reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja zastrzal mnie tez kiedys dopadl, pomoglo mi moczenie tylko nie pamietam w czym... w roztworze soli? sody? musze zadzownic do mamy, ale wiem ze po tym cala ropa zeszla :baffled:

Pewnie moczyłaś w wodzie z mydłem, ja też ale dopiero po 3 dniach zaczęła mi się ropa zbierać, tak rosła mi taka gulaja obok paznokcia i cholernie bolało. Tak więc jak miałam czekać jeszcze kilka dni na zebranie a potem na oczyszczanie się tego to wolałam aby mi to chirurg wyczyścił i szybciej się goiło bo ciężko mi tak funkcjonować, a jeszcze mnie kolega lekarz postraszył, że to może się skończyć ściąganiem paznokcia a nawet uszkodzeniem ścięgna więc lepiej nie ryzykować.
Mąż pomaga mi jak może, kąpie Nelcię sprząta kuchnię i robi wszystko to co mi sprawia problem - jest po prostu kochany, powiedział mi, żebym poczuła się teraz jak na urlopie.

zyrraffka - Będziesz bardzo zadowolona z tego motylka, moim zdaniem jest po prostu wspaniały! Kornelka do niego tak gada, że czasem nie mogę w to uwierzyć! No i ma jeszcze jeden plus nie jest aż taka droga.

A ja mam dziś coś doła, nie to, że paluch boli to jeszcze Nelci wysypka się pojawiła i ma problemy z brzuszkiem - w niedzielę zjadłam placki, w których cieście było jajko i mamy efekty, jestem zszokowana, że takie mocne. Tak więc zero jajek w czymkolwiek, nie ma szans na rozszerzanie diety.:crazy:

tfu, tfu, ale wiecej nie było :eek:

oby tak zostalo :yes:

kasiajanicka a co czytasz?

Lencja moze faktycznie w roztworze mydla szarego.. A co do motylka zauwazylam ze ma wzorki na skrzydlach wg szablonow ktore sobie rozsylalysmy :-):-) Co do Nelci to skoro ma takie uczulenie na jajko powinniscie byc ostrozni ze szczepieniami, niektore szczepionki sa na bazie bialka jaja kurzego, ale kazdy pediatra powinien o to najpierw pytac

Dzis przesegrowalam ciuszki i znowu pol siatki ubranek do schowka poszlo :-):rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Koriander - dzięki za tą podpowiedź o szczepionkach, na to bym nie wpadła... a co do motylka to ja jestem jego fanką, moja córcia też! Nie to, że kolory i wzory są przyciągające oko to materiały mają rożną fakturę i fajnie niektore szeleszczą

Do góry