reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewela-u nas jak miała się urodzic Marysia to ja chciałam wziąsć ślub on nie za bardzo więc dałam spokój jak się urodziła to on zmienił zdanie i z pierścionkiem zaręczynowym wyskoczył ni z gruszki ni z pietruszki ale wtedy ja powiedziałam ze poczekamy he he no ale jak znów zaszłam w ciąże to się ugiełam i wzieliśmy ślub:-)

reklama
Moja robiła w sobotę i dopiero wczoraj, też miała wzdęty brzuszek, ale te gazy jej nie bardzo schodziły, pokrzykiwała, wierzgała nóżkami i widziałam że niespokojna jest, dałam jej viburcol - takie czopki homeopatyczne na uspokojenie i trochę podziałało, kupkę zrobiła sama, później jeszcze dwie kolejne, więc narazie spokój. Nie kombinuję z termometrami ani czopkami glicerynowymi, najwyżej masaż brzuszka lub ciepła pieluszka na brzuszek, albo noszę ją tak by miała brzuszek na ramieniu. A Filipkowi zdarzało się już tak długo nie robić?Bo jeśli tak i nie płacze, nie wierci się przy tym to nic złego się nie dzieje, może ma tylko gazy, a kupki się jeszcze nie uzbierało na tyle przy karmieniu piersią czasem tak jest.

Katarzynajanecka wczoraj pisałyśmy o Dicoflor30 warto go mieć w domu bo przywraca naturalną florę bakteryją jelit, jest zdrowy bo to kultury bakterii i mój Jasiek po 1 dniu zaczął regularnie kupki robić.

Powiem Wam Dziewczyny że byłam u krawcowej i przymierzałam moją sukienkę ponownie:)
Nie skromnie powiem że wyglądam super ! Az dziw bierze że kobita w rozmiarze 50 może wyglądac tak dobrze:) Ale skromna jestem :p A i moje rudo-ogniste włosy w tej sukni prezentują się lepiej niż blond:)
ot się nachwaliłam samej siebie:)

Ostatnia edycja:
Powiem Wam Dziewczyny że byłam u krawcowej i przymierzałam moją sukienkę ponownie:)
Nie skromnie powiem że wyglądam super ! Az dziw bierze że kobita w rozmiarze 50 może wyglądac tak dobrze:) Ale skromna jestem :p A i moje rudo-ogniste włosy w tej sukni prezentują się lepiej niż blond:)
ot się nachwaliłam samej siebie:)

To fantastycznie, że jesteś zadowolona - kobieta powinna być dumna ze swojej sukni i powinna się czuć w niej najpiękniejsza na świecie :) Z resztą każda chyba przechodziła przez ten etap - ja za nic w świecie nie chciałam zdjąć sukni na przymiarce hihihi WIADOMO SZCZĘŚLIWA KOBIETA - SZCZĘŚLIWA CAŁA RODZINKA :D

:-)Witajcie mamuski

:-Dkasiajanicka swietne zdjecie z cycuszkami hehe

Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zakladala sobie sama kiedys sztuczne rzesy ? np. kepki lub pojedyncze?

Mam ochote sobie załozyc na wesele,ale nie moge sie zdecydwac,ktore ładniej beda wygladac. A na załozenie u kosmetyczki raczej szans nie mam,bo to koszt 300zł.:confused2:

ewela ja mialam zakładane kępki na swój slub ale u kosmetyczki i nie kosztowały one 300 tylko chyba 3zł kepka tak mi sie wydaje wiec moze zapytaj najpierw zanim sobie przykleisz sama :) no i odpadaja po 2 dniach.

Witajcie kochane,
mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku,widzę, że forum naszych czerwcówek tętni życiem. Ja niestety mam strasznie mało czasu no cokolwiek, bo Amelka bardzo mało śpi w ciągu dnia, a Alanek też wymaga, żeby mama się z nim pobawiła. Mąż pracuje od rana do wieczora, więc z wszystkim muszę uporać się sama, tym bardziej, że na obczyźnie niestety mieszkamy sami z dala od rodzinki:-(
Wczoraj zważyłam małą i waży 5480:-) mam nadzieję, że na piersi będzie tak dalej ładnie przybierać:tak:
pozdrawiam Was bardzo serdecznie i oczywiście Wasze pociechy:-)

reklama
Dziewczyny polecam zapisać się do klubu super-pharm apteki. Ja w zeszłym tygodniu jak były poprzednie produkty w promocji kupiłam pampersy giga paki za 39złotych (15 zł mniej)
Teraz patrzyłam na stronie tesco są teraz w promocji za 39 złotych 93 sztuki giga paka.
Klub Lifestyle - SUPER-PHARM to link do superpharm

Czy ktoś chce kawkę? bo idę sobie zrobić Jasiek śpi ja tez zasypiam:)
Czekam z utesknieniem jak mój Bartek przyjedzie bo ma przywieść mate ze sobą , kupiłam Tiny Love tropikalną wyspę:)
A wracając do ciuszków ja mało kupuję nowych. Albo na allegro szaleję albo na gumtree albo na bazarku w niedziele kupuję od 3 pań super rzeczy za 2-3 złote sztuka:)
A tak na marginesie to wy też tak macie że Wasza zakupoholja przeniosla się na dziecko?
Bo ja co wyjdę na zakupki dla siebie to wracam z rzeczami dla Jasiunia a dla siebie jakoś mi nie idzie szukanie

Ostatnia edycja:
Do góry