reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zamówiłam catering i miła niespodzianka, impreza na 11 osób, bez ciasta, napojów i tortu kosztuje mnie 375 zł, w tej cenie mam zupę na obiad plus 3 rodzaje mięsa na osobę, zakąski zimne (10*rybne, 10*mięsne, 10*roladka z łososia, 10*galaretka drobiowa, 10*schab z sosem tatarskim, 2*sałatka gyros, 1*sałatka tajska)
w sumie to jak by się samemu robiło to to pewno drożej by wyszło
zaraz zadzwonię zamówić torta i z grubsza załatwione chrzciny będą, jeszcze jakieś zakupy typu kawa, herbata i napoje, ale to już z B. pojadę :) a w sobotę na wesele :) muszę sobie jakiegoś kwiata do żakietu do przypięcia zakupić, bo czegoś mi brak :p ostatnio w H&M widziałąm :)

A ja sie przywitam i zobacze ile da sie napisac bo mala probuje zasnac ale cos jej nie wychodzi :) Noc boska, dalam malej kropelki homeopatyczne na to zabkowanie i zasnela po nich o 20 i spala do 4, a potem jeszcze do 8.30 bo maz narobil halasu jak wstawal do pracy :sorry2:

Kajdusiu wszystkiego naj naj naj i jeszcze ze 100 tak wspanialych lat razem wam zyczymy!:tak::-D A jak ten torcik Sowy w smaku? zjadlabym sobie kawaleczek mmmniamm:-) Moja ulubiona cukiernia

hefi wow ale posta strzelilas :-) chyba ci sie udalo wszystkim odpisac hihi a jaki fajny samolocik

ita ale chlopak butle trzyma, no jakies same talenciory z tych czerwcowych maluchow, rozwijaja sie nam pieknie :-) Podobnie jak Julcia hefi :)

kasiajanicka nie martw sie jaderkami, oby wszystko samo sie ulozylo chociaz powiem ci ze moj maz tez mial sciagane operacyjnie, nic powaznego :-D

zyraffka wspolczuje katarku, staraj sie nawilzac pokoj i jak zakroplisz sola to kladz go na brzuszku niech wszystko wycieka. Kaszelek to przez to co splywa z noska, masc majerankowa pod noskiem jak ktoras z dziewczyn pisala tez jest dobra :tak: zdrowka !

Nachwalilam sie pogody i lunelo dzis i wichura jakas brrrrrrr... ide zrobic kubek goracej inki na poprawe humoru

Witam z rana :)Jagodka tak jak myslalam juz sie wczoraj nie obudzila, dopiero o 4 rano na karmienie a spala od 17.40 wiec ponad 10 godzin bez jedzonka. Skutkiem tych pieknych nocek jest to ze dostalam dzisiaj okres. Domyslalam sie ze przyjdzie skoro prerwy w karmieniu takie dlugie. Jak myslicie, mozna swobodnie stosowac tampony juz czy są jakies przeciwskazania??

katarzynajanicka
- ale super ten catering! I jak tanio!!! Jestem w szoku! Powiedz jaka firma? Moze w Warszawie tez sa:) Dobrze ze na usg wszystko ok :)

Kajdusiu- przepiekny tort!! Mam cukiernie Sowa blisko domu to pewnie tez tam zamowie, choc chrzcimy dopiero na wiosne :)
No i duzo miłości w dniu Waszego małżeńskiego swieta :)

Hefi- pięknie Julinka trzyma głowke :) Brawo!

ewela- milo ze strony bylego ze stac go na taki gest. nie ma co sie doszukiwac złych intencji. Najwazniejsze ze nie ma między Wami wojny. Co do smoczkow to my mamy Tomme Tippee 2 :)

Ewus- kurcze, juz myslalam ze Ci sie wszystko jakos poukłada, a teraz znowu nie wiadomo na czym stoisz ;/ Przytulam mocno Ciebie i chłopców!

Kurde, ja to mam cos pecha do allegro, albo gapa jestem. Kupilam kurtke dla Hani i jak juz kliknelam to zobaczylam ze czas dostawy 21 dni wrrrrr

Ostatnia edycja:
katarzynajanicka[/B]- ale super ten catering! I jak tanio!!! Jestem w szoku! Powiedz jaka firma? Moze w Warszawie tez sa:) Dobrze ze na usg wszystko ok :)
pan działa lokalnie, w Toruniu tylko, jest kucharzem w jednym z toruńskich hoteli, a w domu założył firmę na żonę i dorabia, u mnie w pracy na imprezy zamawiamy od nich i jedzenie super, pięknie udekorowane i smaczne, feler taki, że trzeba samemu od nich odebrac i potem oddać naczynia, ale co tam, za ta cenę to nawet sie połaca na drugi koniec miasta jechać

Paula- jak ktos Ci przeleje kase to dostaniesz maila od allegro ze taka i taka osoba zrobila przelew a na nastepny dzien, ale zdarza sie ze za kilka dni kasa bedzie na twoim koncie.

Jupi!!! Przyszło nosidełko. Jest superowe. Ładny kolor i solidne. Teraz możemy iśc z małym do lasu :)

Paula
, rozumiem cię. Ja z moimi byłymi teściami miesiąc wytrzymałam. Zresztą teściowa przyczyniła się do rozwodu.
Kasia, naprawdę taniocha za ten catering.

anecznik przepis wydaje sie być rewelacyjny i chyba go wypróbuję tylko powiedz mi na ile 1 porcja starcza tzn w ile słoików się trzeba zaopatrzyć? :)

Nie pamiętam ile mi wyszło w zeszłym roku z jednej porcji, ale w tym roku z potrójnej zrobiłam 24 słoiki :szok: o pojemności od 0,5 do 0,7 litra. Nawet jeśli będziesz mieć zbyt mało słoików to możesz od razu zjeść na obiad :-)
Gratuluje wyczynu malucha :-)

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantek i solenizantów (imieninowych, urodzinowych i rocznicowych) :-) :-)

reklama
paula ja niedawno tak miała, że robilam przelew poprzez płacę z allegro i czekalam sobie na przesyłkę, czekałam a przesyłki nie było więc skontaktowałam się ze sprzedawcą i okazało się ze on nie ma wpłaty ode mnie, potem sprawdziłam w moich płatnościach z allegro a tam informacja że transakcja niedokończona, nie wiem z jakiego powodu może ta osoba ma podobnie, myślała że wpłaciła pieniądze a tak jak u mnie zostało wstrzymane. Niech Ci prześle maila z potwierdzeniem od allegro ze dostałaś wpłatę, zawsze płacący takiego maila z allegro otrzymuje to jest taka informacja:

Płacę z Allegro

Twoja wpłata została przekazana Sprzedajacemu *** na konto w Płacę z Allegro.

Łukaszek zasnął przy cycku, ciekawe jak długo pośpi, bo od dłuższego czasu tylko na spacerku przesypia 3-4 godzinki a w domku po pół godziny się budzi i będzie marudzenie wielkie z niewyspania, a przez ten katar nie ma mowy o spacerze. Pewnie Łukasz się zaraził od męża bo ten zakatarzony i z zapaleniem gardła :((

Remont ktoś ma w klatce i straszny hałaś:(((((( boję się zeby mały sie nie obudził

Mam pytanie: ile razy można stosować maść majerankową i jak często można oczyszczać nosek??

anecznik gdzie mogę znaleźć przepis który wychwalają dziewczyny, chyba go przegapiłam :((((bardzo proszę o powtórkę:)

Ostatnia edycja:
Do góry