zyrraffka
Szczęśliwa mama
tak było pięknie ale się skończyło- teść wrócił z wyjazdu:------(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co wyszłam z Kacperkiem na spacerek przed 14 zasnął mi o 14-15 i obudził sie dopiero o 17-30 ide cos zjeść bo zgłodniałam po takim spacerku
Dzisiaj aż mi łzy ze szczęścia poleciały, jak podczas zabawy z Majusia zaśmiała się do mnie na głos cztery razy pod rząd:-) takie momenty są boskie
A to Majusia chwytająca zabawkę na macie:-), jeszcze 2 dni temu ta zabawka dla niej nie istniała a teraz jest ulubioną
Zobacz załącznik 282225Zobacz załącznik 282226
emalia - jak tam po szczepieniu, ile waży synek?
kpi - mojej jeszcze kolor się nie zmienił
anecznik, Lena - pięknie ważą maluchy
zyraffka - dużo zdrówka dla Łukaszka
lena - śliczna panna młoda
avena - ja tez wcale spać o tej porze nie zamierzałam;-), ale tak to jest jak się film na leżąco ogląda
kajdusia - wooow, śliczna Małgoś
Gosia - pewnie, że cię pamiętam, nie dziwię się, że czasu masz mało przy trójce dzieci, a jak wiktorii w szkole się podoba?
hefi - fajnie masz, z ta teściową, że możecie coś razem z mężem załatwić u nas to niemożliwe bo we Wrocku nie mamy nikogo, ale w sumie po dłuższym przemyśleniu nie chciałabym, żeby teściowa tu mieszkała
eagle - dużo zdrówka, mi już katar przechodzi, tez mam nadzieje, że Mai nic nie będzie
dziewczyny używacie jeszcze przewijaków??
Dziewczyny znad morza!!!!Jaka u Was pogoda i w jakich miejscowościach mieszkacie??