reklama
hahahaha a my już dawno po dziś kąpiel była po 19
a wogóle witam wieczornie
my dziś bardzo towarzysko spędziliśmy dzionek na spacerowaniu, wreszcie spotkałam się z przyjaciółką i jej maluchami plus moje 2 także wesoło miałyśmy momentami
gosiagro super że z bioderkami wszystko dobrze, a co do pobrania krwi to jakiś koszmar, mój Tomuś też miał robioną morfologię bodajże w 3 tygodniu zycia ale krewkę z paluszka miał pobieraną,
moja córcia ma na drugie Małgosia;-):-)
koriander buldożek "pożyczony" do fotki bo to pies kuzynki do której jeździmy na wieś, ale moja córcia jak na "psiarę" przystało nie przepuści żadnemu czworonogowi ;-)( to po mamusi i tatusiu z resztą też ) my mamy dużego kudłatego owczarka
ewela to pospałaś kochana ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz wstałam o takiej godz.
zyrraffka trzeba było wpaść do nas, naleśników wyszło tyle że nie miał juz kto ich jeść pod koniec:-)
co do radzenia sobie z dwójką, nie jest źle bo jak już kiedyś pisałam Tomuś jest cudownym niemowlaczkiem i można zapomnieć o jego istnieniu tylko zmiana pieluszki karmienie, kąpiel i dziecka nie ma bo spi a ja mam czas dla Asi:-)
mój kiciuś baaardzooo lubi obsikać mame podczas przewijania
anecznik ja też musze się kiedys zabrać i zrobić ten teścik
kasiajanicka ciekawa ta książeczka i jaki Fifi w nią wpatrzony
aż nie chcę wiedzieć jakie te nasze dzieciaki będą wyedukowane....;-)
madzius5 dla Kasi mojej imienniczki z resztą także najpiękniejsze zyczenia z okazji ukończenia 2 miesięcy
a wogóle witam wieczornie
my dziś bardzo towarzysko spędziliśmy dzionek na spacerowaniu, wreszcie spotkałam się z przyjaciółką i jej maluchami plus moje 2 także wesoło miałyśmy momentami
gosiagro super że z bioderkami wszystko dobrze, a co do pobrania krwi to jakiś koszmar, mój Tomuś też miał robioną morfologię bodajże w 3 tygodniu zycia ale krewkę z paluszka miał pobieraną,
moja córcia ma na drugie Małgosia;-):-)
koriander buldożek "pożyczony" do fotki bo to pies kuzynki do której jeździmy na wieś, ale moja córcia jak na "psiarę" przystało nie przepuści żadnemu czworonogowi ;-)( to po mamusi i tatusiu z resztą też ) my mamy dużego kudłatego owczarka
ewela to pospałaś kochana ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz wstałam o takiej godz.
zyrraffka trzeba było wpaść do nas, naleśników wyszło tyle że nie miał juz kto ich jeść pod koniec:-)
co do radzenia sobie z dwójką, nie jest źle bo jak już kiedyś pisałam Tomuś jest cudownym niemowlaczkiem i można zapomnieć o jego istnieniu tylko zmiana pieluszki karmienie, kąpiel i dziecka nie ma bo spi a ja mam czas dla Asi:-)
mój kiciuś baaardzooo lubi obsikać mame podczas przewijania
anecznik ja też musze się kiedys zabrać i zrobić ten teścik
kasiajanicka ciekawa ta książeczka i jaki Fifi w nią wpatrzony
aż nie chcę wiedzieć jakie te nasze dzieciaki będą wyedukowane....;-)
madzius5 dla Kasi mojej imienniczki z resztą także najpiękniejsze zyczenia z okazji ukończenia 2 miesięcy
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja dziś nie kąpię bo nie mamy wody, nawet nikt nie raczył nas powiadomić że nie będzie(
Kasiula1982
Fanka BB :)
ale miałam dzień....
