Witam kochane. Ja po chrzcinach. Dopiero wczoraj dom do ładu doprowadziłam. Masakra. Mały dzisiaj świrował w nocy , za to teraz śpi.
Cobra- ja mam dwa tatuaże - motyla na łopatce i gałązkę z kwakami na kostce i chyba bym jeszcze sobie coś zrobiłą :-)
Lenko- z całym szacunkiem , ale uważam,że przechodzenie na mleko modyfikowane to totalna głupota jeżeli karmisz piersią a mała tak ładnie przybiera na wadze.
Ewuś- chłopaki są cudne. Życze ci z całego serca aby wszystko potoczyło się po twojej myśli.
Mam pytanie do dziewczyn co już miesiączkowały. Czy pierwsza miesiączka po porodzie była inna niż przed ciążą? Ja mam trzeci dzień takie ilości ,że szok. Kręci mi się w głowie i w ogóle jestem osłabiona. W poniedziałek idę na wyniki bo aż się boje.
A to moja pociecha w gajerku
Zobacz załącznik 277818Zobacz załącznik 277820i z prezentem który sobie zażyczyliśmy:-)
Emalia82 - radzę poczytać wszystkie posty
LENKA TYLKO NA CZAS ŚLUBU CHCE DZIECKU PODAĆ MODYFIKOWANE BO NIE JEST W STANIE NAPRODUKOWAC MLEKA BY ZAMROZIĆ
Poza tym ja nie miałabym śmiałości gdyby ktoś napisał tutaj że przechodzi na modyfikowane zwracać uwagi , bo to jego życie a same wiemy jaki to drażliwy temat i jak jedna opinia może wywołac poczucie winy.
co do miesuiiaczki to u mnie trwała ponad tydzień t musiałam podkłady poporodowe mie,ć, do tego zawroty głowy , ból brzucha niemiłosierny. Ja bym sie nie martwiła na pewno to normalne i wyniki też na pewno beda oki
Ostatnia edycja: