reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zyraffka, moja kolezanka, z ktora pracuje w grupie na wiadomosc o mojej ciazy powiedziala ze podejrzewala bo stalam sie o wiele mniej cieprliwa i spokojna
czesciej bolala mnie glowa i bylam rozdrazniona, dzieciaki czesciej denerwowaly
moze idz teraz na zwolnienie a w drugim trymestrze wrocisz jak juz wszystko sie unormuje
Nie chcę koleżance z grupy świństwa robić, jak pójdę na zwolnienie to już na "dobre" i ona dostanie kogoś w zastępstwo, a jak będę chodzić i wracać to tak nie bardzo bo będzie musiała sama być, to przedszkole specjalne i dzieci są "charakterne" więc jednej osobie nie jest łatwo.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja biorę tylko kwas foliowy, wedle zaleceń lekarza
Witaminy podobno ginekolog od drugiego trymestru przepisuje
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
ja też biorę folik, ale kupiłam tez sobie feminantal:-) może uzupełni mi niedobory bo nie mogę patrzeć na jedzenie, mam całkowity brak apetytu, wciskam w siebie na siłęja tylko folik teraz moze po wizycie czwartkowej cos sie zmieni
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja też biorę folik, ale kupiłam tez sobie feminantal:-) może uzupełni mi niedobory bo nie mogę patrzeć na jedzenie, mam całkowity brak apetytu, wciskam w siebie na siłę
Ja nawet witamin na własną rękę bym nie brała, lepiej chyba zapytać swojego lekarza
Magdalena26
Mi powiedział że już mogę zacząć brać, więc kupiłam.Ja biorę tylko kwas foliowy, wedle zaleceń lekarza
Magdalena26
dziasiaj byłam na wizycie i dostałam pozwolenieJa nawet witamin na własną rękę bym nie brała, lepiej chyba zapytać swojego lekarza
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja paliłam paczke dziennie wcześniej a z dnia na dzień praktycznie odrzuciło mnie od fajek Teraz jak mój mąż popala to normalnie mnie skręca i robi się niedobrze... dlatego rzuca
A mnie niestety nie odrzuciło i nic się na to nie zanosi :-(
Magdalena26
oj może jednak Ci sie uda rzucićA mnie niestety nie odrzuciło i nic się na to nie zanosi :-(
reklama
natucha11
Fanka BB :)
mnie też nie, kurde zamist od kawy to tak mnei od fajek powinno odrzucic.. ale nie pale staram sie i mi to wychodzi, gorzej jest jak mama w kuchni zapali i czuej dym to wtedy mi sie chce, ale jak nie ma fajek w domu to wcale nawet nie mysle. Moze tez powinnas sprobowac nie mysl poprostu i nie kupuj zeby w domku nie byłoA mnie niestety nie odrzuciło i nic się na to nie zanosi :-(