my już po spacerku, maluchy juz śpią a ja siedzę nad menu na tą nasza podwójna imprezkę, na jutro jestem umówiona w restauracji żeby ostatecznie ja zaakceptowac
śliczna a może by ja tak na allegro wystawićco do talentów: ja swego czasu zajmowałam się robieniem biżuterii Zobacz załącznik 277392
Zobacz załącznik 277393Zobacz załącznik 277394
w sumie z chęcią do tego bym wróci łą, tylko ile można dla siebie robić? jakoś mi się zbyt w pewnym momencie urwał
u nas tez troszkę wieje ale nie mieliśmy wyjścia i wyjść z domku musieliśmyKasia trafiłas na konesera biżuterii. PIĘKNE!!!!
naprawdę dziewczyny macie talenta ja na waszym miejscu firmy bym zakładała i sprzedawała na początek na allegro. Zbyt gwarantowany a pieniążki dodatkowe na pewno się przydadzą
Ja natomiast robię meble hobbystycznie i pudełka Jak zrobie zdjęcia bo po formacie mąż wszystko wyrzucił to sie też pochwalę a co
P.S. u Was też tak wietrznie? Ja nie wiem czy Jaska na taki wiatr na dwór brac
i jak załatwianie?Witam Was Mamuśki
Dzisiaj idę załatwiać tyle spraw na wesele;(Masakra i wszędzie z ogonemMoja mama sie boi z nią zostaćMuszę ja targaćI pewnie więcej czasu przesiedzę w aucie na cycu;(Najgorsze to że musze się umówić do kosmetyczki na tipsy a nie mam jej z kim zostawić;(Więc chyba dzisiaj podejdę do lekarza aby jej zapisała mleko modyfikowane i powoli będę ją uczyła abym nie raz mogła gdzieś wyskoczyć!!!Mój mąż się drze ze ma zostać na cycu!!Chyba że uda mi się ściągnąć
Lencja zaproszenia super
Eagle ciasto zjedzone było pyszne z masą krówkową
JA nie mam jeszcze pomysłu na bukiet
a cóz to za lekarz? napisz co i jak po wizycie?Dzien dobry
U nas ranek powitany oczywiscie kupa po pachy, mala sie napracowala i smacznie sobie spi Dzis idziemy sie na wizyte do lekarza antropozoficznego zeby nam rozpisal szczepienia, bo bedziemy mala szczepic tylko na kilka i w pozniejszym terminie, ciekawa jestem jego podejscia i metod :-)
Cobra co do husky to sie zgodze, maja troche wilczy instynkt chociaz wygladaja jak pluszaki
Lena to mleko modyf mozesz tez podac jednorazowo nie musisz na nie przechodzic, po weselu znowu wrocisz wylacznie na piers, chyba ze ci sie "wolnosc" spodoba ;-)
Lencja sliczne zaproszenia! Jestem pod wrazeniem, jak bedziemy chrzcic w Toruniu to chyba sie do ciebie zglosze :-) Ciesze sie ze palec sie goi, no i morfologia lepsza, a co do plytek to mam nadzieje ze to chwilowe..
Milego dnia!
my mieszkamy na pierwszym piętrze a wózek stoi w wózkowni na całe szczęście, ale i tak nieraz wdreptać na górę to nielada wyczyn i czasem też chodzę na dwa razy np najpierw maluchy Musiu na rękach a Asia daje radę sama po schodkach a potem drugi kurs po zakupy;-)Mam pytanie do dziewczyn które mieszkają w blokach... jak sobie radzicie z wózkami? Gdzie je przetrzymujecie? Ja swój mam w garażu jakieś 50 m od bloku i powiem Wam że się strasznie męczę niosąc małego w foteliku do garażu żeby wyjść na spacer... tak mnie strasznie boli kręgosłup że masakra... czasami po prostu siedzimy na balkonie bo się nie chcę katować... nie trzymam wózka na klatce schodowej bo na parterze mieszka taki łobuziak który prawdopodobnie napluł by mi do wózka lub podpalił, albo też po prostu go ukradł... nie wiem jak to rozwiązać...
Czy Wy też macie problem z kręgosłupem? Mnie do tego strasznie boli kość ogonowa i lewe kolana... już się powolutku sypię