kpi23
Fanka BB :)
ot, Polska nasza ...
niestety nie pomoge w kwestii bankowej...
niestety nie pomoge w kwestii bankowej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ratujcie potrzebuje dwóch przepisów na salatki na ślubne przyjęcie , już 3 ulubione mam ale przydaoby sie jeszcze ze 2 postawić na stół
Właśnie miałam Ci pisać byś t ę ksiązkę kupiła. Ja czytałam ja 3 razy i bardzo mi pomogła. Mamy nasz Plan i Jasiek spi w nocy , budzi sie raz i po jedzonku od razu zasypia
zdec - ja także słyszaałam iz pierwszy miesiac na piersi jest najważniejszy , nie miej wyrzutów jak córcia jest szczesliwsza lepiej się czuje to tak ma byc!!!! To nuie jakieś "Pindy" są z Twoim maleństwem 24 h na dobe i to nie one widzę że dziecko najnormalniej w świecie jest szczęśliwsze bo nie ma np. wyprysków ! Ja też na początku p\karmiłam tylko piersią , Jasiek mi płakał bo był głodny , malo przybywał na wadze bo mój pokarm był mało wartosciowy. Zaczełam go dokarmiać i dziecko zaczeło być bardziej promienne, i więcej spać zaczął. teraz pokarm mi zanika po zawirowaniach o których pisałam wcześniej , mam troszke dołasa ,ale nie daję się zwariowac bo dziecko odczuwa każdy nasz zły nastój.Na pewno JESTES SUPER MAMĄ i Twoja córcia ma wszystko czego jej potrzeba.
Agast - zdjęcia super!
Dziewczyny ratujcie potrzebuje dwóch przepisów na salatki na ślubne przyjęcie , już 3 ulubione mam ale przydaoby sie jeszcze ze 2 postawić na stół
Ja z tej branżyDokładnie tak są wyliczane dochody, nieważne że niewiele to ma wspólnego z tym co w rzeczywistości. Liczy się to co wyliczone wg wzoru z dokumentów i nie da się tego przeskoczyć. U mnie o przyznaniu kredytu decydują analitycy, nie wiem jak w innych bankach.Dziewczyny czy któraś z Was pracuje w banku i zna się na przyznawaniu kredytów hipotecznych? Wkurzyliśmy się na maksa, bo mąż ma działalność gospodarczą rozliczaną ryczałtem i w zasadzie nie ma szans na kredyt, gdyż liczą tylko 15% z przychodu jaki osiąga, więc w zasadzie tylko na podstawie mojej pensji mogą udzielić kredytu, tylko że to za mało, co proponują. Najlepsze jest to, że jakby był stróżem i przynosił do domu 900 zl netto i doliczyć to do mojej pensji to kredyt już mógłby być o 100 tys wyższy, paranoja jakaś, wynika z tego, że nie opłaca się prowadzić działalności, jak chcesz kredyt lepiej iść pracować za minimalną
gosiagro nie ciekawa sytuacja z tym kredytem próbowaliście w jakimś innym banku?
Macie jakieś sposobyna zaparcia u maluszków? kropelki, masaż, herbatka koperkowa nic nie dają
gosiagro nie ciekawa sytuacja z tym kredytem próbowaliście w jakimś innym banku?
Macie jakieś sposobyna zaparcia u maluszków? kropelki, masaż, herbatka koperkowa nic nie dają