reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzien dobry, u nas deszcz po kolana wiec zanosi sie na dluuugi dzien... Mala wlasnie probuje oderwac lusterko od maty ide sie z nia pobawic

gosiagro ty tak wczesnie wstalas??:szok:

hefi zdecydowanie idz do kina, odespisz pozniej!Wszystkiego najlepszego!!:-D

zyraffka ciesze sie ze po leczo bylo ok, tez sprobuje z ta papryka, w sumie to tak sie dlugo gotuje ze nie powinno szkodzic

kasia milego leniuchowania :-D
iiwka czyli poprzestajecie na dwojce? A @ masz karmiac piersia czy mm?

normalnie czarna noc u nas za oknem takie chmurzyska :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanie do dziewczyn po cc: czy stosujecie coś na bliznę? bo ja mam taką dość wyraźną, jak dotykam bardzo twardą i chciałabym jakoś ją złagodzić, słyszałam o maści Contratubex, ale czy warto to stosować? macie coś sprawdzonego?

Kasia ja po pierwszej cesarce używałam CEPAN na blizny.a teraz nie muszę bo mam bardzo ładny szew i praktycznie go nie widać.

Widziałyście ile jest mam z lipca co urodziły w czerwcu???

Dziewczyny pomożcie jak mam wprowadzic nutramigen. moj maly za nich nie chce go pic. Mieszam oczywiscie z bebilonem,ale od wczorjszego wieczora, kiedy wypil okolo 100ml w kilku ratach to do traz zjadl moze z50 w sumie... co mam robic...?ponownie zmniejszylam proporcje,ale teraz to juz nawet takiego nie chce pic... kiedys ktos gdzies pisal o doslodzeniu... ale to chyba ostetecznosc,co?? plis...pomozcie...

Kasiajanicka ja szczerze mowiac nic nie uzywam na blizne, po pierwszej cesarce uzywalam takiej masci opak.bialo zolte nie pamietam nazwy i nic nie pomogło,blizna jaka byla taka jest.

avena moj maly tez po kapieli sie uspokoił i spal od 22 do 8 rano bez jedzenia :szok: :szok: :-D

Dziewczyny,ktora mnie kopnie w zadek,zebym :

1) wyregulowała sobie brwi
2) ufarbowała włosy
3) zrobiła pedicure !!!

Leń w d... wszedł i wyjść skubaniec nie chce :/

AniaCh nie pomogę ci, a moze z herbatka zmieszaj albo po prostu wlej do buzi - niewiem ...

mam pytanie do dziewczyn po cc: czy stosujecie coś na bliznę? bo ja mam taką dość wyraźną, jak dotykam bardzo twardą i chciałabym jakoś ją złagodzić, słyszałam o maści Contratubex, ale czy warto to stosować? macie coś sprawdzonego?

Witajcie ta maść jest super ja nawet na kilka rozstępó stosowałam i zeszły;)
Właśnie ważyłam moją kokoszkę waży 6 kg a ma 2 miesiące więc nie wiem czy lekarka mi pozwoli przejść na mleko;)

własnie jakos udalo mi sie wlac w malegho 100ml... mieszanki nutra-bebilon z przewaga oczywiscie bebilonu... zasnął. Skonany byl ta glodówką... Ciekawe jak bedzie przy nast.porcji... :(
Dosładzałyscie mleko glukoza? w necie widze,ze sporo mam tak robilo...??

Poza tym wczoraj mój malenki byl wazony tez i wazy 5900,jest na 75centylu :) a balam sie,ze slabo przybiera... ostatnio dlugo jadl ok90ml za kazdym razem i ani grama wiecej...

W ogole doWas nie zagladalam ostatnio...problemy z kompem... dzis cos o dziwo lepiej sie rusza. Stesknilam sie:) Tyle pytan do Was mialam...hehe

Aaa Ewela... nie jestes sama. Brywi zarosniete jak wilk. Grzywka majta sie,ze oczu nie widac (i brwi tez:)) nad koloryzacja sie zastanawialam,ale chyba zerzygnuje,... jednak mowia,ze mam ladny odcien,a to juz moj,bo takie dorosty... pedicure to w ekspresowym tępie by sie przydal... gloarka do nog tez... za 2tyg mezus przyjezdza to moze mnie to troche zmobilizuje... choc nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
lena ,a co lekarka ma do mleka,przeciez to twoja decyzja czy chcesz karmic piersia cz butelka

iiwka hehe poczułam :),ale leń siedzi

aniach najwazniejsze ,ze waga rosnie niz opada ,no. My tutaj mamy taka produkcje w postach jak ciazy normalnie

ania to widze,ze nie tylko jasie tak zapuscilam heheh

Ostatnia edycja:
Do góry