reklama
zyrraffka proszę Cię bardzo :-) Wielkie Żarcie - Przepis - sos słodko kwaśny i
Klementinka
Fanka BB :)
hej Dziewczynki
tyle napisalysce ze nie wiem juz co ktorej odpisac
Koriander wlasnie slyszalam ze te homeopaty sa lepsze niz masci
moja kolezanka wszystko wyprobowywala na sobie i wlasnie ona twierdzi ze homeopatki swietnie chlodza dziasla
KasiaJanicka a ten catering to na podgorzu? teraz zastanawiam sie czy jednak u rodzicow z kateringiem, ty<lko mi to chodzi tez o spokoj w domu i porzadek
Ewus a ja mysle ze nie powinnas buntowac jego matki, ona tego nie widzi? co ci da ze on przyjdzie do was bo mu mamusia kazala
Kajdusia to juz teraz wiem gdzie ten torcik widzialam, mi sie zdaje ze ja tez krolewski bralam a ozdobe osobno, pani w cukierni doradzila
no i wszystkiego najlepszego dla was
zakatarzonym maluszkom duzo zdrowka zycze
a wlasnie, grzejecie juz do kapieli w pokojach? u nas jest kolo 21 stopni a do kapieli ma byc kolo 24 wiec juz dogrzewam
my dzisiaj pospalismy do 11
sybus wtulil sie w mame i pokimalismy
poza tym pierwsza noc przespana w kolysce, dopiero o 6 do nas przeszedl
tyle napisalysce ze nie wiem juz co ktorej odpisac
Koriander wlasnie slyszalam ze te homeopaty sa lepsze niz masci
moja kolezanka wszystko wyprobowywala na sobie i wlasnie ona twierdzi ze homeopatki swietnie chlodza dziasla
KasiaJanicka a ten catering to na podgorzu? teraz zastanawiam sie czy jednak u rodzicow z kateringiem, ty<lko mi to chodzi tez o spokoj w domu i porzadek
Ewus a ja mysle ze nie powinnas buntowac jego matki, ona tego nie widzi? co ci da ze on przyjdzie do was bo mu mamusia kazala
Kajdusia to juz teraz wiem gdzie ten torcik widzialam, mi sie zdaje ze ja tez krolewski bralam a ozdobe osobno, pani w cukierni doradzila
no i wszystkiego najlepszego dla was
zakatarzonym maluszkom duzo zdrowka zycze
a wlasnie, grzejecie juz do kapieli w pokojach? u nas jest kolo 21 stopni a do kapieli ma byc kolo 24 wiec juz dogrzewam
my dzisiaj pospalismy do 11
sybus wtulil sie w mame i pokimalismy
poza tym pierwsza noc przespana w kolysce, dopiero o 6 do nas przeszedl
mój woli większe gabaryty czyt. całą piąstkę, a ja potrafi przy tym mlaskać i cmokaćWasze maluchy tez tak pchaja kciuka do buzi? No juz całego czerwonego palucha ma od tego ssania :/
Dziękujęwszystkim za życzenia :-)
katarzynajanicka- naprawdę nie pamiętam ile kosztował ten tort, bo kupowaliśmy tez inne ciasta, ale kosztował tyle co normalny plus ta ozdoba ok 20 zł... Wszystko zależy od wielkości i rodzaju tortu, sposób udekorowania można dogadać na miejscu, ja wolałam w tej białej pysznej masie śmietanowej, a nie w marcepanie...
Dobrze, że usg super :-)
koriander- no to coś sowowego pewnie zajedzie do Ciebie w październiku A ten torcik to najbardziej popularny- królewski
Paula- głowa do góry! Kiedyś w końcu będziecie mieszkać sami...
anecznik- chyba też zrobie tego sosiku! Wyglada smakowicie. Daj może ten przepis na gotujące to nie zginie!
Klementinka- mąż już kilka razy napalił w piecu, jak wróciliśmy z wakacji mieliśmy 19 st, a u nas wszyscy ciepłolubni... Dodatkowo przed kąpielą czasem puścimy farelkę...
ewela- Małgoś też pcha do buzi od razu całą pięść!
Pytałyście o plany rocznicowe na dziś- żadnych Myśleliśmy z mężem, myslelismy i nic nie wymyśliliśmy, ostatnio szykuje się dużo wydatków- kolejne szczepienie Gosi, urodziny Piotrusia (wyprawiane w takiej wielkiej sali zabaw), mały remont grzejników, zajecia dodatkowe dla dzieci- basen dla Małgosi i Piotrusia i szkółka piłkarska dla Piotrusia...no to na sobie musimy trochę zaoszczędzić, ja kupiłam mężowi czekoladę, on teraz wyjechał do miasta, pewnie wróci z różyczką- i wystarczy :-) W planach mamy dziś tylko wizytę w Smyku, bo dostalismy na targach kupon rabatowy 20% na jednorazowe zakupy
katarzynajanicka- naprawdę nie pamiętam ile kosztował ten tort, bo kupowaliśmy tez inne ciasta, ale kosztował tyle co normalny plus ta ozdoba ok 20 zł... Wszystko zależy od wielkości i rodzaju tortu, sposób udekorowania można dogadać na miejscu, ja wolałam w tej białej pysznej masie śmietanowej, a nie w marcepanie...
