I
iiwka
Gość
Ja jak byłam w szpitalu w ciąży na kamienie w nerkach widziałam dziewczynę która przyjechała na oddział z biegunką i lekarz kazał jej mężowi zejść na dół do apteki i kupić coś tam i przyjść a ona poszła do łazienki jak ja weszłam to zobaczyłam ją na leżance w wc i pytam się czy nei zawołać pielęgniarki a ona nie to tylko skurcz-no to myślę ok.Ja wychodzę doszłam do pokoju a ją już na porodówkę pędęm bo rozwarcie i jak później dziewczyna opowiadała to miała tylko 3 skurcze parte i urodziła JogodęA co do szybkich porodów to ekspresem urodziła moja koleżanka, nawet Teleexpressem,:-) bo zawieźli ją do szpitala ok 16:30, a Ona do mnie dzwoni o 17:20 i mówi,że już urodziła , nie miała żadnej lewatywy, nacinania i znieczuleń, bo jak weszła na oddział to się okazało,ze ma już pełne rozwarcie i zaczęły się skurcze parte i nawet się do końca nie zdążyła przebrać,:-) a jej mąż który miał być przy porodzie to nawet do szpitala nie zdążył dojechać
A najlepsze jest to,że Ona rano poszła sobie do fryzjera i się śmiała,ze chociaż do zdjęć jest ładnie uczesana:-)