reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ale tu dzisiaj produkcja:-)
Lenka, maleństwo ty moje. Wiesz za co cie lubie:-D Trytolku kochany;-)
Właśnie doczytałam co tu sie dzieje, normalnie szok.
Ja po kompanku Jasia miałam oglądac mojego Hausika ale na złość mój polsat nie mógł znaleźc sygnału i sobie nie pooglądałam. Musze nowy kabel chyba kupić.
Coś mi dzisiaj ze zdjęciami nie wyszło, więc jeszcze raz spróbuje :baffled:

DSC02372 (Small).jpgDSC02265 (Small).JPGDSC02378 (Small).jpg

Jasiu z prezentem od cioci Madzi i w dniu chrztu i razem z mamusią :-)

:zawstydzona/y:Koliander - to nie dramat tylko szacunek dla Waszego grona. Widocznie cosik robie nie tak... choć zupełnie bezwiednie że zostałam odebrana tak jak zostałam .
Do tej pory nie wiem co było przyczynom ? Mogę tylko przypuszczać
Natomiast mam zasadę że ja się nie pcham tam gdzie mnie nie chcą
Dla wyjaśnienie odnośnie nie publikowania zdjęć. Nie chciałam za duzo na forum Jaska zdjęc wrzucać przed chrztem, moja mała fanaberia
Nie lubię siebie także pokazywać na forum publicznym ze względów estetycznych. Ot tyle...
Mam tylko nadzieję że rozwiałam choć częśc wątpliwości
Życzę wszystkim miłej nocki roche mi wstyd że moja skromna osoba narobiła takiego zamieszania
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Milka, perfecta, emalia fajne czuprynki maja chłopaki!!!
Emalia ja też jestem maniaczką housa, rozbroił mnie odcinek z kotem, buahahahahahaaaa

:zawstydzona/y:Koliander - to nie dramat tylko szacunek dla Waszego grona. Widocznie cosik robie nie tak... choć zupełnie bezwiednie że zostałam odebrana tak jak zostałam .
Do tej pory nie wiem co było przyczynom ? Mogę tylko przypuszczać
Natomiast mam zasadę że ja się nie pcham tam gdzie mnie nie chcą
Dla wyjaśnienie odnośnie nie publikowania zdjęć. Nie chciałam za duzo na forum Jaska zdjęc wrzucać przed chrztem, moja mała fanaberia
Nie lubię siebie także pokazywać na forum publicznym ze względów estetycznych. Ot tyle...
Mam tylko nadzieję że rozwiałam choć częśc wątpliwości
Życzę wszystkim miłej nocki roche mi wstyd że moja skromna osoba narobiła takiego zamieszania
Dobranoc

Jeśli się pomyliły to kto jak kto, ale Ty akurat nie masz się czego wstydzić :-)

Milka, perfecta, emalia fajne czuprynki maja chłopaki!!!
Emalia ja też jestem maniaczką housa, rozbroił mnie odcinek z kotem, buahahahahahaaaa

Hous fajny serial :-) i to nigdy nie jest toczeń :-)

Ostatnia edycja:
odzyskałam!!! odzyskalam!!!
obiecuje pamiętac sprawdzac czy sie ściągneło wszystko na kompa :)
programem digital image recovery
nawet zdjęcia kolesia od którego kupiłam aparat, wszystko się ściągnęło :):):)
nie dalam rady majuni dobudzić
na śpiocha podałam leki po palcu strzykawką i nakarmiłam, chyba zaczne ja na śpiocha karmić bo pięknie zjadła 135 juz nie pamiętam kiedy tyle zjadła, a teraz je mniej bo odpadlo nocne karmienie , nie budzi sie już w ogóle.
jak ja się cieszę z tych zdjęć!!!

reklama
Do góry