reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i też dopisuje się do klubu nażekających na mężów:crazy:mój tak mówił że drugie dziecko to będzie wiedział co i jak pomagał i wogóle ale niestety jest odwrotnie wszystko na mojej głowie a on wielce zmęczony bo pracuje cały dzień a ja to jego zdaniem chyba wypoczywam wrrr
perfecta-śliczna suknia!
Dla mnie ta elastyczna jest super i moja od 3 dni ją uwielbia więc polecam mam 50cm i starcza na omotanie razem z główką tylko dość ścisło trzeba to zrobić żeby główka się trzymała
katarzynajanicka-zdjęcie z cyckami super:-D

reklama
Witajcie mamusie :-)

kasiajanicka swietne zdjecia ze slubu :-)

Moj mały to dzisiaj rekord w spaniu pobił , normalnie zasnal o 11 ,a wstał o 13:30 :szok::-):-) taki z niego spioch .

A ja mam pytanko z innej beczułki - Czy któras z was zakładała sobie sama kiedys sztuczne rzesy ? np. całe albo kepki ?

Mam ochote sobie załozyc na wesele i sie zastanawiam jak to jest z tymi sztucznymi ,a na takie u kosmetyczki to mnie nie stac ,bo to koszt rzedu 300zł

kasiajanicka swietna fota z biustem, upewnialas sie czy sa na miejscu? :-D:-D
heheh po prostu tak chudłam przed slubem, że od środy kiedy odbierałam kiecę do soboty schudłam i mi odstawała w strategicznych miejscach ::-) [/QUOTE]
Moja robiła w sobotę i dopiero wczoraj, też miała wzdęty brzuszek, ale te gazy jej nie bardzo schodziły, pokrzykiwała, wierzgała nóżkami i widziałam że niespokojna jest, dałam jej viburcol - takie czopki homeopatyczne na uspokojenie i trochę podziałało, kupkę zrobiła sama, później jeszcze dwie kolejne, więc narazie spokój. Nie kombinuję z termometrami ani czopkami glicerynowymi, najwyżej masaż brzuszka lub ciepła pieluszka na brzuszek, albo noszę ją tak by miała brzuszek na ramieniu. A Filipkowi zdarzało się już tak długo nie robić?Bo jeśli tak i nie płacze, nie wierci się przy tym to nic złego się nie dzieje, może ma tylko gazy, a kupki się jeszcze nie uzbierało na tyle przy karmieniu piersią czasem tak jest.

ale to na receptę jest niestety, a co mogę bez recepty mu podac?

zyraffka-też się bałam że niebęde umiała dlatego kupiłam tańszą chuste żeby się nauczyć ale podstawowe wiązanie jest naprawde proste robi się je w chwilke:tak:

Tak wogóle dziewczyny wszystkie fotki dzieciaczków superoskie!

Kajdusia a na twoje życzenie zuzia

Załączniki

• mańka ;d zuza ;d.jpg
    mańka ;d zuza ;d.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 50
  • 1088cd1.jpg
    1088cd1.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 50
  • 027.jpg
    027.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama