reklama
P
paula24211
Gość
Jak uzywac soli fizjologicznej do plukania noska ?
chyba wpuszcza sie do noska.... ja mam do nosa sól morska
ale jak z tej buteleczki wpsiknac,a potem jak wyleci?
A do jakiego lekarza rodzinnego zapisywalas mała?
paula a jaką masz tą sól morska? w sprayu? Bo ja kupiłam taki spray niby dla niemowląt, ale on daje taki silny strumień, spróbowałam na sobie i się trochę boję go psikać? Jak twoja mała reaguje?
Kasiek1983
Fanka BB :)
Kochane, mój mały ma na ciele takie czerwone krostki... może jest ich z siedem, ale są i zastanawiam się co to jest, może jakaś ospa? Jak wyglądają potówki?
Jak uzywac soli fizjologicznej do plukania noska ?
ja mam w ampułkach i wkraplam po kropelce do noska Małej, jak naciśniesz ampułkę to więcej jak kropelka nie wyleci
P
paula24211
Gość
ale jak z tej buteleczki wpsiknac,a potem jak wyleci?
A do jakiego lekarza rodzinnego zapisywalas mała?
ja sol wpuszczam a potem frida po jakims czasie oczyszczam malej nosek
ja mala zapisalam do kołobrzegu
P
paula24211
Gość
paula a jaką masz tą sól morska? w sprayu? Bo ja kupiłam taki spray niby dla niemowląt, ale on daje taki silny strumień, spróbowałam na sobie i się trochę boję go psikać? Jak twoja mała reaguje?
tak w sprayu Disne mar tak sie nazywa, to rozwór silnie oczyszczony soli morskiej mała reaguje ok troszke ja wkurza ale daje rade:-) bardziej ja denerwuje chyba oczyszczanie Frida
P
paula24211
Gość
Kochane, mój mały ma na ciele takie czerwone krostki... może jest ich z siedem, ale są i zastanawiam się co to jest, może jakaś ospa? Jak wyglądają potówki?
moja mala miala potówki w sumie to ciagle jej jakies wyskakuja to takie czerwone kroski czesto w srodku maja biała ropke takie podobne do syfka najczesciej jej wyskakuja po bokach buzki od lezenia
reklama
moj tez ma takie krostki na twarzy po bokach i gdzie niegdzie na ciele , jak sie spoci to wyłazi ich troche,ale potem same znikaja. Czytałam ,zeby smarowac te miejsca pudrem do pupci ,albo maka ziemniaczana.
Paula ,a do jakiego lekarza zapisalas mala?
Paula ,a do jakiego lekarza zapisalas mala?