reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Widzę że chcesz mnie wciągnac w dyskusje tylko sama nie wiem teraz na temat czego? :):):)
czy że "broń Boże nie myśl"?
czy że "nie ma złego mleka"?
czy że "ja miałam złe mleko czy nie miałam"?
czy że "pediatra przychodniany w bład mnie w prowadził a ordynator odziału noworodkowego szybko z błędu wyprowadziła"?
czy że "czy cóś"?

reklama
Dziękuję wszystkim za rady i porady;)
Pojechałam na weselne zakupy zajezdzam na plac a tu...kapeć w przednim kole...dobrzeze nie ubrałam mini;)Zakasałąm rękawy i jazda;)Ale faceci mnie podziwiali;)

witam Was kochane
jakaż tu produkcja
a ja zalatana od samego rana, korzystamy z tego ze mój ma dziś wolne i chcieliśmy pozałatwiać co nieco przed weselem i chrzcinami, moja mama została z lalą a młodego zabieramy wszędzie ze sobą, ech zaliczyliśmy dziś już hotel i kilka sklepów
teraz wpadliśmy coś zjeść na spokojnie do domku i nadal ruszamy na łowy sklepowe- może zdecyduje się wkońcu na jakąś kieckę ale póki co to żadna nie zachwyciła mnie na tyle żeby ją wybrać
zaglądnę wieczorkiem to postaram sie poczytać dokładnie co naskrobałyście :)
miłego dnia

Witam!

któraś z Was pytała jak smakuje Kawka Bocianek, żeby odpowiedzieć na to pytanie właśnie wypiłam to "cudo" i mi smakuje bleee bleee beee, a do czego to porównać to nie mam pomysłu może kiepska słaba kawa fusiasta ;-)
no ale przy takim składzie to smakowitości się nie spodziewałam: Skład: Prażone nasiona: len Prażony korzeń: marchew Mielone nasiona i owoce: anyż, koper, czarnuszka, jeżyna

Dam znać jak się okaże spektakularnie skuteczna ;-)

reklama
Dziewczyny karmiące piersią mam pytanie czy można brać jakieś tabletki przeciwbólowe? jak tak to jakie?
Tak mnie dzisiaj głowa boli ze az mi niedobrze a tu maluszek chce zeby zwracać na niego uwage a ja nawet nie mam siły głowy podniesc

Do góry