Kasiula1982
Fanka BB :)
i ja właśnie zakupiłam konika :-) fisher price powinien nam jakiś bonus przyznać, za napędzanie sprzedaży ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my po wizycie u ortopedy wczoraj i na szczęście wszystko ok, nie musimy już przychodzić, a czy Wam mówiono o jakiś wizytach w przyszłości? bo nam nic a pamiętam że z córcią miałam się zgłosić na wizytę jak zacznie chodzić
my po szczepieniu, fifi bardzo dzielny był i szybo się uspokoił
tylko pani dr powiedział, że 800 gr na 4 tyg to mógłby lepiej przybrać na wadze
ile wasze dzieci przybierają? od wyjścia ze szpitala, równo 6 tyg przybrał 1260, czyli wychodzi ponad 200 na tydzień
Dziewczyny jak lekarz kazał wam stosowac tabletki Azalie? bez przerwy ze jdno opakowanie sie skonczy i zaczac nastepne od razu? i co tak do konca karmienia bez miesiaczki?
no wlasnie myslam zeby po malu po malu czarny zastapic pasemkami ale co od razu jasny polozyc? czy zaczac od innego kolorku? nie mam wogole pomysłu
a we wrzesniu chrzciny i chciałabym troche kolorek miec inny...myslałam zeby narazie mieszac z kaimis ciemnymi pasemkami koloru czerwien i stopniowo jak kolorek bedzie sie spłukiwal dodawac jasniejsze odcienie jak myślisz?
Hhehe, moje urodziny i 6 rocznica slubu28 sierpien
Mój mąż ostatnio kupił synowi dokładnie taką zabawkę http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=37862 Myślałam że go uduszę, niema na co pieniędzy wydawać, ale co tam stało się jednak teraz będzie musiał trochę poczekać zanim młody zacznie się tym bawić
Dziewczyny na co szczepiłyscie maleństwa??bo mi odradzaja szczepic na pneumokoki
a czy Wasze maluszki tez spały po szczepieniu? fifi dziś cały dzien jakby śpiączkę miał, w sumie dobrze, że tak zareagował, niż odwrotnie
Dziewczyny na co szczepiłyscie maleństwa??bo mi odradzaja szczepic na pneumokoki
hej dziewczyny, ja sie melduje po powrocie:-) bylo super i odpoczelam troszke, dzieci sie wybawili:-) pogoda sie udala :-)
Miki grzeczny byl, choc dzis nie mogl kupy zrobic i troszke marudzil, ale teraz spi.:-)