zyrraffka
Szczęśliwa mama
lencja- dopiero przeczytałam- gratuluję i cieszę się ogromnie, ze serduszko zdrowiutkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli zaczynasz szczepienia szczepionkami skojarzonymi to juz do końca szczepisz nimi i tak jak dziewczyny pisały to jakieś 4 razy do 13 miesiaca życia maluszkaa ja mam głupie pytanie szczepimy 6w1, rota i pneumo i teraz nie wiem, czy raz się tylko płaci czy jak są kolejn szczepienia na przełomie 3 i 4 mies. np. to znowu kupuje te szczepionki i płacę kolejny raz? jak to teraz podliczyłam to mi się słabo zrobiło ;-)
Kasiu dziękuję za szablony i książke.wczorj w superpharm koło kina widziałam
ja też się boję o tę skazę, mały cała buźka w szrostkich krostkach, w uszku na małżowinie też coś jest
ja i mąż oboje alergicy, więc fifi podwójnie zagrożony alergią, w przyszłym tyg idziemy na szczepienie to zobacze co lekarz powie, ale obawiam się, że potwierdzi moje przypuszczenia
czy oprócz krostek jakieś jeszcze inne objawy temu towarzyszą? wolę nie zabierać się za czytanie w internecie, bo oszaleję ze strachu jak przed wyrywaniem zęba mądrości, a tak na serio modlę się żeby to nie bylo to
Dziewczyny, które szczepiły już na rotawirusy jaka szczepionkę wybrałyście Rotarix czy Rotateq i ile kosztowała, kupowałyście same?
ja rotarix, lekarz przepisał, kupowałam w www.doz.pl, obdzwoniłam wszystkie apteki w Świnoujściu i pomiedzy najdroższą a najtańszą było prawie 100 zł różnycy(paranoja jakaś), wkońcu wyszło że przez internet najtaniej
no właśnie dlatego pytam, bo u mnie w przychodni chcą 393 zl a w dozie jest chyba po 330 zl
ja w przychodni w ktorej szczepilam placilam 250zł