pojechałam na wioskę do kumeli, autkiem oczywiście
zatrzymałam się pod sklepem po jakiś sorbet i zonk, lodów nie było, a przy cofani stuknęłam w coś, myślałam, że to krawężnik, ale mi koleś jakiś powiedział, że komuś rower popsułam.......... zonk ;/ rower z 50 lat miał, jakiegoś dziadka ok 70, śmiał się, że ma okazję koło wymienić na nowe nawet kasy ode mnie nie wziął... jeszcze mężowi musiałam powiedzieć o tej przygodzie, bo mazda trochę "przytarta" z tyłu, wnerwił się trochę, ale nie marudził
sama nie wiem jak ja na ten rower wjechałam, nie było go we wstecznym widać, do teraz się zastanawiam jak ja w niego wjechałam
aha... rower stał pod sklepem, dziadek bezpieczny w środku zakupy robił
na wsi fifi spał ja suseł, a teraz zasnął w trakcie karmienia, syrop przez sen podałąm i śpi sobie aniołeczek
p.s. do podawania syropków polecam kroplomierz
http://allegro.pl/item1168754203_nuby_kroplomierz_do_lekarstw_pipeta_w_wa.html
u nas rewelacyjnie się sprawdza
i jeszcze zaproszenie dostaliśmy na wesele na 21. sierpnia mama zgodziła się fifim zająć więc idziemy
pojechałam na wioskę do kumeli, autkiem oczywiście
zatrzymałam się pod sklepem po jakiś sorbet i zonk, lodów nie było, a przy cofani stuknęłam w coś, myślałam, że to krawężnik, ale mi koleś jakiś powiedział, że komuś rower popsułam.......... zonk ;/ rower z 50 lat miał, jakiegoś dziadka ok 70, śmiał się, że ma okazję koło wymienić na nowe nawet kasy ode mnie nie wziął... jeszcze mężowi musiałam powiedzieć o tej przygodzie, bo mazda trochę "przytarta" z tyłu, wnerwił się trochę, ale nie marudził
sama nie wiem jak ja na ten rower wjechałam, nie było go we wstecznym widać, do teraz się zastanawiam jak ja w niego wjechałam
aha... rower stał pod sklepem, dziadek bezpieczny w środku zakupy robił
na wsi fifi spał ja suseł, a teraz zasnął w trakcie karmienia, syrop przez sen podałąm i śpi sobie aniołeczek
p.s. do podawania syropków polecam kroplomierz
http://allegro.pl/item1168754203_nuby_kroplomierz_do_lekarstw_pipeta_w_wa.html
u nas rewelacyjnie się sprawdza
i jeszcze zaproszenie dostaliśmy na wesele na 21. sierpnia mama zgodziła się fifim zająć więc idziemy
Ostatnia edycja:
Z tym kąpaniem to wyprzedzam Was o jakieś 8 godzin :-) u nas kąpiele poranne i najczęściej po 10 jest już po wszystkim a wieczorem spacerek potem jeść przewinąć i lulu :-) Chyba jednak będę musiała zamienić mu ten tryb i rano spacer a wieczorem kąpiel bo to coraz szybciej ciemno się robi niestety.
Milka26
Zyrafka jak on caly czas wisi na cycku to kiedy maja Ci skamieniec ?? nie ma szans wypija na biezaco, poczekaj i nie poddawaj sie. A u nas popoludnie takie samo jak u Ciebie wielki ryk przy powrocie ze spaceru , wkoncu nioslam go na rekach pchalam wozek i pilnowalam Olafa na szczescie spotkalam znajomych na osiedlu to mi pomogli az do windy ale to byla akurat moja wina. Zasnal w lezaczku przed 17 wytargalam go spiacego i obudzil sie dopiero przy przewijaniu no i potem juz nie potrafil zasnac napierw marudzil a potem syrena, moglam olac ta pieluszke i wlozyc go prosto do wozka, coz madra jestem po szkodzie
Perfekta ile ma tej bilirubiny ze takie cyrki Ci robia ze szczepieniem ??
Kip ja myje Nivea
Eagle dzieciaczki super a pies to taki fajny ochroniarz
Gosiargop gratuluje bioderek i wspolczuje badania krwi ja to bym sie chyba z malym poplakala
kasiulka fajna fotka mozesz podac link ??
