reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a dzisiaj sie wystraszyłam bo małej sie odbilo a zaraz jej taki zółty gil z buzi wylecial czy któremus z waszych maluchow tez cos takiego wyleciało?
u nas czasami wyleci taki bialawy twarozkowaty glutek, a poza tym czasami sie normalnir mleczkiem ulewa. to zalezy czy juz lekko strawione bylo i czy to to tluste czy chude akurat, chyba ze nie karmisz piersia:tak:

co do karmi to ma 0,5% wiec ja poprzestalam na herbatkach :happy:

mój jestmarudny i budzi się często w nocy:(( w dzień potrafi pospać 2 lub 3 godzinki, ale w nocy nie daje nam odpocząć

mam to samo choc zdaza sie ze w dzien tez czesto sie budzi mała, a w nocy czasem wydaje mi sie ze wogole ona nie spi:-( wstaje taka zmeczona ze masakra a jak zacznie jeszcze marudzic to wogole:-(

mam to samo choc zdaza sie ze w dzien tez czesto sie budzi mała, a w nocy czasem wydaje mi sie ze wogole ona nie spi:-( wstaje taka zmeczona ze masakra a jak zacznie jeszcze marudzic to wogole:-(

najgorsze jest dla mnie jak ledwo co usnę, już robi się taki błogi stan- a tu załącza się niańka i biegiem do pokoju małego :-(

teraz mały śpi już chyba ponad 3 godziny i chyba musze go budzić powoli

U nas dziś kolejny dzień marudzenia.. O spacerze nie ma mowy jest za gorąco,a w domku siedzimy przy cycu podjadamy i śpimy, odkładam ją do łóżeczka i jest kwik czasem od razu czasem po kilku minutach, biorę więc na ręce troszkę ponoszę potrzymam, Nelcia popatrzy sobie na świat i co chwilę zaczyna się prężyć i płakać.. Już myślałam, że to kolka ale ona podobnie czasem reaguje jak chce pierś.. A jak ssie to się nie pręży więc raczej kolka to nie jest.. possie przysypia i wszystko zaczyna się od nowa... i tak cały dzień, wczoraj dopiero ok 19 na dobre przysnęła i spała ponad 6 godzin, potem jedzonko i kolejne 3 godziny spania, w nocy póki co jest ok.
to tak jakbym czytała o tym co u nas się dzieje...Kamiś też taki marudny i tylko by na cycuchu wisiał...

reklama
Do góry