reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Mój lekarz polecił brać głównie paracetamol, ewentualnie apap, a nie brać ibupromu ( ibuprofenem) że to niby silniejszy lek

Dziewczyny, dzięki za rady.
Obserwuję teraz Michasia i może jest rzeczywiście marudny i ze snem w dzień zawsze mieliśmy problemy.

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Jakiđ koszmar!!! Normalnie nie wytryzmuje. Karolina i wczoraj i dziđ strasynie marudna. Nawet spokojnie posiedzieć nie mogę.

Znaki cođ mi pryeskakujA

Ostatnia edycja:
wróciłam z bibliotem, oczywiście fifi w chuście naszej pięknej, spał cały czas, pani w bibliotece podziwiałą, robotnicy przed też :p a na koniec, już w domu, fifi na mnie rzygnął :p widac za szybko po karmieniu mu spacer t chuście zafundowałam, mam nauczkę na przyszłość, tak czy siak się mu podobało, bo jak się przebudził to uśmiech od ucha do ucha :D

teraz obiorę ziemniaczki ruszam na spacer tym razem wózkowy :)

tej mam rozstawic basenik z kisielem,czy bedzie mi tu spokoj ???:-D:-D:-D

zartuje oczywiscie,zeby nie bylo ze sie wpierdzielam.

koriander- bylam przekonana nie wiem czemu ,ze jestes z irlandii :D
,a Ty ze swiata produkcji zielonego liscia :D nie masz za dobrze???

Ja jutro z chustą do Stolycy się wybieram , ale w razie w w samochodzie u męża wózek będzie zapakowany:)
Zobaczymy jak będzie :) Jutro muszę się wyspowiadać bo mój chłop bierzmować się będzie a ja na światka:)
Ewa- co sie dzije?

ja bierzmowania nie mam.i nie zamierzam robic.. jestem wrogo nastawiona do Kosciola katolickiego... co do chrztu - nie chcialabym bez niewiedzy mojego syna,w jakis sposob zmuszac go akurat do tego wyznania,bo skoro sie podchodzi do tego nie swiadomie,to jak moze wybrac?a moze bd chcial byc buddysta,ateista, albo nalezec do Kosciola prawoslawnego.wolalabym zeby majac kilkanascie lat,sam wybral w co chce wierzyc,a nie go zmuszac...

wiem wiem,mam dziwne zdanie na ten temat.. a z drugiej strony - nie mam nikogo na matke chrzestna,wiec sei tym nie martwie narazie

Widzę że nie tylko mój maluch taki marudny dziś... ciekawe co za przyczyna? Nic nie mogę w domu zrobić bo non stop ryczy... ahhh... i tak jest słodki ;)

Zakupiłam dziś to nosidełko które pokazywałam wczoraj... jak dobrze pójdzie to do soboty dostanę więc zobaczymy jak się sprawdzi :)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn co już miesiączkowały. Czy pierwsza miesiączka po porodzie była inna niż przed ciążą? Ja mam trzeci dzień takie ilości ,że szok. Kręci mi się w głowie i w ogóle jestem osłabiona. W poniedziałek idę na wyniki bo aż się boje.
Emalia ja dostałam @ wczoraj i już widzę że jest bardziej obfita i dzisiaj jak wstałam z łóżka to myślałam że zemdleję,tak mi się słabo zrobiło i kręciło w głowie...

iiwka - a kim jest twój mąż, że ma służby?, dużo zdrówka dla Kacperka
Mój mąż jest żołnierzem:tak::tak:;-);-) Dziękuję w imieniu Kacpra;-)

Mnie tu chwilkę nie było a tu mała pogawędka się zrobiła;-):-D
A sam temat zawsze będzie wywoływał spory:-D
A jeśli chodzi o mnie to mój mały jest tylko na modyfikowanym i to takim jakim ja wybrałam,bo jak się posłuchałam pediatry to zaczeła mu się skaza-przepisała nam emfilan AR-30zł za puszkę!!!:szok:
A przeszłam na bebilon i też nie podchodziło bo miał zatwardzenie a jest teraz na bebiku i jest OK.

Widzę że nie tylko Alanek jest nie spokojny i spać nie chce...
Idę pranie powiesić.

Do góry