u mnie tak samo nad ranem.tak z godzine po jedzeniu, piszczy,wierci sie i steka,kupka jednak raczej sie nie pojawia a ja na polspiaco masuje mu brzuszek itp...;/ jutro ide do pediatryy to tez o tym powiem,ciekawe co odpowie.
3mam kciuki za diete...
agast22 - jagodka przesliczna
Moj Fifi sam przewaznie zasypia,czasem w trakcie jedzenia,czasem podczas noszenia i czekania na bekniecie.
Raczki ma raczej tego samego koloru,albo bledsze, czesto tez wilgotnawet,ale nie wiem czy sie poca,czy od brania do buzki.
Wasze szkraby tez tak cisna piastki do ust? moj jeszcze jak przy tym krzyczy, nie umie trafic...
kajdusia - super widok
jeju,ja w ogole nie wiem o co chodzi z ta przepuklina... ??skad to i co to?a cos lekarka mi mowila,ze filip ma mala,czy ze sie robi...
ewus2090 - super wygladasz,super chlopaki. tatusia ich nie lubie... jak tylko cos juz zrobi na plus to za chwile znowu cos zepsuje,takie mam wrazenie...
u Mego synka wade serca stwierdzili.na razie czeste kontrole i czekanie,a pozniej pewnie zabieg...a co dokladnie dzieje sie z serduszkiem u was?
gratulacje:-)
Agi78 - karmisz swim odciaganym pokarmem,czy modyfikowanym??
tatus jeszcze z Wami?? zrobilas ju malej paszport? ja musze wybrac sie aby zrobic zdjecie do fotografa.
jak to wyglada u takich maluchow? na lezaco robia fote do paszportu czy dowodu?
moj tez zaczyna chyba szalec na wieczor, wlasnie tak od ok 18. dajecie cos dzieciom na kolki?