reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kajdusia włosy dęba mi stanęły, naprawdę
ale wierzę w takie rzeczy, nie raz doswiadczylam ich na własnej skórze
mojej królewnie też wystawał pępek i kleiłam razem z pediatrą plastrem OMNIFIX, jest to oddychający plaster, taki mialyśmy przy wenflonie w szpitalu, ani razu nie odparzył ani nie uczulił majuni, a pępuszek pięknie się wchłonął :)

muszę się pochwalić dziś pierwszy raz królewna przespała całą noc :):):)

dziewczyny dziekuję za info o promocji na chusteczki, lecę dziś do tesco mam nadzeję że jeszcze będą
co prawda przemywam jej pupcię rumiankiem ale na spacerach i w podróży używam chusteczek, a podróżnikiem hrabina jest pierwszorzędnym

Ostatnia edycja:
reklama
karo,kpi - śliczne córeczki:tak::tak:
Magda M- gratulacje, zdolny chłopczyk z Kacperka:tak:
kalwa - fajnie, że mała przesypia noc, u mnie dziś jak zasnęła o 20:30 to wstała na jedzonko o 4 a potem o 7:-):-)

Dziewczyny czy któaś z Was mrozi pokarm??Nie mogę dostać ani pojemników ani woreczków u mie w aptekach:(

Lena tu coś znalazłam, ale strasznie drogie:szok::szok:

Medela, torebka do przechowywania pokarmu kobiecego, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

tu jest jeszcze pojemnik
http://www.doz.pl/apteka/p20275-Simed_pojemnik_na_sciagniety_pokarm_120_ml_skala

karo,kpi - śliczne córeczki:tak::tak:
Magda M- gratulacje, zdolny chłopczyk z Kacperka:tak:
kalwa - fajnie, że mała przesypia noc, u mnie dziś jak zasnęła o 20:30 to wstała na jedzonko o 4 a potem o 7:-):-)

Lena tu coś znalazłam, ale strasznie drogie:szok::szok:

Medela, torebka do przechowywania pokarmu kobiecego, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

tu jest jeszcze pojemnik
Simed, pojemnik, na ściągniety pokarm, 120 ml, skala - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
No drogie bo to z medeli poszukam coś jeszcze wolałabym pojemniki niż woreczki bo nie wiem czy to nie będzie się wylewać;)

Anioły.. mnie tez sie ostatnio taka rzecz dziwna przydarzyła.. Szłam sobie sama i juz mialam wejsc na przejscie dla pieszych a dodam ze czerwone swiatlo bylo i w tym momencie jak by mnie ktos za nogi pociągnąl i tramwaj mi przejechal przed nosem doslownie! Wogole go nie slyszalam!!! Mokra opama by ze mnie zostala.

Karo- śliczne zdjecia a Ty jaka juz szczuplutka :)

MagdaM- ale masz silnego synka skoro juz potrafi sie obracac!!!!

Lena- tu masz woreczki na pokarm. szukaj bardziej w sklepach z butelkami, laktatorami czy smoczkami. W aptece to marna szansa.. TOREBKI WORECZKI NA POKARM DO BUT. AVENT CANPOL (1162944962) - Aukcje internetowe Allegro
Tommy tippee tez ma pojemniki na pokarm http://allegro.pl/item1170630546_tommee_tippee_pojemniki_na_mleko_pokarm_4szt.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kalwa - jak ja ci zazdrosze tej przespanej nocki, u mnie był moment ze Kacper budził sie o 2 i potem o 7 a od dwóch dni znowu 24 potem 3 o 5 zaczynaja sie stękania

Do góry