kpi23
Fanka BB :)
dzieki za pocieszenie
dzis u nas troche chłodniej to i Natalka mniej marudzi ...
dzis u nas troche chłodniej to i Natalka mniej marudzi ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak ok17-18. zależy jak mała sie obudzi i o której jesć dostanieDziewczyny o której u Was wieczorna kąpiel?U mnie o 21 i zastanawiam się czy nie za późno
u nas kąpiel o 20:30, potem karmienie o 21 i usiłowanie uśpienia/zakończenia karmienia mniej więcej do 22:30... eh.Dziewczyny o której u Was wieczorna kąpiel?U mnie o 21 i zastanawiam się czy nie za późno
nie załamuj mnie moje dziecko ma 1,5 miesiąca, a dyscyplina karmienia nie istnieje. je kiedy chce i jak długo chce, czasem przesadza z wiszeniem na piersi, ale co mam zrobić? na siłę odłożyć do łóżeczka i słuchać jak płacze? sama już nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić :-(Mam pytanie do dziewczyn które chodziły do szkoły rodzenia i nie tylko czy miałyście na spotkaniach omawiany temat dyscypliny karmienia? bo mi w szkole rodzenia położna mówiła że dzieci karmione piersią po 1 miesiącu powinno się uczyć dyscypliny jeżeli chodzi o karmienie, czyli jedzenie w ciagu dnia na początku co 2-2,5 godziny a potem nauczyć co 3 godziny a ostatnie karmienie o 24 godzinie.
jedna reka wolna wiec pisze
dziewczyny, ja juz nie moge z tymi upałami... mamy sporo potówek i trudnosci ze spaniem w dzień ... ma któras z Was tak samo ? jak sobie z tym radzicie?
u mnie nie było o żadnej dyscyplinie, mówlili żeby karmić na żądanie i nie zamierzam inaczej
avena - ja też kąpię o 21
stella, myślałam o Tobie, gratuluję serdecznie, Eryk cudowny
kpi- mojemu zrobiły się potówki pod pieluszką- w pachwinkach i nad siusiakiem, od wczoraj w dzień jest okropnie marudny, nareszcie usnął, jakieś 2 godziny później niz zawsze zasypia,
kupiłam w aptece te herbatkęKatarzyna gdzie kupias ta herbate z herbapolu i dlaczego pijesz ja co 3 dni??