anecznik - to juz połowa sukcesu jak na dwie rozmowy Cię zaprosili! a nie mozesz tej drugiej przesunac troszke później? skoro sa Toba zainteresowani nie powinni robic duzych problemów ...
Przełożyć to nie bardzo w końcu napisałam, że jestem dyspozycyjna
anecznik- to musisz mieć niezłe cv skoro tak szybciutko się odezwali :-) Może rzeczywiście spróbuj przesunąć jedno spotkanie, szkoda stracić taką okazję. To jutro macie chrzciny?- owocnych przygotowań życzę :-)
To nie ja mam cv dobre ale oni małe wymaganie :-) w końcu na państwowe posady składałam
Anecznik- a nie za wczesnie na szukanie pracy?? Przeciez jeszcze jakies 3 miesiace urlopu. Co zrobisz jak Cie będą chcieli od zaraz??
Wiem że wcześnie ale nie sądzę żeby udało się za pierwszym razem tym bardziej, że pułki co to składam na państwowe posady a wiadomo żeby tam się dostać to trzeba mieć znajomości najczęściej a mi ich brakuje :-( Niby 3 miesiące ale o prace to dziś trudno a nie chciałabym zostać po macierzyńskim bez kasy.
Coś mnie dziś tchnęło i przymierzyłam bluzkę na jutro i okazało się że nie dopinam w spodnie jako tako weszłam ale bluzka okropnie opięta w ten sposób zmarnowałam 3 godziny na łażenie po sklepach za nową w ostateczności kupiłam najzwyklejszą białą koszulę z krótkim rękawkiem od taka uniwersalna. Jednak przez te zakupy to dobrze będzie jeśli uda mi się dziś pójść spać chodź na chwilę. Tyle roboty masakra.
Mam pytanie do dziewczyn planujących jeszcze jedno dziecko, jaki chcecie zrobić odstęp czasowy i od czego to zależy??