Witam faktycznie cisza nawet sie nie musez martwic ze nie doczytam albo prania nie wyprasuje
)
Zdec ty juz w domu ?? poczatki karmienia bywaja ciezkie , mala pewnie tez musi sie nassac zeby dostac swoje, z czasem jak sie produkcja zwiekszy i jej sila ssania to bedzie lepiej. Ery wczes niej jedna piers oproznial ponad pol godzony teraz sie uwija w 15 min maxymalnie
AniaCh piekny maluszek a jaki blondasek
Lena stop lat
Stella mam nadzieje ze w srode bedziesz juz po...
Gryzka moj smyk w czasie karmienia czasem zaczyna zabawe a to traca noskiem, policzkiem , brodka, poslini.... prawdziwy mezczyzna
)
Ewus piekne te Twoje slodkosci. My tez dzis zarezerwowalismy chrzciny ale na 4 wrzesnia .
Arica U nas urzad stanu cwyilnego gdzie sie zglaszalo dziecko meldowal sam dziecko w urzedzie miasta, do spoldzielni zglaszalam sama z aktem urodzenia
Smoczek probowalam dawac nawet lezy w wozku jakby syrene na dworze zalaczyl, teraz juz jest caly obmacany przez Ola , niesety Eryk nie ma na niego ochoty zreszta ja mam wrazenie ze jest za duzy do jego buzi i nie podaje jakos zbyt natarczywie
)
Upaly troche zelzaly to chyba nam wszytskim troche latwiej Eryk nawet dzis ladnie spal w dzien , pieknie zasnal wieczorem, ja zrobilam sobie zele na stopach na rece troche bede musiala poczekac jakis roczek niestety
)
Przerabialam juz temat lezenia na brzyuszku ale musze wrocic
) Ercio trzyma ta glowke jednak pieknie czasem jak mala zyrafa , ale do tego podnosi tez nogi do gory i robi taka kolyske , chyba bardziej tym obciaza miesnie ale czy to jest prawidlowe??