reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hehe, ale mam radochę:)))teść rozbił słoik z olejem w kuchni i musiał podłogę umyć, pierwszy raz coś posprzątał hihhi
wiem że jestem złośliwa,a le chociaż tyle mojego, że mi się humor poprawił

reklama
Też się zastanawiam dlaczego te zabawki dla dzieci są tak piekielnie drogie, chętnie bym małemu co i raz coś kupiła (bo ogólnie to jestem zakupoholiczka) a jak widze te ceny to mnie szlag trafia...to samo ceny ciuszków dla takich maluchów są okropnie wysokie.
Ubrania dla 5-cio latki to jest dopiero kosmos. Kosztują tyle co dla dorosłego. Dzinsy np w H&M 99zł :no:, bluza 79zl, rajstopki 2-pack 39zl a dzieciak pół roku polata i za krótkie..

a to Klementinka pisała o tym kminku.:-) gapa ze mnie :-)
aptekarka nie mowila ale na ulotce przeczytalam ze 2-3 razy dziennie przez tydzien, a gdyby mialo sie dalej jesc to trzeba spytac lekarza chociaz ja uwazam ze to troche dramatyzowanie

Ubrania dla 5-cio latki to jest dopiero kosmos. Kosztują tyle co dla dorosłego. Dzinsy np w H&M 99zł :no:, bluza 79zl, rajstopki 2-pack 39zl a dzieciak pół roku polata i za krótkie..

mnie statnio przerazila cena rajstopek dla dzieci, tyle samo kosztuja co porzadne dla mnie
nie mowiac o butach, to jest dopiero kosmos

Koriander, Jas ciagnie cycka do 14-17, potem jest bunt i za zadne skarby nie chce, nawet jak mocno glodny
na noc dostaje moje odciagniete

dzisiaj chyba ktos mi dziecko podmienil, je i spi i w ogole nie marudzi
jak tatus z pracy wroci to pojdzie z synkiem na spacer a mama posprzata chalupe bo juz przyda sie porzadniejsze sprzatanie niz tylko odkurzenie
moze jeszcze starczy czasu na kapiel i pomalowanie pazurkow

a propos zawieszek- my mamy coś takiego (kolory bardzo żywe) przywieszka.jpg

a co do ślubów - u nas "co łaska" za ślub wynosi 500zł, za chrzest 300 ...my 3 lata temu za ślub dalismy 400, a teraz aż strach iść chrzest załatwiać :/

Ostatnia edycja:
Naprawde ceny ubranek są straszne a szczególnie jak się ma trójke kupisz po dwie rzeczy każdemu i już się zbiera niezła sumka a jak trzeba będzie na zime wszystko kupić to:szok:
Moja dziś od 12 śpi chyba jakiś śpiący dzień albo chłodzik jej służy:happy:
A co do zdjęć starszych dzieci to ledwo te trzy wygrzebałam w całym kompie a żebym ja jakieś zdjęcie jej zrobiła to się zasłania teraz tylko fotki z koleżankami więc róbmy zdjęcia póki dzieciaczki małe i zadowolone z fotografowania:tak:

Naprawde ceny ubranek są straszne a szczególnie jak się ma trójke kupisz po dwie rzeczy każdemu i już się zbiera niezła sumka a jak trzeba będzie na zime wszystko kupić to:szok:
Moja dziś od 12 śpi chyba jakiś śpiący dzień albo chłodzik jej służy:happy:
A co do zdjęć starszych dzieci to ledwo te trzy wygrzebałam w całym kompie a żebym ja jakieś zdjęcie jej zrobiła to się zasłania teraz tylko fotki z koleżankami więc róbmy zdjęcia póki dzieciaczki małe i zadowolone z fotografowania:tak:
Ceny ubranek są masakryczne!!!PORAŻKA ja becikowe zostawiłam na zimę;)

reklama
Moj D tez mi bardzo pomaga od poczatku - sam z siebie ,bo chce i bardzo pragnal tego dziecka.

Za to sie ostatnio klocimy,bo czas chyba na malzenstwo - ja tak sadze - on przeciwnie wiec sa sprzeczeczki :/

Do góry