reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

HEj mamusie!
Już się bałam że będę mieć dużo do nadrobienia;-):-D

Jednak to duży pies i ma zęby, co z tego że łagodny, jak się czyta o pogryzieniach przez psy to każdy właściciel twierdzi że piesek był łagodny i grzeczny, a jednak pogryzł.
Mam takie samo zdanie;-)

Jeżeli chodzi o morfologię to my mieliśmy robioną ponieważ lekarka podejrzewała wadę serca i do kardiologa miałam się z wynikami krwi i moczu zgłosić, drugi raz robiłam bo wyniki wyszły źle. Na cale szczęście ta druga morfologia i badanie moczu wyszło lepiej, tylko wciąż mamy o wiele za dużo płytek krwi... Czekam na powrót mojego pediatry z urlopu i ciekawa jestem co on na to...
A ja w końcu zaczynam normalnie funkcjonować, palec już ładnie się goi i nie boli więc mogę znowu wszystko robić. Skończyłam wczoraj zaproszenia na chrzest, pochwalę się Wam rezultatem :
Zobacz załącznik 277345Zobacz załącznik 277346
ekstra zaproszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja byłam u kardiologa,ale żadnych badań nie robiłam;-/ Tylko na echo serduszka zapisała Alanka na 23 października...
super wyglada na przedramieniu,ale mi szczerze mowiac zalezalo na kasie :( moj jest wielkosci paczki po lm linkach.a im wiekszy tym ladniejszy..tatuaz robil mi koles co tatuowal min dodzie skrzydla na plecach,wiekszosc peji itd
A mogę zapytać ile taka przyjemność Cię kosztowała???

U nas nocka mineła spokojnie.Moje dzieciątko spało od 20 do 1 a później o 5 się obudził i spał do 7:30,jeju jak fajnie!!!!:-D

reklama
Witam sie i ja
a_26.gif.gif

u nas nacka spokojna spanko o 20 potem jedzonko o 1-30 a potem o 5 i po 7. Teraz Kacperek sobie słodko spi w łóżeczku i jestem ciekawa ile pospi, bo wczoraj spał 3 godziny
25.gif
.
Dzisiaj przyszła do mnie zawieszka, piesek i jest fajniutki SUN BABY - Duży WIBRUJĄCY PLUSZOWY PIESEK - (1190203639) - Aukcje internetowe Allegro .

Lencja - śliczne są te zaproszenia,

paula powodzenia :)

kasiajanicka suuuuuper ci wyszła ta birzuteria :-)

:wściekła/y::angry::no::crazy: cos mi sie komp muli,chyba jakiegos wirusa znowu mam.

ale u nas zawierucha chyba burza bedzie :szok:

Witam Was Mamuśki;)
Dzisiaj idę załatwiać tyle spraw na wesele;(Masakra i wszędzie z ogonem;)Moja mama sie boi z nią zostać:(Muszę ja targać;)I pewnie więcej czasu przesiedzę w aucie na cycu;(Najgorsze to że musze się umówić do kosmetyczki na tipsy a nie mam jej z kim zostawić;(Więc chyba dzisiaj podejdę do lekarza aby jej zapisała mleko modyfikowane i powoli będę ją uczyła abym nie raz mogła gdzieś wyskoczyć!!!Mój mąż się drze ze ma zostać na cycu!!Chyba że uda mi się ściągnąć;)
Lencja zaproszenia super;)
Eagle ciasto zjedzone było pyszne z masą krówkową;)
JA nie mam jeszcze pomysłu na bukiet;)

gosiagro ciesze sie ze wszystko ok, na pewno cwiczenia szybko wyeliminuja asymetrie! Troche mnie przestraszylas tym jezyczkiem, moja po przebudzeniu lezy czesto z leciutko wysunietym jezykiem i sie slini, teraz sie zaczne bac ze cos nie tak. Napisz koniecznie jak wyszly badania, mowila lekarka cos wiecej na ten temat? Chociaz nie powinnam sie schizowac...

karo sliczne zdjecia, Warszawianki jestescie super laski! :-D

paula Kajdusia, ewela aleeeee fajny spacer nad morzem, Kajdusia chcialam palnac: A Malgosia jaka juz duza, a to Piotrus na rekach :-D:-D:-D

cobra a mialam juz pytac co z tautazem :-) Wyglada na dosc duzy, co maz na to? tez sobie strzeli?

ide robic racuchy

on zawsze chcial,ale sie bal ;p trzeba miec jaja :D mowi ze za rok sobie tez zrobi..
mnie osobiscie w ogole nie bolalo,moze zalez6y od grubosci skory,moze od miejsca..tylko ten cholerny dzwiek tej maszynki- z depilatorem mi sie kojarzyl :D

hahahaha :-D no nie moge ja??? to cobra uciekla rodzic bez powiadomienia

nieprawda ;p

Cobra dlaczego się nie nadają??? :( ja mam huskyego i owczarka i ta druga super do Jasia a huskyej nie ufam za nic :(
Możesz napisać dlaczego tak bym była przygotowana:(

moim zdaniem sie nie nadaja, to zawsze wilk. niiby kazdy pies pochodzi od wilkow,ale po zachowaniu huskych i malamutow, balabym sie miec go w domu.. te ich straszenie klami ,wycie,gryzienie, kopanie nor w piasku,cholerne futro jak linieja. moze moja suka jest jakas taka agresywna,ale kiepsko ja widze z dzieckem.predzej labladora,to takie troche ciamajdowate psiaki :)

tak na marginesie,to nie mozna o zadnej rasie pow ze sie nadaja do domu z dzieckiem.ja bylam wychowwywana z owczarkiem niemieckim,od szczeniaka ze mna byl...az mnie nie ugryzl w twarz... kawalek brakowal i oka bym nie miala,na powiece sei kiel zatrzymal...a rodzice byli tez w pokoju,to byla CHwila jak sie rzucil

HEj mamusie!
Już się bałam że będę mieć dużo do nadrobienia;-):-D

Mam takie samo zdanie;-)

ekstra zaproszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja byłam u kardiologa,ale żadnych badań nie robiłam;-/ Tylko na echo serduszka zapisała Alanka na 23 października...

