reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja miałam straszny weekend, mała dała nam popalić a wczoraj mąż miał wypadek dosłownie 5 min drogi od pracy. Jemu sie nic nie stało ale auto jest w stanie strasznym :( najgorsze że naprawa to kilkanaście tyś a nas ani na naprawę ani na nowe auto nie stać :/
Do tej pory dochodze do siebie bo jestem rozbita i roztrzęsiona.

współczuje, dobrze,że mezowi nic nie jest!!!

Małemunie podoba się w nosidełku, chyba za wcześnie jeszcze

lena -super ze juz prawie wszystko masz gotowe

reklama
Dostałam nosidełko od przyjaciółki:))))BabyBjorn nosidełko SYNERGY GRANATOWE Baby Bjorn (1204052785) - Aukcje internetowe Allegro ciekawe jak mały będzie się w nim czuł, tylko wydaje mi się ze jeszcze za małyna nosidełko? jak myślicie?

i koniec spania :((((

Ja mam nosidełko tej samej firmy;
BabyBjörn COMFORT - nosidło ergonomiczne

Jest bardzo fajne, łatwo wsadzić i wyciagnąć dziecko samemu. Nasz Helenka ma już kilka spacerów za sobą...I choć na rękach nienzawidzi być noszona do mnie tylko w pozycji "do świata", to w nosidełku po krótkim marudzeniu kapituluje i zasypia ;-) Nie znam Twojego modelu, ale ten nasz naprawdę się już fajnie sprawdza. Co jest ważne w tym ergonomicznym...dziecka nóżki nie zwisają, dziecko nie opiera się na kroczu, a siedzi jak w chuście. Kolanka są na wysokości bioderek.

Hefi, najważniejsze, że mężowi nic nie jest....samochód rzecz nabyta...zycie i zdrowie już nie tak bardzo...

Ostatnia edycja:
Laski w dzień w czym bądź na czym śpią Wasze maleństwa??Bo moja jedynie śpi w aucie a tk nie chce w domu chyba, że na dworze i latam z nią z nosidełka do huśtawki to na łożko to do łóżeczka;)

hefi współczuję, dobrze że mąż cały.
Lena moja ostatnio w domu łatwo zasypia w łóżeczku, potrafi nawet na godzinę usnąć. Na spacerku w wózku skubana śpi tylko gdy się jeździ.

Ja zastanawiam się nad kupnem takiego nosidełka.

my po godzinnym spaerku, już nie mołam słuchać marudzenia Łukasza więc zapakowałam go o wózka, parasol do ręki i spacerek, niestety po godzinie zaczęło tak wiać że nie mogłam utrzymać parasolki więc musieliśmy wrócić do domku, a wielka szkoda, bo mały tak fajnie sobie spał:(((((

teraz mały bawi się motylkiem

lena mój w dzień śpi u mnie na łóżku albo an spacerku w wózku,

Dostałam nosidełko od przyjaciółki:))))BabyBjorn nosidełko SYNERGY GRANATOWE Baby Bjorn (1204052785) - Aukcje internetowe Allegro ciekawe jak mały będzie się w nim czuł, tylko wydaje mi się ze jeszcze za małyna nosidełko? jak myślicie?

ja tez zastanawiam się nad nosidełkiem, tylko ze ono tyle kosztuje:szok::szok: a nie wiem czy malej się w nim spodoba

A ja miałam straszny weekend, mała dała nam popalić a wczoraj mąż miał wypadek dosłownie 5 min drogi od pracy. Jemu sie nic nie stało ale auto jest w stanie strasznym :( najgorsze że naprawa to kilkanaście tyś a nas ani na naprawę ani na nowe auto nie stać :/
Do tej pory dochodze do siebie bo jestem rozbita i roztrzęsiona.

jak dobrze ze nic się mężowi nie stało!!! współczuje nerwów:-(

Laski w dzień w czym bądź na czym śpią Wasze maleństwa??Bo moja jedynie śpi w aucie a tk nie chce w domu chyba, że na dworze i latam z nią z nosidełka do huśtawki to na łożko to do łóżeczka;)

jak jest na dworze to śpi w wózku, w domu śpi w łóżeczku bądź na naszym łóżku

A szczepicie na PNEUMOKOKI?? mnie za kazdym razem pediatra namawia na tą szczepionkę a ja się waham bo słyszałam różne opinie. Niektórzy zalecają dopiero przed ukończeniem 12 m-cy bo niby za duże obciążenie dla organizmu.

my wlasnie dzisiaj szczepilismy na pneumokoki
tu tak sa w kalendarzu szczepien
po roku sa meningokoki
dla mnie pneumokoki sa wazniejsze niz rota
a Jas nawet nie zaplakal, taki dzielny
lekarka mowila ze juz dawno nie spotkala takiego twardzielka

Kpi u nas na badaniu Jas olal lekarza i jego mate, na szczescie lekarz wyluzowany, kciuki trzymamy

Hefi wspolczuje, na szczescie nic mezowi sie nie stalo

zyraffka ja tak samo ubralam dzis Jasia i wcale za cieplo mu nie bylo

reklama
Do góry