Hefi - współczuję wypadku, dobrze, że mąż zdrowy, auto rzecz nabyta - wiadomo, że tuż po wypadku się nad nim rozpacza bo to jednak poważna strata, jednak z perspektywy czasu można na to chłodniej spojrzeć, zdrowia i życia nie da się kupić, auto zawsze można, więc z dwojga złego lepiej stracić auto niż zdrowie o życiu już nie wspominając.
Co do picia to ja daję herbatkę albo koperkową albo uspakajającą z hippa lub z humany herbatkę na brzuszek, jeżeli widzę, że są problemy z gazami i męczy ją brzuszek to podaję plantex, wody jakoś pić mi nie chce
Kornelka w ciągu dnia w domu jeżeli śpi - a to się rzadko zdarza - to śpi w swoim łóżeczku. W ogóle to ostatnio ona sypia tylko w swoim łóżeczku lub w w wózku - na spacerze, lub też w aucie w foteliku - zasypia od razu jak się ruszy
Klementinka - dzielny mężczyzna z Twojego Jasia! Kiedy planujesz przyjazd do Torunia? Zawsze o wrześniu pisałaś, wrzesień za pasem, więc??
Lena - suknie zapewne piękna! Trzymam kciuki za to aby wszystko się cudownie udało!
kpi23 - i jak tam po usg? u nas było szybko, sprawnie i bez płaczu
yoshe - ja mam 2 płyty z kołysankami mini mini polecam mocno, są tam wszystkie najpopularniejsze piosenki, kołysanki w super wykonaniu
to jest moja ulubiona:
Wrzuta.pl - 5. Mała myszka
a tu pozostałe z drugiej płyty:
Wrzuta.pl - Kołysanki część 2 - katalog xxxxtusiaxxxx - 1 strona.
i kołysanki część 1 :
Wrzuta.pl - Kołysanki część 1 - katalog xxxxtusiaxxxx - 1 strona. oj czego się w tej sieci nie znajdzie
mam też Piosenki dla najmłodszych koci koci łapci - też są super!
Koci, koci, łapci - Piosenki dla najmłodszych - kkrzemien - Chomikuj.pl
Ewela - super fotki a jaka Ty podobna do swojego avatarka!!!
Gosiagro - czy przed szczepieniem pytałaś lekarza o wysoki poziom płytek u Majeczki? My dopiero w czwartek mamy szczepienie i wizytę... A jeżeli chodzi o ubieranie to w taka pogodę jak teraz ja ubieram małej jedną warstwę więcej niż sobie.
Nadika - to ja chyba dopiero rano Kornelce powiem, że na szczepienie idziemy po co ma się w nocy budzić i przezywać, skoro taki może być już poziom odczuwania...
Jeżeli chodzi o włosy to mi nie wypadają mocniej niż zwykle, z tym, że ja od dawna zjadam witaminy biorę feminatal N, calperos i merz specjal
Bakteria - też mam dylemat jeżeli chodzi o takie "sadzanie" na kolanach...
Dorotka28de - fajnie, że udało się Wam z wynajmem mieszkania i w Toruniu i w Szczecinie, może jak będziesz w Toruniu uda się jakieś spotkanko zorganizować, choć dla mnie to średni czas bo 19 mamy chrzciny... Może w piątek 17 udałoby mi się jednak na jakiś dłuższy spacerek wyrwać..
Katarzynajanicka - i jak tam obiad u teściowej, dostałaś coś innego niż pizza?
Ita85 - jak tam po weselu? Wybawiona i wytańczona? No ładnie z tym aparatem, na kolejnym spotkaniu to już na pewno zrobimy fotki! Co do zaproszeń to możemy pogadać, jak nie będę miała czasu na dłubanie (bo ja już do pracy wracam) to wymyślimy razem wzór a resztę zrobisz sama
Jeżeli o wagę Tymka chodzi to moim zdaniem ładna, ja się o Kornelkę martwię, moim zdaniem waży o wiele za dużo, zobaczymy na ile nasze domowe ważenie pokryje się z wagą u lekarza w czwartek...
_avena_ - co do noska to ja też mam wrażenie, że coś jej głębiej siedzi i mocno przeszkadza
Uff to troszkę udało mi się nadrobić zaległości, dobrej nocki!