Cześć dziewczynki,
Pd kilku dni próbuję doprowadzić do porządku moją chatę i "przy okazji" znaleźć moją polisę
, dlatego słabo z czasem dla Was... :-(
Wczoraj bylismy na szczepieniu, wydaliśmy 5 stówek
, więc zabolało i Małgosię i nas ;-) Nasza dwumiesięczniaczka waży 5660 g i mierzy 61 cm, wcale nie tak dużo :-) Nadal w ciągu dnia wymaga sporego zainteresowania, ale ogólnie jest 100 razy "lepsza" niż był Piotrek w jej wieku- ten to nam dawał popalić
agast- gratuluję Ci męża- masz w domu prawdziwego artystę, a modelki prześliczne!!!
katarzynajanicka- Filip świetny i silniejszy od narzeczonej, mój leniuszek nie chce za żadne skarby podnosić głowy, ani nawet poleżeć na brzuszku
koriander- tym porównaniem do "zafrasowanego polityka" rozłożyłas mnie na łopatki, spłakałam się ze śmiechu
A a propos polityków- odkryłam, że Małgoś ma taką samą datę urodzin jak Lech i Jarosław
paulinakr- może faktycznie spróbowac innego smoczka, np tommee tippee mają taki anatomiczny kształt, ja bym się dała oszukać ;-)
sealet- co do wypadania włosów- fryzjerka mi mówiła, że codziennie wypada nam ileś tam włosów, a w czasie ciąży kiedy organizm jest pod ochroną- nie wypadają nam tylko stają się gęstsze i po ciąży nagle zaczyna wypadać ten nadmiar, jak gęstość się unormuje to przestaną wypadać... mi na razie nie wypadają, ale po Piotrusiu było strasznie, ale rzeczywiście póxniej nagle się zatrzymało
ewela- Tomuś super, już się nie mogę doczekać kiedy go wkrótce zobaczę na żywo
hefi- Julka śliczna, ma taki dziewczęcy wdzięczny usmiech :-)
Kasiulka- Hania cudo! Jaki ma wyraźny zarys brwi :-) A własnie- wiecie, że podobno zarys brwi to jedyna rzecz która się z wiekiem nie zmienia?
ewelinka- urocze masz te córy, ja chcę jeszcze Zuzię zobaczyć
Paula- Lenka świetna, w ogóle fajna z Was rodzinka
bakteria- Witek słodziak!
żyrafka- oj, chyba wiele z nas czuje się teraz niedocenione przez męża, zaniedbane, przepracowanie, itd, itp... Faceci niestety nie mają wyobraźni i trzeba im czasem z grubej rury powiedzieć o co chodzi... Ja też ostatnio czuję się samotna jak nigdy, mam wrażenie, że mijamy się z mężem w domu, ja oczekuję czułości, a on się "zawiesza", ale w sumie wiem, że nas kocha i, że mogę na niego liczyć w trudnych sytuacjach, tylko ta codzienność... :-(
Kpi- jakie wzruszające zdjęcie!
Oby i u Ciebie w domu było więcej słońca!
Lencja-ależ masz pogodną córeczkę :-) Ślicznota! Trzymam kciuki za wyniki Kornelki! Super, że mała się tak świetnie rozwija, pomimo że wiecznie niewyspana ;-) I zdrówka dla Ciebie, ja jestem mało bystra, co to jest "zastrzał"?
Emalia- Jaki silny i przystojny Jasiu!
A propos facetów i ich myślenia-
YouTube - Czym się różni mózg kobiety od mózgu mężczyzny? , chyba zrozumiałam trochę mojego R (zrozumiałam to wcale nie znaczy, że zaczęłam tolerować ;-))- polecam, sama prawda, a usmiać się można do łez!!!
Pora spać, dobranoc