Ale wieje!
U nas dziś jakiś cud, Kornelka śpi w ciągu dnia w domu - to niebywale, co prawda usnęła na rękach ale po odłożeniu śpi już ponad 30 min toi u niej się rzadko zdarza!
A ja przeglądam swoją garderobę - muszę w niej porządne porządki zrobić.
Kasiu - super biżuteria! Ja swego czasu też robiłam i część nawet sprzedawałam na allegro
A wiesz, że dopiero wczoraj wieczorem zorientowałam się jaka jestem opalona po tym naszym spacerku!??
Perfecta - z tym sprzedawaniem na allegro to różnie bywa, takie prace pochłaniają nieco czasu, trzeba doliczyć koszt materiałów i nie zawsze się uda sprzedać za cenę, która by była satysfakcjonująca. Na allegro jest mnóstwo biżuterii nad made więc konkurencja spora, a niektórzy sprzedają wyroby po śmiesznie niskich cenach :/
Kasiek1983 - ja mieszkam w bloku i zorganizowałam to tak, że dół wózka zostawiam na dole w klatce )wcześniej go miałam w domu i znosiłam wpierw dół a potem gondolkę), teraz zaś dół już wciąż jest na dole a nosze gondolkę, od kilku dni znoszę wpierw gondolkę a potem dopiero schodzę z małą na rękach bo jest już mi za ciężko z gondolką z małą w środku. Jak idę z gondolą na dół/ do góry to Kornelka siedzi w leżaczku w domu.
Koriander - a planujecie chrzciny w Toruniu?? jakby co na pewno coś wymyślimy jeżeli będziesz potrzebowała zaproszeń
No i koniec pisania, Kornelka się budzi, po jedzonku idziemy na spacer i na pocztę wysłać zaproszenia
Zaczynam mieć stres przed chrzcinami, imprezę robimy w domu - wyliczyłam, że będziemy mieli 17 dorosłych osób + kilkoro dzieci. Kombinuję jak pomieścić wszystkich w mieszkaniu, no i jak zorganizować poczęstunek abym nie spędziła całego dnia chrzcin w kuchni oraz 2-3 dni wcześniej na przygotowaniach. Na szczęście ma zadeklarowaną pomoc od rodziny. Poprosiłam też Teścia o pomoc, jak mu się uda wolne załatwić to będzie u nas już w piątek i mi sporo pomoże bo on to cuda w kuchni potrafi wyczarować!