reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny,a byłyscie juz u gina na kontroli? Bo ja jeszcze nie, normalnie nie mam kiedy sie do niego wyrwac :/

Ja byłam wczoraj :) Zostawiłam dziewczynki z babcią, tyle ze ja sie nie stresuje juz tym :) Z resztą moja mama to przedszkolanka i opiekunka dziecięca z wieloletnim stażem :)

hej
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły:wściekła/y:.

ja odgryzam ten cycek od kapsulki

Witajcie;)A my idziemy na dwór;)Póki co małej nic nie było po wędzonej rybie;)
Ja boję się strasznie wizyty bo czuję, że będzie bolało;(

Do gina to chyba po 6 tyg to pewnie za tydzień się wybiore a dzis musze iść żeby mi poprawił zwolnienie bo był na urlopie a przez to i macierzyński wstrzymany:wściekła/y:A jak idziecie do gina bierzecie już jakomś antykoncepcje bo ja się zastanawiam czy piguły czy spirale założyć

Do gina to chyba po 6 tyg to pewnie za tydzień się wybiore a dzis musze iść żeby mi poprawił zwolnienie bo był na urlopie a przez to i macierzyński wstrzymany:wściekła/y:A jak idziecie do gina bierzecie już jakomś antykoncepcje bo ja się zastanawiam czy piguły czy spirale założyć

ja bym chciala spirale,ale nikt nie bedzie chcial mi zalozyc

Mi wczoraj gin pokazywal spirale Mireny i jakos to do mnie nie przemawia zeby miec cos takiego w sobie... I jeszcze te żyłki ktore z tego wystają i czuć je w pochwie... Pokazywal tez taki Ring- jakas najnowasza metoda ale to tez ciało obce ;/ W rezultacie przepisał Cerazette, ale chyba nie bede ich wykupywac tylko poprzestaniemy na gumkach a po karmieniu bede uzywac plastrow.

ja bym chciala spirale,ale nikt nie bedzie chcial mi zalozyc
A dlaczego? Ze za młoda jestes??

cobra, a czemu nie?
mi polozna polecila jakis krazek hormonalny
zaklada sie go na szyjce macicy i on uwalnia hormony, ma ich malo wiec moze to cos dla mnie
pogadam o tym z giniem
po tabsach zawsze bylo mi zle a spirali sobie nie wyobrazam

cobra, a czemu nie?
zaklada sie go na szyjce macicy i on uwalnia hormony, ma ich malo wiec moze to cos dla mnie
pogadam o tym z giniem
Ja wczoraj oglądałam ten krązek u gina. Wygląda jak uszczelka, hehe Dobre jest to ze mozna go na czas stosunku wyjąć. Cena tego krążka w polsce to ok 55zl /na 28dni

Ostatnia edycja:
reklama
Mi wczoraj gin pokazywal spirale Mireny i jakos to do mnie nie przemawia zeby miec cos takiego w sobie... I jeszcze te żyłki ktore z tego wystają i czuć je w pochwie... Pokazywal tez taki Ring- jakas najnowasza metoda ale to tez ciało obce ;/ W rezultacie przepisał Cerazette, ale chyba nie bede ich wykupywac tylko poprzestaniemy na gumkach a po karmieniu bede uzywac plastrow.

A dlaczego? Ze za młoda jestes??

cobra, a czemu nie?
pogadam o tym z giniem

w szpitalu mi pow ze upadlam na glowe z ta spirala,i ze zaklada sie je kobietom po 30 ktore nie planuja wiecej dzieci...
ja sie nA pigulki nie nadaje, zapominam nawet zeby codziennie ryby nakkarmic,a co dopiero taka metoda antykoncepcji...za malo ogarnieta jestem..

a ta ''uszczelka'' wyglada jak nierozciagnieta gumka :D i wsadz to sobie ;p

Do góry