Kasiula1982
Fanka BB :)
jak wrócę z macierzyńskiego też mamy zamiar wziąć kredyt i kupić albo domek albo mieszkanie, a ten kredyt do 60tki spłacać będziemy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy któraś z Was ma podobny do mnie problem odnośnie karmienia butelką i podawaniu smoczka? Moja mała brzydzi się butlą i smokiem a ja za 3 tygodnie muszę iść do pracy może znacie jakieś sposoby aby przekonać małą ???? ( pomocy !!!
gosiagro - jak pod hipoteke to powinno być łatwiej , ja mam złe doświadczenia z doradcami kredytowymi ... i niestety będę odradzać
Hej kochane.
A ja się kredytu nie bałam, i w zeszłym roku ( jako samotna jeszcze) kupiłam dom i wzięłam kredyt rodzina na swoim na 30 lat.