reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Moja glista coś nie chce spać;)

moja przysypia i co pół godziny się budzi :/ myślałam że się z nią zdrzemnę ale takie moje co półgodzinne pobudki są jeszcze bardziej męczące niż miałaby chyba wogóle nie spać :/ Idę sobie śniadanie zrobić bo jakoś wcześniej nie bylo kiedy :/

reklama
moja przysypia i co pół godziny się budzi :/ myślałam że się z nią zdrzemnę ale takie moje co półgodzinne pobudki są jeszcze bardziej męczące niż miałaby chyba wogóle nie spać :/ Idę sobie śniadanie zrobić bo jakoś wcześniej nie bylo kiedy :/

Ja wlasnie tez sobie uswiadomilam, ze jeszcze nic nie jadlam i zrobilam sobie bulke, hehe

sliczny :-)

Ja swojego własnie w nocy musialam tak usypiac,bo marudny strasznie byl , a dzisiaj tez nie najlepiej, naszczescie teraz spi, jak wstanie to idziemy na spacerek, bo z nog musi mi zejsc co nieco :-)
A mi z brzucha....dziewczynki wy też tak macie mój mąż się teraz tak zazdrosny zrobił, że szok:)

agast-to ja o tym krążku nie słyszałam ale może na coś takiego bym się skusiła bo ta spirala to też się zastanawiam w sumie to jest dobra tylko dlatego że spokój na 5 lat a cerazette brałam poprzednio dwa i pół roku i dobrze się po nich czułam
athena-fajny ten twój krzyś:tak:

Moja wczoraj po południu kiepsko spała i marudziła a dziś od rana dobrze ale teraz się obudziła i coś czuje że znów zapowiada się popołudniowe wiszenie na cycu

agast-to ja o tym krążku nie słyszałam ale może na coś takiego bym się skusiła bo ta spirala to też się zastanawiam w sumie to jest dobra tylko dlatego że spokój na 5 lat a cerazette brałam poprzednio dwa i pół roku i dobrze się po nich czułam
athena-fajny ten twój krzyś:tak:

Moja wczoraj po południu kiepsko spała i marudziła a dziś od rana dobrze ale teraz się obudziła i coś czuje że znów zapowiada się popołudniowe wiszenie na cycu
Identycznie jak u mnie;)Zazdroszczę Wam suwaczków niektóre maleństwa maja już 1,5 miesiąca a moja żabka dopiero 3 tyg;(

lena - jakie dopiero, az 3 tygodnie ! i niedlugo beda miec 1 miesiac za soba ^^:D

A dzis .. no coz - to, ze bede wracala kiedys ze spaceru z obsranym po pachy dzieckiem to wiedzialam. ale nie przypuszczalam ze nie bedzie to mlodsza pociecha, tylko starsza ... ;D Normalnie zonk ;D
No dobra, lece upichcic obiad i wyladowac pranie poki mlody spi - bo zaraz sie obudzi glodny jak wilk (znaczy - jak zawsze :>)

A - i tez ciekawa jestem tego krazka, musze troche o tym poszperac. Bo do tej pory obstawialam spirale ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Identycznie jak u mnie;)Zazdroszczę Wam suwaczków niektóre maleństwa maja już 1,5 miesiąca a moja żabka dopiero 3 tyg;(

To się ciesz kobieto że dopiero 3 tygodnie :-D Z każdym kolejnym będzie maluch mniej spał i domagał się większej uwagi. Pewnie to egoistycznie zabrzmi ale więcej uwagi dla dziecka mniej czasu dla siebie:-) Chodź ja to grzeszę narzekając :-D

Ostatnia edycja:
Do góry