reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny przepraszam, że nikomu nie odpisze, ale pisze na komórce i z synem na ręku. Czy po szczepieniu skojarzoną może pojawić się zaczerwienienie wokół miejsca wkłócia? I czy dzisiejsze wrzaski mogą być z tym powiązane? Zaznaczam, że gorączki nie ma.
To nasze pierwsze szczepienie poza wcześniejszymi na żółtaczkę, po których nic szczególnego się nie działo i trochę mnie to wszystko martwi...
ja szczepilam wczoraj ta 5w1,pow mi ze miejsce wklocia moze byc zaczerwienione i bolesne,moj wczoraj marudzil,dzisiaj z reszta tez,bez goraczkii.w razie czego akzali mi kupic czopki .

reklama
ja jem wszystko, jezyny,camemberta,pizze,kebab,sliwki,lody orzechy etc .nic malemu nigdy nid bylo

anecznik - a ile razy bylas na usg bioderek?2?ja w koncu poszlam prywatnie,b terminy dalekie,a tak malam tego samego dnia

To był pierwszy raz. Dostałam skierowanie ale wizytę na kasę chorych mam dopiero pod koniec listopada więc nie chciałam tyle czekać i poszłam prywatnie. W ten sposób będę mieć dwie wizyty :-D zresztą wątpię żeby na kasę chorych robili też USG.

To był pierwszy raz. Dostałam skierowanie ale wizytę na kasę chorych mam dopiero pod koniec listopada więc nie chciałam tyle czekać i poszłam prywatnie. W ten sposób będę mieć dwie wizyty :-D zresztą wątpię żeby na kasę chorych robili też USG.

dzieki.a moge spytac ile placilas?ja 80 i sei zastanawiam czy to duzo

a ja byłam na kasę chorych i robił tylko USG bioderek.A teraz mamy drugą kontrolę 6 września.
Z Kacprem chodziłam prywatnie i płaciłam 40 zł z USG i dokładnym badaniem!!!

Dziewczyny przepraszam, że nikomu nie odpisze, ale pisze na komórce i z synem na ręku. Czy po szczepieniu skojarzoną może pojawić się zaczerwienienie wokół miejsca wkłócia? I czy dzisiejsze wrzaski mogą być z tym powiązane? Zaznaczam, że gorączki nie ma.
To nasze pierwsze szczepienie poza wcześniejszymi na żółtaczkę, po których nic szczególnego się nie działo i trochę mnie to wszystko martwi...
Yoshe tak może być po szczepieniu.Mi pielęgniarka kazała robić okład wtedy z łyżeczki sody na pół szklanki wody.
No i gorączka mże być a marudzenie to już napewno;-)

Kochane bardzo dziękuję za miłe słowa....Ja już mam sie lepiej psychicznie....Dam radę, bo nie panikowałam jak miałam 2tys płytek będąc w ciązy tym bardziej nie mogę panikować teraz.....Fajnie że można liczyc na słowa otuchy z Waszej strony ...to bardzo wązne było dla mnie i juz mam się lepiej....
Kpi23 - dziękuję Ci kochana za propozycję odwiedzin ale wierzę że nie wroce do Instytutu....(ale jakby co dam znać...hehehe)..To miło z Twojej strony

Sorry że Was dziś nie podczytam ale czekam na gości a Polcia spi więc chcę to wykorzystać i poprawić make-up...
A to my dziś z Polcia....

Załączniki

• DSCF3580.jpg
    DSCF3580.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF3582.jpg
    DSCF3582.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 48
AGI - Superanckie z Was Laseczki!!!!Ciesze się że wracasz do sił:) DASZ RADĘ na pewno wszystko się unormuje!!!
Yoshe , Cobra powiedzcie proszę jakiej firmy szczepionką robiłyście.
Bo mnie pierwsze szczepienie czeka 1 września , chcę przełożyc ze wzgledu na duża ilosc osób na ślubie i chrzcie na 6 wreześnia . Polecali mi pentaxim lub hexa 5in1 co wy na to

reklama
U nas tez dzis dzien marudy... ale to przez ten deszcz, mala przyzwyczajona do 3-godzinnych spacerkow, a tu nagle lozeczko-mata-przewijak system :crazy:
Na chwilke przysnela, jak sie obudzi to chyba zapakuje ja w chuste, chcialabym upiec brownies z malinami bo slodkie za mna chodzi :-D

Agi78 tak trzymaj! oby sie unormowalo, wygladacie przeslicznie kobitki :-)

koriander- bylam przekonana nie wiem czemu ,ze jestes z irlandii :D
,a Ty ze swiata produkcji zielonego liscia :D nie masz za dobrze???

eeee tam czlowiek juz za stary na takie rzeczy :)

ewus ale jakby ci sie w przyszlosci dziewczynki-blizniaki trafily, to bys miala super gromadke, i to w tak mlodym wieku! Tak czy siak doswiadczenie juz masz jak zadna z nas tutaj :)

a co tu jakas wojenna atmosfera sie pojawila na chwile, nudzi wam sie? :-p

Ostatnia edycja:
Do góry