Avena z olafa tez byl maly budda przydalo sie bo mial co zrzucac przy jelitowce jak mial poltora roku a teraz maly chudzielec...
Ewlea pokoj posprztany ale skrocilam czas na sprzatanie do dzis bo juz byla masakra a dowalil haslem a" a jutro nie mozesz " jak mu powiedzialm ze jednak dzis wieczorem bede mu "sprzatac "
Katarzynajanicka ale piekna zyrafe robi Filipek
Madzius jak znajdziesz to poprosze linka tez mi sie spodobala )
Eagle daj znac jak maly po nalesnikach bo tez mam smaka a sie boje
Perfekta ile ma tej bilirubiny ze takie cyrki Ci robia ze szczepieniem ??
Kip ja myje Nivea
Eagle dzieciaczki super a pies to taki fajny ochroniarz
Gosiargop gratuluje bioderek i wspolczuje badania krwi ja to bym sie chyba z malym poplakala
kasiulka fajna fotka mozesz podac link ??
Avena z olafa tez byl maly budda przydalo sie bo mial co zrzucac przy jelitowce jak mial poltora roku a teraz maly chudzielec...
Ewlea pokoj posprztany ale skrocilam czas na sprzatanie do dzis bo juz byla masakra a dowalil haslem a" a jutro nie mozesz " jak mu powiedzialm ze jednak dzis wieczorem bede mu "sprzatac "
Katarzynajanicka ale piekna zyrafe robi Filipek
Madzius jak znajdziesz to poprosze linka tez mi sie spodobala )
Eagle daj znac jak maly po nalesnikach bo tez mam smaka a sie boje
Lencja
:)
U nas od dwóch dni wróciły marudzenia Kornelki i sama już nie wiem czy to skok rozwojowy czy to reakcja na jedzonko, tylko, że ja nie zmieniam swojej diety od kilku dni - pomimo, że mam już dość tej monotonii..
Z przerażeniem przeczytałam, że u wrażliwych dzieci skok rozwojowy może trwać nawet tydzień, póki co 2 dni za nami....
Przeczytałam Was ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać.
Co do laktacji to na mnie herbatka hippa nie działa w ogóle, działa za to herbatka dla kobiety karmiącej z herbapolu oraz karmi
Oj to pobieranie krwi z główki to koszmar, nas też czeka morfologia, pierwsza była a paluszka, mam nadzieję, że ta też taka będzie.... bo inaczej to ja sobie nie wyobrażam.
Z przerażeniem przeczytałam, że u wrażliwych dzieci skok rozwojowy może trwać nawet tydzień, póki co 2 dni za nami....
Przeczytałam Was ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać.
Co do laktacji to na mnie herbatka hippa nie działa w ogóle, działa za to herbatka dla kobiety karmiącej z herbapolu oraz karmi
Oj to pobieranie krwi z główki to koszmar, nas też czeka morfologia, pierwsza była a paluszka, mam nadzieję, że ta też taka będzie.... bo inaczej to ja sobie nie wyobrażam.
Kasiula1982
Milka, tu możesz kupić
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (1170786584) - Aukcje internetowe Allegro
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (1170786584) - Aukcje internetowe Allegro
madzius5
dziękuję bardzo w imieniu Kasi
yoshe lekarz zajrzał Kasi do uszka i powiedział że niestety ale jest zapalne Ja sama objawów nie widziałam żadnych...no może czasem się mała za ucho chwytała. Do lekarza poszłam po skierowania i podpytać co z tą skazą białkową którą u niej zdiagnozowano a wyszłam z receptą na krople antybiotykowe :/ załamka...
Ja w wyścigu "kto pierwszy po kąpaniu" nie biorę udziału bo i tak zawsze będę ostatnia.My kąpiemy mniej więcej od około 21 do 23 ale raz zdarzyła się 24:/
Mężowi to nie robi różnicy,małej też, a ja już wymiękam z powodu tego rozregulowanego dnia. Na dodatek z moim M nie mamy już nawet czasu porozmawiać bo jak jest chwila to najzwyczajniej zasypiamy :/ U was też taka lipa? a może macie jakąś receptę na zorganizowanie się?
reklama