reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Paula- ja na poczatku ciazy ufarbowalam na ciemny braz a potem mi sie znudzilo i dochodzilam do blondu robiac pasemka. kilka miesiecy to trwalo i troche zniszczylo mi wlosy ale nie njakos dramatycznie. Teraz znow jestem blondi :) i nie zamierzam wiecej eksperymentowac :) Nie da sie za jedna wizyta u fryzjera z czarnych zrobic blondu. No chyba ze sie zdecydujesz na dekoloryzacje ale to baaardzo inwazyjny zabieg.

reklama
paula na dekoloryzację też raczej bym sie nie zdecydowała ale może jakis jasny baleyage i tak stopniowo dojść do blondu
a swoją drogą ja się wybieram w przyszłym tygodniu do fryzjera zrobic coś z moimi - tzn baleyage właśnie i może cos ze ścięcia ale nie ma mojej fryzjerki i mam nieco obawy ;)

ja do swojej to też juz z 6-7 lat chodziłam i zawsze byłam zadowolona ale od 2 miesięcy nie pracuje ze wzgledu na problemy w ciąży i mam problem do kogo iść ale muszę zaryzykować bo za 2 tyg idziemy na wesele i trzeba jakoś wyglądać ;)

Obraz 083.jpgA to zdjęcie mojej księżniczki;)Na chrzcie.....
Obraz 068.jpg

Ostatnia edycja:
Moja Majusia leży właśnie na macie i gada z koleżanką w lusterku:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D

my po wizycie u ortopedy wczoraj i na szczęście wszystko ok, nie musimy już przychodzić

super:-D:-D

A tu kilka fotek mojego Damisia!

śliczny:tak::tak:

A to zdjęcie mojej księżniczki;)Na chrzcie.....

super rodzinka:tak::tak:

Pytanie do dziewczyn karmiących butelką. Ile zjadają dziennie wasze maluch??

moja je mało tylko ok 700 ml dziennie, no ale więcej nie chce

reklama
Kasiek1983 - super chłopczyk, a jaką ma bujną czuprynkę
Lena - Gaja prawdziwa księżniczka i taka grzeczniutka
Paula24211 - ja bym się zdecydowała na ściągnięcie koloru, ale ja już takie rzeczy ze swoimi włosami robiłam że nic mnie nie przeraża:-)

Konik morski zrobił na bb furorę, też się nie mogłam oprzeć a akurat zamawiałam zawieszki do wózka i dorzuciłam do zakupów konika:-)

Kurcze nie mogę zaszczepić Igi bo ma cały czas bilirubiny za dużo:-/ Niby cały czas spada, ale już prawie 2 m-ce i trochę się martwię. Ma któraś z Was też tak?

Do góry