reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja, my dzis zaszalelismy i caly dzien spedzilismy na miescie, ja co i rusz wskakiwalam do jakiegos sklepu, kupilam pare slicznych spioszkow dla Lili w nowym wiekszym rozmiarze, dla siebie sexi koszulke do karmienia (niestety na razie nie wygladam w niej zbyt "sexi":no:) i jeszcze zaliczylismy restauracje. :-) Lili albo spala, albo sie rozgladala i slicznie ciuckala cycusia u meza w pracy.
A teraz odpoczywamy, mala spi, maz popija piwko zaraz wrzucimy film :-D Uwielbiam takie relaksujace dni

Kajdusia czekamy, czekamy, :-D:-D Dziewczyny beda juz moze potrafily siedziec, fajnie bedzie je razem zobaczyc w "realu" :-) Piotrus jak zwykle ze swoim tekstem niezawodny :rofl2:
agast te doczepki do wozka sa tu bardzo popularne, my tez chetnie taka kupimy jak "zdarzy" nam sie drugie dziecie :-D
gosiagro dziekuje za zaproszenie :-)
zdec, dobrze cie znowu widziec, szkoda ze nie masz internetu, no i pochwal sie jak Natalcia na tym zdrowym powietrzu rosnie :tak:
kpi udanej zabawy, opisz nam jak taki Shower wyglada :-D

milego wieczoru i spokojnej nocy!

reklama
Anecznik a co ze stara praca?? juz wiesz ze nie masz gdzie wrocic ??

MagdaM Ewela Eagle dziekuje w imieniu Eryka :)

Kajdusia ale ma polot ten Twoj Piotrus :)

Eagle alez ma przyrost twoj synus :)

Agast slodki cukiereczek

Zdec wieki Cie ni bylo powodzenia na szczepieniach

Perfekta zapodaj jakies ogniste zdjecie

U nas historia z oliatum sie powtorzyla rano wiecej go juz tym nie posmaruje oddalam Olafkowi :)))

My w poniedzialek wyjezdzamy na mini wakacje do miejscowosci Szymocice w gminie Nędza :)) przeczekamy tak najgorsza czesc zmiany elewacji w naszym budynku czyli zdjecie azbestu i czesc wiercenia w naszej scianie. pozostaje pakowanie no i dojechanie z tym calym majdanem na miejsce. Bierzemy laptopa wiec jesli bedzie zasieg to bede zagladac a wracamy prawdopodobnie w piatek chyba ze ktorys domek bedzie wolny na weekend bo koniec wiercenia w kolejny poniedzialek. niesety na razie wolnych domkow nie ma

Milka26 fotka będzie jutro. Azbest na budynku? łoj , dobrze że Wam ściągają Fajowo macie że się wybrac możecie. My w tym roku zero wakacji bo przygotowania , mój chłop urlopu wziąć nie może no i to szczepienie nie wiadomo kiedy
Dziewczyny MAM ZŁOTY ŚRODEK NA LAKTACJE------------- SOK WINOGRONOWY
Polecam dzisiaj rano się dowiedziąłam o tym , kupiłam 2 soki hortexu winogronowe. Wiecie że miałam problem z pokarmem , no więc wypiłam LYTRA :) i o godzinie 19 coś czuję że piersi jakieś pełniejsze , troszke gilgoczą. Jak sprawdziłam to mało z radości nie zwariowałam:)
WRÓCIŁ POKARM taaadaammm Naprawde warto spróbować DZIAŁA

My wybieramy się dziś do Legnicy, podrzucamy Majusie teściom:-D i idziemy do kina, a potem jedziemy na wieś do moich rodziców, wrócimy jutro.
Miłej niedzieli:-)

gosiagro dziekuje za zaproszenie :-)

tak jak widać po Twoich postach to i po zdjęciach się upewniłam, że wesoła z Ciebie babka:tak::tak:

My w poniedzialek wyjezdzamy na mini wakacje do miejscowosci Szymocice w gminie Nędza :))

miłych wakacji

kajdusia - zdjęcie Piotrusia we fraku jest bosskie:-D:-D rośnie Wam mały wirtuoz:-) a właśnie ma ciągoty do grania?

Jejku ale u mnie gorąco:szok:ma być dziś 35 stopni a u mnie na strychu to już z 40 nawet nic się robić nie chce a tu trzeba się dzieckiem zajmować w dodatku mamy imieniny mojej babci i męża babci .

Rany dziewczyny nie wiem czy to przez ten okropny upał, czy jest jakiś inny powód, ale jakby mi ktoś wczoraj dziecko podmienił! Cały plan dnia, tak ciężko wypracowany, trafił szlag. Mały marudzi, przy piersi jest średnio co 1,5h mimo, że dostaje też herbatkę, a leżaczek i gondola zostali największymi wrogami. Przez chwilę się pobawi i pogada z mamą, a potem płacz. Już sama nie wiem co jest grane. Pospał chwilę, ale dopiero jak zasnął przy piersi. A tak się cieszyłam, że już nam się w miarę wszystko uregulowało, a tu powrót do przeszłości. Załamać się można. Na dodatek piersi nie wyrabiają z produkcją. Mam tylko nadzieję, że to chwilowe i nie będę musiała wprowadzać rytmu dnia od początku...

Moja dziś też marudna jak niewiem. Pewnie przez ten upał. Dziś o 6.30 byłyśmy na spacerku.
wow a co was tak wcześnie z domu wywiało? :)

U nas pogoda nie spacerowa :/ nie wiadomo kiedy zaczyna padać więc odpuszczam dzisiaj spacer.
Moja mała wczoraj jakiś miała marudny dzień :/ cały dzień na rękach wieczorem kręgosłupa i nóg nie czułam.

reklama
Do góry