reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosia sliczna krolewna

Natasza zdjecie Kamilka jest super

Kreatorka jak nie puszczasz maje do zlobka to zaszczep ja na pneumokoki po 2 roku zycia wtedy jest tylko 1 dawka

Yoshe nie strasz tymi slodyczami !!! ja pochlaniam ogromne ilosci a mlody ma kolki nic podejrzanego nie jem...... wiec wychodzi ze moj nalog jest przyczyna kolek

U nas upaly tez daja sie we znaki dzis w domu dochodzilo do 29 a Eryk pobil rekord spania a moze raczej niespania.... od 7 rano do 19 spal lacznie godzine !!! a pomiedzy placz i marudzenie jak na zlosc dzis jak przychodzily kolezanki z pracy. Dostal lezaczek z fisher prica :) zasnal po kapaniu w sekunde i obidzil sie znow po godzinie godzina marudzenia i stekania i poki co spi..... Nie wiem czy to bardziej kolki czy upal a moze kombinacja obu

Chlodnej nocy zycze :tak:

reklama
Klementinka nie mial problemow. Moze jas placze bo dostaje za duzy strumien od razu i to go drazni bo sobie z nim nie radzi, Ercio wtedy tez puszcza piers i dostaje fontanna w oko albo leje sie po nas obu :)

chyba to nie to bo on placze jak te sikawki juz przejda
moze wtedy za wolno leci i mu przeszkadza
poza tym od czasu jak karmie bez kapturkow to podczas karmienia tak mu sie w brzuszku przelewa
jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza po rade bo nie chce podawac butli ale tez musze uwazac na wage

fifi wczoraj do 18 spał może z godzinę, za to jak usnął, to na kąpiel go budziłam i karmienie, potem odleciał od razu, spał pięknie jak co noc :)

a dziś znów te upału niestety i tak do końca miesiąca, wykończymy się i my i nasze dzieciaczki

do konca miesiaca ? laboga .. to mnie pocieszylas :((
a nie moglyby tak byc takie za powiedzmy .. rok? akurat byloby na wakacje - z podrosnietymi malcami - a tak znajac zycie za rok bedzie deszczowo i w ogole :p (tfu, tfu)

witajcie!
My juz po tygodniowych wakacjach :) Nie ma to jak popluskać sie w jeziorku! Upał masakra!!! Mielismy fajny domek nad samym jeziorem wiec troszke nas chłodziło od wody, za to teraz nie mozemy sie zaklimatyzowac w mieszkaniu bo tak gorąco. Na szczescie dziewczynkom to chyba nie bardzo przeszkadza... Hania w samo południe łaziła, bawiła sie w piaskownicy i mimo kremu z filtrem 30 opalona jak mała murzyneczka :)
Teraz prania mam tyle ze chyba przez 3 dni pralka bedzie chodzila, hehe

Moje córcie

Załączniki

• DSC_3759.jpg
    DSC_3759.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
witam

U mnie maluszek sam zasypia w łóżeczku tylko wieczorem, natomiast w dzień teraz jak są te upały to tylko na rączkach, i jak go odkładam do łóżeczka to koniecznie na brzuszek bo jak go położe na plecy to zaraz się wybudza i jest op spaniu.
Musze wam powiedzieć że byłam wczoraj u położnej i zważyła Kacperka, mój skarbek waży 5100 :szok::biggrin2: od wyjścia ze szpitala przybrał 1800, położna sie śmiała czym ja go karmie że tak ładnie przybiera:biggrin2:, a ja stałam taka dumna z niego i z siebie. U nas zreszta pewnie jak wszędzie zapowiada sie kolejny upalny dzień.

Witam
Dziś u mnie chyba odrobine chłodniej:-)mała ładnie nocke przespała wykąpałam ja wczoraj pużniej bo o 9 30 bo byliśmy na spacerku ale nawet o tej godz nie było chłodniej i poszła spać o 10 30 jedna pobódka o 3 na jedzonko i wstała dopiero po 7 mogłoby tak być codzień:tak: ale myśle że z miesiąca na miesiąc dzieciaki śpią coraz lepiej chyba że zaczną się kolki oby nie:no:
agast-śliczna fotka

A to mój czupórek:-)

Załączniki

• 148zos.jpg
    148zos.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Natasza zdjecie Kamilka jest super
dzięki kochana :-)
agast22 - cudne zdjęcie dziewczynek
ewelinka307 - ależ fryzurka, fiu fiu
Co do wizyty położnej to u nas była 5 dni po wyjściu ze szpitala...ale nie dowiedziałąm sie niczego nowego...
A co do marudzenia naszych maluszków to ja już mam dość takiej pogody...wczoraj mały płakał a ja razem z nim, bo już nie wiem jak bidulkowi pomóc...myśłałam, że to moja nieudolnośc i że coś robię nie tak, ale tak jak podczytuję to mogłabym dokładnie to samo napisać...płacz, zmęczenie i wiecznie przy cycuchu... :-(

Do góry