reklama
super zdjęcia
fajnie że spotkanie się udało :-)
Karo - ale z Ciebie laseczka,figurki tylko pozazdrościć
wiz - dołączam do Ciebie z bolącym gardełkiem, ja się już od wczoraj z gorączką i katarem turlam
gosiu - trzymam kciuki , wszystko będzie
Karo - ale z Ciebie laseczka,figurki tylko pozazdrościć
wiz - dołączam do Ciebie z bolącym gardełkiem, ja się już od wczoraj z gorączką i katarem turlam
gosiu - trzymam kciuki , wszystko będzie
Ostatnia edycja:
WIRAN
Fanka BB :)
Jakie laski!cześć mamuśki!
zaraz spróbuję was przeczytać i napisać więcej.
Na razie wrzucam kilka foteczek:
Oto nasz wszorajszy spacerek bb-wych mamusiek czerwcowych;-)
Zobacz załącznik 277204Zobacz załącznik 277206
Iga wreszcie zaszczepiona - juuupppiiii!!!!Trafiłam na inną lekarkę w przychodni i się udało. I wiecie co uśmiałam się nieźle. Przed nami była dziewczynka urodzona 3/06 mniejsza sporo od Igi, ale wcześniaczek. I zaczęłam rozmawiać z mamą tej dziewczynki o karmieniu i takich tam a ona do mnie wyskakuje że daje już dziecku jabłuszko tarte, banana, kaszkę!!!!!!! I nawet ostatnio jadła ..... uwaga....zupę pomidorowąSzczena mi opadła. Małej nic nie jest, robi kupki, jest zadowolona. Ja byłam w szoku.
Chyba się trochę pośpieszyła zwłaszcza że to jeszcze wcześniak. Dobrze, że organizm dobrze zareagował. Ja wierze, że każda mama wie co dobre dla jej dziecka i na pewno gdyby się działo coś złego to odstawiłaby to jedzenie.
Ja za dwa tygodnie zamierzam podać małemu herbatkę z dzikiej róży i maliny dla dzieci od 4 miesiąca życia, ale i tak wcześniej skonsultuje to z lekarzem. Nie będę mu bowiem podawać herbatki uspokajającej skoro to anioł a nie dziecko :-) a tym bardziej na trawienie skoro i z tym wszystko ok.
Swoją drogą już nie długo się zacznie wprowadzanie nowych pokarmów :-) fajnie :-)
dziewczyny wy tak prasujecie wszystkie ubranka dla maluchow? Ja bym nie wyrobila, mala albo uleje albo zrobi kupe, pranie u nas i suszenie non stop
Ja tak ciuchy i pieluchy tetrowe prasowałam tylko przez pierwszy miesiąc teraz już odpuściłam, najwyżej z grubsza przelecę, za to ustawiam podwójne pukanie.
Gratuluje Warszawianką udanego spotkania, aż szkoda że w Legnicy jest tylko jedna mama
dzięki kobietki za miłe słowa. Co prawda ja jak to prawie każda baba nie jestem z tej figury zadowolona- zawsze uważałam, że jestem tęga;-/
u nas jako tako- mała zrobiła się grzeczniejsza w nocy ( poza drobnymi wpadkami) w dzień bywa różnie, zależy jaki ma humorek.
Ważyłam ją ostatnio i było 5220 (przy wyjściu ze szpitala-2970)
ocho...budzi się i muszę chyba spadać...ot i tyle z pisania;-)
u nas jako tako- mała zrobiła się grzeczniejsza w nocy ( poza drobnymi wpadkami) w dzień bywa różnie, zależy jaki ma humorek.
Ważyłam ją ostatnio i było 5220 (przy wyjściu ze szpitala-2970)
ocho...budzi się i muszę chyba spadać...ot i tyle z pisania;-)
Ja nie prasuje ubranek po każdym praniu, chyba że są tam nowe rzeczy to prasuje już wszystko (nowe zawsze piore i prasuje).
Co do podawania dzieciom przed zalecanym terminem produktów innych niż mleko jestem zdecydowaną przeciwniczką bo jelitka jeszcze chyba jeszcze nie są przygotowane na takie pokarmy, nie po to na słoiczkach itp jest napisane od którego miesiąca można podawać.
Co do podawania dzieciom przed zalecanym terminem produktów innych niż mleko jestem zdecydowaną przeciwniczką bo jelitka jeszcze chyba jeszcze nie są przygotowane na takie pokarmy, nie po to na słoiczkach itp jest napisane od którego miesiąca można podawać.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Karo super wyglądałaś patzrąc na Wasze foty jestem zadowolona ze swojej figuryWaże już 59 kg a przed ciążą 63
Avena podawanie dziecku jedzenia przed terminem nie zalecam...ciekawe co ta babka zrobi jak podrażni żołądek i później mała nawet wrzod może mieć!!!
Avena podawanie dziecku jedzenia przed terminem nie zalecam...ciekawe co ta babka zrobi jak podrażni żołądek i później mała nawet wrzod może mieć!!!
agast22
Fanka BB :)
Witam sie i ja
przeczytalam wszystko ale czy spamietalam co komu mialam odpisac to chyba nie;//
zyrafko- warto zadbac o siebie bo mąż moze nie zauwaza ale Ty z cała pewnością sie lepiej poczujesz. A tak po za tym to mi sie wydaje ze faceci nie zauwazają zaniedbanej kobiety dopoki sie jakas bardziej zadbana nie zacznie kolo nich kręcic, niestety..
Co do krzesełka to ja polecam takie FISHER PRICE KRZESELKO NADSTAWKA T3764 s_k (1193380967) - Aukcje internetowe Allegro pod warunkiem oczywiscie ze sie ma stół z krzeslami
Karo- mow kochana gdzie Ty taką piekną kiecke kupilas!!?? Chce taką!! A co do spotkania to musimy koniecznie powtorzyc
Hefi- ja tez nie prasuje ubranek po kazdym praniu. Ostatnio nawet pieluch tetrowych nie prasuje, tylko wszystko rowno rozwieszam a potem składam, hehe
Kreatorko- dobrze ze juz jestescie w domku, wspolczuje przejsc szpitalnych
Agi- przytulam z całych sil i trzymam kciuki za poprawe wynikow..
przeczytalam wszystko ale czy spamietalam co komu mialam odpisac to chyba nie;//
zyrafko- warto zadbac o siebie bo mąż moze nie zauwaza ale Ty z cała pewnością sie lepiej poczujesz. A tak po za tym to mi sie wydaje ze faceci nie zauwazają zaniedbanej kobiety dopoki sie jakas bardziej zadbana nie zacznie kolo nich kręcic, niestety..
Co do krzesełka to ja polecam takie FISHER PRICE KRZESELKO NADSTAWKA T3764 s_k (1193380967) - Aukcje internetowe Allegro pod warunkiem oczywiscie ze sie ma stół z krzeslami
Karo- mow kochana gdzie Ty taką piekną kiecke kupilas!!?? Chce taką!! A co do spotkania to musimy koniecznie powtorzyc
Hefi- ja tez nie prasuje ubranek po kazdym praniu. Ostatnio nawet pieluch tetrowych nie prasuje, tylko wszystko rowno rozwieszam a potem składam, hehe
Kreatorko- dobrze ze juz jestescie w domku, wspolczuje przejsc szpitalnych
Agi- przytulam z całych sil i trzymam kciuki za poprawe wynikow..
reklama
moja droga kieca zakupiona w moim rodzinnym mieście Końskie. ale podaje Ci producenta- może w necie coś będzie: producent
nuance model robe chyba;-)