A mogę zapytać ile taka przyjemność Cię kosztowała???

U nas nocka mineła spokojnie.Moje dzieciątko spało od 20 do 1 a później o 5 się obudził i spał do 7:30,jeju jak fajnie!!!!:-D

250zl . to najnizsza kwota za jaka robia takie malenstwa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry
U nas ranek powitany oczywiscie kupa po pachy, mala sie napracowala i smacznie sobie spi :-D Dzis idziemy sie na wizyte do lekarza antropozoficznego :rofl2: zeby nam rozpisal szczepienia, bo bedziemy mala szczepic tylko na kilka i w pozniejszym terminie, ciekawa jestem jego podejscia i metod :-)

Cobra co do husky to sie zgodze, maja troche wilczy instynkt chociaz wygladaja jak pluszaki :tak:
Lena to mleko modyf mozesz tez podac jednorazowo nie musisz na nie przechodzic, po weselu znowu wrocisz wylacznie na piers, chyba ze ci sie "wolnosc" spodoba ;-)

Lencja sliczne zaproszenia! Jestem pod wrazeniem, jak bedziemy chrzcic w Toruniu to chyba sie do ciebie zglosze :-) Ciesze sie ze palec sie goi, no i morfologia lepsza, a co do plytek to mam nadzieje ze to chwilowe..:tak:

Milego dnia!

jak maly sie obudzi to pojde im zdjecia zrobic i wam pokaze. sliczne sa,ale kwicza,wyja.a straszenie klami ich matki jest mega. zawalu idzie dostac

Mam pytanie do dziewczyn które mieszkają w blokach... jak sobie radzicie z wózkami? Gdzie je przetrzymujecie? Ja swój mam w garażu jakieś 50 m od bloku i powiem Wam że się strasznie męczę niosąc małego w foteliku do garażu żeby wyjść na spacer... tak mnie strasznie boli kręgosłup że masakra... czasami po prostu siedzimy na balkonie bo się nie chcę katować... nie trzymam wózka na klatce schodowej bo na parterze mieszka taki łobuziak który prawdopodobnie napluł by mi do wózka lub podpalił, albo też po prostu go ukradł... nie wiem jak to rozwiązać... :(

Czy Wy też macie problem z kręgosłupem? Mnie do tego strasznie boli kość ogonowa i lewe kolana... już się powolutku sypię :)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które mieszkają w blokach... jak sobie radzicie z wózkami? Gdzie je przetrzymujecie? Ja swój mam w garażu jakieś 50 m od bloku i powiem Wam że się strasznie męczę niosąc małego w foteliku do garażu żeby wyjść na spacer... tak mnie strasznie boli kręgosłup że masakra... czasami po prostu siedzimy na balkonie bo się nie chcę katować... nie trzymam wózka na klatce schodowej bo na parterze mieszka taki łobuziak który prawdopodobnie napluł by mi do wózka lub podpalił, albo też po prostu go ukradł... nie wiem jak to rozwiązać... :(

Czy Wy też macie problem z kręgosłupem? Mnie do tego strasznie boli kość ogonowa i lewe kolana... już się powolutku sypię :)
ja mam wózkownie w klatce obok i co rano mi mąż do naszej klatki wózek przyprowadza, ale najgorzej po spacerze z małym i zakupami i torba od wózka wejść na 3 piętro, nie raz na dwa razy obracam :p mnie strasznie bolą oba kolana od kilkunastu dni, najgorzej przy kucaniu no i plecy co rano budzę się ze styrasznym bólem pleców, nie wiem od czego, całą noc śpię, w nocy nie krmię więc chyba nie od tego

a na trasę blok-garaż polecam chust ę nie fotelik

Witam Was Mamuśki;)
Dzisiaj idę załatwiać tyle spraw na wesele;(Masakra i wszędzie z ogonem;)Moja mama sie boi z nią zostać:(Muszę ja targać;)I pewnie więcej czasu przesiedzę w aucie na cycu;(Najgorsze to że musze się umówić do kosmetyczki na tipsy a nie mam jej z kim zostawić;(Więc chyba dzisiaj podejdę do lekarza aby jej zapisała mleko modyfikowane i powoli będę ją uczyła abym nie raz mogła gdzieś wyskoczyć!!!Mój mąż się drze ze ma zostać na cycu!!Chyba że uda mi się ściągnąć;)

mój jak kiedys usłyszał o modyfikowanym to prawie rozwodem zagroził, że niby dziecko chcę skrzywdzić

ale się zwzruszyłam- przypomniałam sobie co się 2 miesiące temu o tej porze działo :) ale warto było dla bezzębnego uśmiech pewnego pana :)

Ostatnia edycja:
Do góry