Dobrze, że usg super :-)
koriander- no to coś sowowego pewnie zajedzie do Ciebie w październiku A ten torcik to najbardziej popularny- królewski
Paula- głowa do góry! Kiedyś w końcu będziecie mieszkać sami...
anecznik- chyba też zrobie tego sosiku! Wyglada smakowicie. Daj może ten przepis na gotujące to nie zginie!
Klementinka- mąż już kilka razy napalił w piecu, jak wróciliśmy z wakacji mieliśmy 19 st, a u nas wszyscy ciepłolubni... Dodatkowo przed kąpielą czasem puścimy farelkę...
ewela- Małgoś też pcha do buzi od razu całą pięść!
Pytałyście o plany rocznicowe na dziś- żadnych Myśleliśmy z mężem, myslelismy i nic nie wymyśliliśmy, ostatnio szykuje się dużo wydatków- kolejne szczepienie Gosi, urodziny Piotrusia (wyprawiane w takiej wielkiej sali zabaw), mały remont grzejników, zajecia dodatkowe dla dzieci- basen dla Małgosi i Piotrusia i szkółka piłkarska dla Piotrusia...no to na sobie musimy trochę zaoszczędzić, ja kupiłam mężowi czekoladę, on teraz wyjechał do miasta, pewnie wróci z różyczką- i wystarczy :-) W planach mamy dziś tylko wizytę w Smyku, bo dostalismy na targach kupon rabatowy 20% na jednorazowe zakupy
kajdusia pyszny torcik i wszystkiego najlepszego i wielu wspólnych rocznic jeszcze:-)
ewelinka może pomyślicie o następnym psiaku lub innym zwierzu, suńki nic nie zastąpi ale moze nowy lokator zapełni choć częściowo pustkę
kasiajanicka super że po usg wszystko ok
a catering no no za taką cenę, pozazdrościć
ewuś myślę że dzwonienie nic nie da, nic na siłę, jeżeli sam nie poczuwa sie do obowiązku opieki to zmuszanie nie ma sensu,
agast22 faktycznie jakieś fatum nad tym allegro, a Jagódka pięknie śpi
co do tamponów myślę że jeżeli po kontroli u gina wszystko ok to pomału bym zaczeła uzywać, ja na szczęście nie muszę jeszcze:-)
paula24211 ja jedynie na allegro kupuje wiec nie pomogę
Klementinka ja bym z chęcią zaczęła nieco dogrzewać na czas kąpieli bo wydaje mi się że młodemu chłodno i po wyjęciu z wanienki trzeba szybko ubierac ale nie mam takiej możliwości, kaloryfery zimne:-)
a mój maluch właśnie zasypia w leżaczku, hmmm ciekawe ile pośpi?
a ja telefonicznie wymyśliłam, załatwilam i skoordynowałam między moim męzem i bratem zakup wódki na imprezę
a Adam sie ze mnie śmieje że niedługo zapomnę jak się zakupy w sklepie robi bo ostatnio wszystko na telefon lub przez internet
ewelinka może pomyślicie o następnym psiaku lub innym zwierzu, suńki nic nie zastąpi ale moze nowy lokator zapełni choć częściowo pustkę
kasiajanicka super że po usg wszystko ok
a catering no no za taką cenę, pozazdrościć
ewuś myślę że dzwonienie nic nie da, nic na siłę, jeżeli sam nie poczuwa sie do obowiązku opieki to zmuszanie nie ma sensu,
agast22 faktycznie jakieś fatum nad tym allegro, a Jagódka pięknie śpi
co do tamponów myślę że jeżeli po kontroli u gina wszystko ok to pomału bym zaczeła uzywać, ja na szczęście nie muszę jeszcze:-)
paula24211 ja jedynie na allegro kupuje wiec nie pomogę
Klementinka ja bym z chęcią zaczęła nieco dogrzewać na czas kąpieli bo wydaje mi się że młodemu chłodno i po wyjęciu z wanienki trzeba szybko ubierac ale nie mam takiej możliwości, kaloryfery zimne:-)
a mój maluch właśnie zasypia w leżaczku, hmmm ciekawe ile pośpi?
a ja telefonicznie wymyśliłam, załatwilam i skoordynowałam między moim męzem i bratem zakup wódki na imprezę
a Adam sie ze mnie śmieje że niedługo zapomnę jak się zakupy w sklepie robi bo ostatnio wszystko na telefon lub przez internet
zyrraffka
Szczęśliwa mama
klementinka ja mam 23 stopnie wpokoju, narazie nie dogrzewam, a w pokoju gdzie łukasz śpi 21 i poprostu do snu go grubiej ubieram.
ewela- mój całą piąstkę pcha do buźki
Łukasz pospał 30 minutek i teraz marudzenie(
ewela- mój całą piąstkę pcha do buźki
Łukasz pospał 30 minutek i teraz marudzenie(
reklama
Mój dziś wymyślił żebyśmy za miesiąc zostawili malucha komuś i poszli na dyskotekę lub dansing :-) To będzie taka nasza rocznica poznania :-) Może i z zostawieniem nie miałabym problemu ale ja już zapomniałam jak to jest w takich miejscach :-) i jeszcze moja figura nie jest taka jaką bym chciała już mieć, a wszystko przez te spacery wózkowe :-) tak jak już jedna z Was pisała można podczas nich nieźle przytyć
ewus a co wyszło z tą sprawą sądową i alimentami bo chyba przegapiłam.
ewus a co wyszło z tą sprawą sądową i alimentami bo chyba przegapiłam.