reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My juz z powrotem, szczepimy za kilka miesiecy :tak: Chociaz mala jest zdrowa i generalnie nie maprzeciwskazan, jednak ten lekarz nie jest zwolennikiem szczepien w tak mlodym "wieku" zwlaszcza jesli nie planujemy przed ukonczeniem roku posylac malej n do zlobka..Dlugo sobie pogadalismy, oczywiscie ilu lekarzy tyle teorii na ten temat, a antropozofia to tak ogolnie mowiac filozofia laczaca cialo z duchem i opierajaca sie na homeoterapii i ziololecznictwie :-)

Co do chust to my mamy tkana (jest do 3 roku chyba) bo jest mocniejsza niz elastyczna, i mamy nosidelko BabyBjorn, i musze powiedziec ze na wlasny rozum to chusta wydaje i sie dla kregoslupa i dla calego cialka zdrowsza, bardziej naturalna, w nosidelku maluch bezwladnie wisi a w chuscie (zalezy od pozycji oczywiscie) oplata mame swoim cialkiem..

Wpolczuje wam strasznie tego targania wozkow, uwazajcie na kregoslupy, nasze mieszkanie jest na poziomie ulicy wiec zero schodow , niewyobrazalny luksus w miescie...

ewus ale sexi babka z ciebie :-):-) oj co sie tam znow kreci z tym M...???? Sliczne te chlopaczki, oj niech sie wam to zycie juz szybko ulozy...

cobra, lasencjo :-D swietnie wygladasz :-)

iiwka witaj ponownie :-)

Lena przypomnialo mi sie: kup w sklepie albo w aptece kartonik gotowego mleka modyf na wyprobowanie (porcja jednorazowa), zaobserwujesz jak mala zareaguje i sie nie bedziesz musiala stresowac..:tak:

Lencja no wlasnie nie wiemy co z tym chrztem jeszcze.. oj powodzenia 17 osob plus dziec, mam nadzieje ze ci tesc cos pysznego wyczaruje :tak:
MagdaM jaki Kacperek slodki jak spi!:-D
Kasiek dziewczyny maja racje, po co ten fotelik targac, zniszczysz sobie do reszty kregoslup...

Paula i Kajdusia, jak tam spacer?? mam nadzieje ze u was lepsza pogoda, u nas wiatr i ulewa w nocy, prawie wsyzstkie pomidorki mi pospadalay buhuuuuuuu. Ale za to dzis slonko swieci, zycze wam duuuuzo ciepelka i slonca w nadchodzacych dniach!

A ta kawka bocianek to do czego w smaku zblizona? Ja przepadam za inka,pije od lat z mlekiem sojowym albo ryzowym, mysle ze mi nawet dobrze na laktacje wplywa:-) A dzis w planach wieczorkiem wyprobowanie dwoch nowych bezalkocholowych piw: pszennego i jablkowego :-p:-p

zyraffka czekam na recenzje z lecza :-D A borowki u nas bez skazy, zajadam sie nimi co kilka dni :tak:

ide szybko zakrecic ciasto a potem was doczytam dzis rocznica 9 lat razem z mezem...jejku alez zlecialo :szok::-D

Ostatnia edycja:
kasiu dziękuję za polecenie książeczki, niedawno dostałam przesyłkę i mój mały jest oczarowany, jeszcze nigdy nie trzymał główki tak wysoko i tak długo:)))
cieszę się, że u was zadziałała jak u nas, fifi ją uwielbia :)

w lumpku wydałąm cała 11 zł i kupiłam 3 pajace do spania, 1 body i 2 t-shirty dla małego:) full wypas :)

Dzidzia śpi a mamusia kawkę ricorette i baby boom:)) wiecie co tęsnki mi się troszkę praca i moje dzieciaczki:) mogę wrócić od stycznia na pół etatu ale tak mi szkoda mojego synka zostawiać

też byłam dzisiaj w lumpku, kupiłam dwie czapeczki, dwie kurteczki- kożuszki, sweterek, dwie bluzy, dżinsy, szlafroczek malutki i chyba jeszcze coś ale już nie pamiętam wydałam 40 zł

reklama
Do góry