reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja używam przewijaka, ale to już chyba jego ostatnie dni bo małemu już nogi wystają :-) :-) szkoda bo jestem z niego zadowolona.

1 kg lodów i trochę ochłonęłam.

Jasiek był mega dzielny na szczepieniu. Chwilkę tylko pokwilił. Waży 6kg i mierzy 64cm. Moje ręce myślały,że więcej waży. :)
wiecie co wyszłam z Kacperkiem na spacerek przed 14 zasnął mi o 14-15 i obudził sie dopiero o 17-30:szok: ide cos zjeść bo zgłodniałam po takim spacerku

No to ładnie sobie pospał. Też tak bym chciała.
Dzisiaj aż mi łzy ze szczęścia poleciały, jak podczas zabawy z Majusia zaśmiała się do mnie na głos cztery razy pod rząd:-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: takie momenty są boskie:)
A to Majusia chwytająca zabawkę na macie:-), jeszcze 2 dni temu ta zabawka dla niej nie istniała a teraz jest ulubioną:-D
Zobacz załącznik 282225Zobacz załącznik 282226

emalia - jak tam po szczepieniu, ile waży synek?
kpi - mojej jeszcze kolor się nie zmienił
anecznik, Lena - pięknie ważą maluchy:tak::tak:
zyraffka - dużo zdrówka dla Łukaszka:tak:
lena - śliczna panna młoda:-D
avena - ja tez wcale spać o tej porze nie zamierzałam;-), ale tak to jest jak się film na leżąco ogląda:laugh2:
kajdusia - wooow, śliczna Małgoś:tak::tak::-D
Gosia - pewnie, że cię pamiętam, nie dziwię się, że czasu masz mało przy trójce dzieci, a jak wiktorii w szkole się podoba?
hefi - fajnie masz, z ta teściową, że możecie coś razem z mężem załatwić u nas to niemożliwe bo we Wrocku nie mamy nikogo, ale w sumie po dłuższym przemyśleniu nie chciałabym, żeby teściowa tu mieszkała:no:
eagle - dużo zdrówka, mi już katar przechodzi, tez mam nadzieje, że Mai nic nie będzie

Gosiu Majusia cudowna. Nie mogę się doczekać takich chwil. Jasiek narazie wali rączką w grzechotki w wózku. A uśmiecha się mega szeroko ale bez dźwięków.
dziewczyny używacie jeszcze przewijaków??

Ja mam komode Brevi z wanienką i korzystam z niej, bo mały ma tendencje do sikania jak go na łóżku przewijam i już kilka razy mąż spał na mokrym ,bo po jego stronie to robię
Dziewczyny znad morza!!!!Jaka u Was pogoda i w jakich miejscowościach mieszkacie??

A co kochana w podróż poślubną się wybierasz ?

moje dziecko pierwszy raz tak mocno i długo zanosiło się śmiechem! podczas kąpieli odkręciłam wodę w kranie a ona w śmiech i tak pare razy. po prostu posikałam się ze śmiechu :) hihihi przypomniało jej sie życie w brzuszku :)
Ewuś jesteś silną kobietę i masz cudowne dzieciaki! kolejny nie jest ci potrzebny (choć domyślam się że twoje serce jeszcze ma nadzieje)
ja jeszcze używam przewijaka.

Kobietki wyglądałyście ślicznie w tym pieknym dla was dniu!

Dzieci już śpią- jak chyba nigdy :szok:

dziekuje za komplementy zdjęciowe :-D

Na basenie super, będziemy chodzić! Małgosia była najmłodsza, pani instruktorka mówiła, że jeszcze nie miala tak małego dziecka, ale radziła sobie bardzo ładnie. Długo jej się podobało, pod koniec zaczęła troche marudzić, chyba była zmęczona od ciągłego trzymania głowki w górze (w domu tą umiejetność przyswoiła może od tygodnia, a a basenie musiała prawie cały czas tak trzymać). Ale zajęcia świetne.
Pokażę Wam kilka fotek:
Zobacz załącznik 282238Zobacz załącznik 282239Zobacz załącznik 282240Zobacz załącznik 282241Zobacz załącznik 282242Zobacz załącznik 282243

Gosia***- całkiem niedawno pisałyśmy, że brakuje nam tu Ciebie :tak: Natalka rzeczywiscie duża:-)
Gosiagro- jaka zdolna Majusia
anecznik- to chyba zależy od studiów i od przyczyny skreslenia z listy studentów, czy można powtarzać rok- musisz się dokładnie dowiedzieć
żyrafka- ja używam przewijaka, u Piotrusia korzystałam prawie do roczku :-)
Lena- teraz to musisz poszukać miejsce gdzie na pewno ogrzewają, bo wiele pensjonatów nie ma ogrzewania... a gdzie to teraz chyba wszystko jedno, wszędzie już po sezonie, więc cisza i spokój i mało atrakcji...

idę sprzątać dom

ja używam przewijaka ciągle, z reszta tak mi się po ciąży zrobiło, że mi wkolanie pstryka coś i jak na wersalce u rodziców albo na naszym łóżku coś próbuje przy małym zrobić i kucam albo jakoś się pochylam z ugięciem kolan to mi kolana dajaa o osbie znać dlatego przewijak to podstawa
właśnie- tez Wam kolana dokuczają? chyba któraś kiedyś pisała coś na ten temat
Kajdusia- super, że na basenie sie podobało, ja też zamierzam chodzić z Filipem, tylko troche się boję i wstydze jednocześnie bo ja nie potrafie pływać, panicznie boję się głebokiej wody; te zajęcia dla dzieci to na brodziku czy na głębokim basenie? zaraz mnie wyśmiejecie wszystkie, że taka stara a nie potrafi pływac i się boi, ale trudno już tak mam :(

Ostatnia edycja:
widzę ze Małgosia bardzo zaciekawiona zajęciami i ,
jakie słodkie fałdki hihi
może ja też się wybiorę, ale napewno jak Łukaszek jeszcze odrobinkę podrośnie:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia mnie tez kolana bolą i to oba, właśnie najgorzej jak się po coś schylam lub kucam i nie wiem co z tym zrobić.

Jestem teraz zła na siebie, że się zdenerwowałam i tyle lodów zjadłam :-(

Do góry