Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Super czy to jest nosidełko??
Tak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super czy to jest nosidełko??
Ktoś mi chyba dziecko podmienił:-( od wczoraj w dzień nie zaśnie bez płaczu i kołysania na rękach:-(, tylko po kąpieli zasnęła sama i cała noc spała, ale teraz już znowu był płacz i bujanie:-(
Dziękuje za wasze odpowiedzi w sprawie kredytu, na pewno musimy się dobrze rozejrzeć, tak tylko musiałam się wczoraj wyżalić, bo byłam pewna że problemów nie będzie, mamy własnościowe mieszkanie, które chcemy zmienić na większe, jest po generalnym remoncie, więc jego wartość też muszą wziąć pod uwagę, pewnie zastawimy je w hipotekę, nic zobaczymy. Cieszę się, że jesteście i jest się komu wyżalić i pytać o rade
Dziewczyny po licencjacie w tym roku sklada sie ze bede pisac prace jak to jest z tematami prac? Narzucaja czy jest lista i sie wybiera???
chyba żadna z Was nie bierze Azalii, bo nie odpisałyście co i jak z tymi krwawieniami, chyba do lekarza zadzwonię dla świętego spokoju
U mnie była lista i każdy wybierał co mu pasowało.Dziewczyny po licencjacie w tym roku sklada sie ze bede pisac prace jak to jest z tematami prac? Narzucaja czy jest lista i sie wybiera???
Dziewczyny po licencjacie w tym roku sklada sie ze bede pisac prace jak to jest z tematami prac? Narzucaja czy jest lista i sie wybiera???