kpi23
Fanka BB :)
katarzynajanicka - nasze kciuki działają , cieszę się, że wszystko w porządku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pan działa lokalnie, w Toruniu tylko, jest kucharzem w jednym z toruńskich hoteli, a w domu założył firmę na żonę i dorabia, u mnie w pracy na imprezy zamawiamy od nich i jedzenie super, pięknie udekorowane i smaczne, feler taki, że trzeba samemu od nich odebrac i potem oddać naczynia, ale co tam, za ta cenę to nawet sie połaca na drugi koniec miasta jechaćkatarzynajanicka[/B]- ale super ten catering! I jak tanio!!! Jestem w szoku! Powiedz jaka firma? Moze w Warszawie tez sa Dobrze ze na usg wszystko ok
anecznik przepis wydaje sie być rewelacyjny i chyba go wypróbuję tylko powiedz mi na ile 1 porcja starcza tzn w ile słoików się trzeba zaopatrzyć?