Kasiula1982
Fanka BB :)
ja psikam wodą morską koło noska, tak mi w szpitalu kazali robić, tyle co trzeba, mały sobie wciągnie sam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie,
My już w domu Z tym karmieniem nie jest najgorzej... dzięki za wszystkie rady... też chciałabym utrzymać laktaje, dlatego małą przystawiam do prawej piersi, a z lewej na razie odciągam laktatorem Chociaż dzisiaj w nocy udało mi się ją przystawić do lewej dwa razy W ogóle noc była spokojna, bo przespałam z 6godzinek
Tylko strasznie martwi mnie to że mała jest taka niespokojna Jak tylko się obudzi to płacze, przebrać jej nie można bo płacze dosłownie nic, uspokaja się tylko przy cycku A ja niestety już zaczynam płakać razem z nią
Podziwiam was że macie czas zaglądać na BB, ja nie mam szans Mam nadzieję że to kiedyś się skończy...
Zadałam również kilka być może "głupich" pytań na wątkach o karmieniu i pielęgnacji, proszę jeżeli któraś może o odpowiedź
Witajcie,
My już w domu Z tym karmieniem nie jest najgorzej... dzięki za wszystkie rady... też chciałabym utrzymać laktaje, dlatego małą przystawiam do prawej piersi, a z lewej na razie odciągam laktatorem Chociaż dzisiaj w nocy udało mi się ją przystawić do lewej dwa razy W ogóle noc była spokojna, bo przespałam z 6godzinek
Tylko strasznie martwi mnie to że mała jest taka niespokojna Jak tylko się obudzi to płacze, przebrać jej nie można bo płacze dosłownie nic, uspokaja się tylko przy cycku A ja niestety już zaczynam płakać razem z nią
Podziwiam was że macie czas zaglądać na BB, ja nie mam szans Mam nadzieję że to kiedyś się skończy...
Zadałam również kilka być może "głupich" pytań na wątkach o karmieniu i pielęgnacji, proszę jeżeli któraś może o odpowiedź
Witajcie,
Wczoraj miałam urodziny i zobaczcie bukiet od mojego męża jestem pełna zachwytu
Zobacz załącznik 262450
Moja Fridy też nie lubi ale cóż ... czyszczę nosek jak trzeba ... a że ulewa nawet noskiem to i jest co czyścić ...