reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochane, mój mały ma na ciele takie czerwone krostki... może jest ich z siedem, ale są i zastanawiam się co to jest, może jakaś ospa? Jak wyglądają potówki?

paula a jaką masz tą sól morska? w sprayu? Bo ja kupiłam taki spray niby dla niemowląt, ale on daje taki silny strumień, spróbowałam na sobie i się trochę boję go psikać? Jak twoja mała reaguje?

tak w sprayu Disne mar tak sie nazywa, to rozwór silnie oczyszczony soli morskiej mała reaguje ok:tak: troszke ja wkurza ale daje rade:-) bardziej ja denerwuje chyba oczyszczanie Frida :tak::-D

Kochane, mój mały ma na ciele takie czerwone krostki... może jest ich z siedem, ale są i zastanawiam się co to jest, może jakaś ospa? Jak wyglądają potówki?

moja mala miala potówki w sumie to ciagle jej jakies wyskakuja to takie czerwone kroski czesto w srodku maja biała ropke takie podobne do syfka najczesciej jej wyskakuja po bokach buzki od lezenia

reklama
moj tez ma takie krostki na twarzy po bokach i gdzie niegdzie na ciele , jak sie spoci to wyłazi ich troche,ale potem same znikaja. Czytałam ,zeby smarowac te miejsca pudrem do pupci ,albo maka ziemniaczana.

Paula ,a do jakiego lekarza zapisalas mala?

Do góry