reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta powiedz mi jakiego wiązania używasz?Ja chyba z dwa razy próbowałam mam też od tego sprzedawcy i lipa....chusta mi nie sięga do główki, musiałabym ją przytrzymywać a i mała coś marudziła na taką pozycję. Może coś źle wiążę?A i śliczna sukienka bardzo ładny dekolt, jakieś dodatki będziesz miała????

Z tymi facetami to tak jest, rzadko kiedy zachowują się tak jakbyśmy chciały, no w końcu z marsa są, a my z wenus. Najgorsze że rozmowa czasem nic nie daje, a wręcz skutek odwrotny, pozostaje delikatnie zmusić do wykonywania obowiązków i zaczekać aż mu w nawyk wejdzie. Co innego z pochwałami i komplementami niektórzy poprostu pod tym względem są niereformowalni. Każdy związek jest inny i być może trzeba czasu na dotarcie się i wzajemne dogadanie.

Ostatnio Iga nie chce spać :-/Zaśnie na kolanach i po 20-30 minutach nagle oczy jak 5zł i po spaniu. W ciągu dnia to w sumie może z 3 godziny snu i wydaje mi się że to za mało jak na takiego malucha:-(

Wszystkie dzieciaczki urocze, jak to fajnie patrzeć na pierwsze uśmiechy, na minki:-)

Dziewczyny szczepiła któraś 6w1??Ile kosztuje ta szczepionka orientujecie się może?

chustomania Kieszonka instrukcja

To ulubione wiazanie Jaska. Avena powiedz mi ile masz cm szerokości chusty? bo najlepsze są 50cm ja mam 55cm/5m
Do sukni bolerko BOLERKO ślubne PRODUCENT-koronka ! na wymiar ! (1185628267) - Aukcje internetowe Allegro
no i welon którego jeszcze nie kupiłam:)
i delikatny naszyjnik z cyrkonii tak by cos było ale nie za duzo

Ja słyszałam że 6in1 są nie zafajne bo dziecko o jedną dawkę więcej wzw dostaje. My bedziemy szczepić pierwszy raz dopiero 1 września i 5in1 Pentaximem - może któraś z Was szczepiła tym preparatem? jak tak to napiszcie czy nie było powikłań?

Ostatnia edycja:
Ostatnio Iga nie chce spać :-/Zaśnie na kolanach i po 20-30 minutach nagle oczy jak 5zł i po spaniu. W ciągu dnia to w sumie może z 3 godziny snu i wydaje mi się że to za mało jak na takiego malucha:-(

Wszystkie dzieciaczki urocze, jak to fajnie patrzeć na pierwsze uśmiechy, na minki:-)

Dziewczyny szczepiła któraś 6w1??Ile kosztuje ta szczepionka orientujecie się może?

Mój Kamil też coraz krócej śpi, czasem może się te 3 godziny uzbierają a innym razem (coraz żadziej) znów śpi prawie cały dzień.

Poza tym to jestem teraz nieco kontuzjowana, zrobił mi się zastrzał na prawym kciuku, boli jak cholera.... Przez 3 dni moczyłam to w wodzie z mydłem i okładałam maścią ichtiolową ale zamiast być lepiej jest gorzej i dziś byłam u lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do chirurga, jutro zamierzam pojechać do poradni przyszpitalnej mam nadzieję, że mit o oczyszczą i zacznie się goić bo nie mogę nić porządnie w domu zrobić, o czynnościach przy Nelci nie wspomnę nawet z rozpięciem body jest problem...! Masakra! Jutro jeszcze dodatkowo rano jedziemy na pobranie krwi małej i oddajemy mocz do analizy trzymajcie kciuki za wyniki!!!!

Jak mi sie zrobił zastrzał to pomógł mi okład z aloesu

Perfecta - śliczna sukienka
avena - my szczepiliśmy 6w1 i płaciliśmy 185 zł

a na śpiąco go do wózka/ nosidełka nie możesz zapakować? ja już nie raz tak robiłam

p.s. kiedy ślub? suknia piękna, aż mi się mój przypomniał i moja wymarzona sukienka

Zobacz załącznik 275157

musiałam wstawić to zdjęcie i się kiecką pochwalić, szkoda tylko, że już jej nie włoże nigdy :-( raz że się nie mieszczę, a dwa że niby po co?

i jeszcze jedno, moim zdaniem najlepsze ujęcie z całego wesela :-D

Zobacz załącznik 275160

ksiądz patrzy a ja se cycki poprawiam :p

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha zdjęcie super!!!
suknia przesliczna:)
możesz złożyć jak np kiedyś zdecydujecie się na odnowienie przysięgi.
Na śpiąco tak ale on jeść będzie chciał zaraz:)

Do góry