reklama
yoshe
Fanka BB :)
I znowu trzecia! Ale my się jeszcze karmimy
koriander
agast jak zakonczyla sie przygoda z karaluchami?/ tak mi sie przypomnialo..:-)
Kasiula1982
my już wykąpani, najedzeni słodko sobie śpimy znaczy fifi bo mma zabiera się za książkę
Lencja
:)
Lencja zastrzal mnie tez kiedys dopadl, pomoglo mi moczenie tylko nie pamietam w czym... w roztworze soli? sody? musze zadzownic do mamy, ale wiem ze po tym cala ropa zeszla
Pewnie moczyłaś w wodzie z mydłem, ja też ale dopiero po 3 dniach zaczęła mi się ropa zbierać, tak rosła mi taka gulaja obok paznokcia i cholernie bolało. Tak więc jak miałam czekać jeszcze kilka dni na zebranie a potem na oczyszczanie się tego to wolałam aby mi to chirurg wyczyścił i szybciej się goiło bo ciężko mi tak funkcjonować, a jeszcze mnie kolega lekarz postraszył, że to może się skończyć ściąganiem paznokcia a nawet uszkodzeniem ścięgna więc lepiej nie ryzykować.
Mąż pomaga mi jak może, kąpie Nelcię sprząta kuchnię i robi wszystko to co mi sprawia problem - jest po prostu kochany, powiedział mi, żebym poczuła się teraz jak na urlopie.
zyrraffka - Będziesz bardzo zadowolona z tego motylka, moim zdaniem jest po prostu wspaniały! Kornelka do niego tak gada, że czasem nie mogę w to uwierzyć! No i ma jeszcze jeden plus nie jest aż taka droga.
A ja mam dziś coś doła, nie to, że paluch boli to jeszcze Nelci wysypka się pojawiła i ma problemy z brzuszkiem - w niedzielę zjadłam placki, w których cieście było jajko i mamy efekty, jestem zszokowana, że takie mocne. Tak więc zero jajek w czymkolwiek, nie ma szans na rozszerzanie diety.
koriander
tfu, tfu, ale wiecej nie było
oby tak zostalo
kasiajanicka a co czytasz?
Lencja moze faktycznie w roztworze mydla szarego.. A co do motylka zauwazylam ze ma wzorki na skrzydlach wg szablonow ktore sobie rozsylalysmy :-):-) Co do Nelci to skoro ma takie uczulenie na jajko powinniscie byc ostrozni ze szczepieniami, niektore szczepionki sa na bazie bialka jaja kurzego, ale kazdy pediatra powinien o to najpierw pytac
Dzis przesegrowalam ciuszki i znowu pol siatki ubranek do schowka poszlo :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Lencja
:)
Koriander - dzięki za tą podpowiedź o szczepionkach, na to bym nie wpadła... a co do motylka to ja jestem jego fanką, moja córcia też! Nie to, że kolory i wzory są przyciągające oko to materiały mają rożną fakturę i fajnie niektore szeleszczą