WIRAN
Fanka BB :)
HEj mamusie!
Już się bałam że będę mieć dużo do nadrobienia;-)
Ja byłam u kardiologa,ale żadnych badań nie robiłam;-/ Tylko na echo serduszka zapisała Alanka na 23 października...
U nas nocka mineła spokojnie.Moje dzieciątko spało od 20 do 1 a później o 5 się obudził i spał do 7:30,jeju jak fajnie!!!!
Już się bałam że będę mieć dużo do nadrobienia;-)
Mam takie samo zdanie;-)Jednak to duży pies i ma zęby, co z tego że łagodny, jak się czyta o pogryzieniach przez psy to każdy właściciel twierdzi że piesek był łagodny i grzeczny, a jednak pogryzł.
ekstra zaproszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli chodzi o morfologię to my mieliśmy robioną ponieważ lekarka podejrzewała wadę serca i do kardiologa miałam się z wynikami krwi i moczu zgłosić, drugi raz robiłam bo wyniki wyszły źle. Na cale szczęście ta druga morfologia i badanie moczu wyszło lepiej, tylko wciąż mamy o wiele za dużo płytek krwi... Czekam na powrót mojego pediatry z urlopu i ciekawa jestem co on na to...
A ja w końcu zaczynam normalnie funkcjonować, palec już ładnie się goi i nie boli więc mogę znowu wszystko robić. Skończyłam wczoraj zaproszenia na chrzest, pochwalę się Wam rezultatem :
Zobacz załącznik 277345Zobacz załącznik 277346
Ja byłam u kardiologa,ale żadnych badań nie robiłam;-/ Tylko na echo serduszka zapisała Alanka na 23 października...
A mogę zapytać ile taka przyjemność Cię kosztowała???super wyglada na przedramieniu,ale mi szczerze mowiac zalezalo na kasie moj jest wielkosci paczki po lm linkach.a im wiekszy tym ladniejszy..tatuaz robil mi koles co tatuowal min dodzie skrzydla na plecach,wiekszosc peji itd
U nas nocka mineła spokojnie.Moje dzieciątko spało od 20 do 1 a później o 5 się obudził i spał do 7:30,jeju jak fajnie!!!!