reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec: o kurcze, to się nieźle nameczyłaś.. Ja w szpitalu wylądowałam o 3:30, na porodówce położyli mnie ok. 5, a mała urodziła się o 10. W porównaniu do Ciebie, to ekspresik, choć dla mnie i tak czas się dłużył przez te bolące skurcze..
Ale fajnie, że w końcu się rozpakowałaś - chyba jako ostatnia? :) Gratulacje i powodzenia z cyckami! Mi też położna mówiła, żeby się pilnować, bo dzieciaczki lubią sobie possać cyca 'dla zabawy', a potem mamy mają sutki do wymiany :/

reklama
cześć mamusie :)

Przepraszam że się nie oddzywałam ale perzez przeprowadzke na nic nie miałam czasu :(

Gratuluje wszytskim rozpakowanym mamusią i mam nadzieję że pozostale niebawem doczekają się swoich pociech :)

Dziewczyny może wy mi coś poradzice: od 3 dni mamy problemy po kompieli z Ignasiem. Do tej pory jak go wykompaliśmy to zjadał ładnine z cycka i zasypiał. A teraz od trzech dni po kapieli nie chce za bardzo jeść, odrywa się od piersi i tylko chce zeby go nosić (najlepiej na ramieniu) i tak ze 2 lub 3 godziny. Pózniej jak usnie to juz spi normalnie i budzi się ok 24, około 3 i o 6 rano. Zastanawiałam się czy to może kolki ale wtedy raczej całą noc by płakał a w nocy tylko sie przebudzi, zje i ladnie zasypia bez płaczu.
Poradzcie coś bo nie wiem co robić :(

Sorki że tak tylko o sobie ale juz się w miarę rozpakowaliśmy więc postaram się być z wami na bieżąco

Agast- ciekawa jestem jak ta karuzela się spisze bo tez taką zamówiłam w piątek na allegro i czekam na przesyłkę, a w ogóle chciałam ci podziękować za link do majtek wyszczuplających, zakupiłam na wesele za tydzień, może wtedy w jakaś sukienkę się wbije:-D
a podacie mi też tego linka, bo raczej nie dam rady na forum odnaleźć na razie, nie mam kiedy zaległości nadrabiac :-(

czytam forum regularnie, ale wciąż nie daję rady odpisywać, bo przeważnie na jedej ręce mam małego księcia;-)
gratuluję pozostałym rozpakowanym i nadal kibicuję czerwcówkom na finiszu, bo chyba jeszcze jakieś zostały- czy tylko aqq?
Dziewczyny, a mam takie pytanie; też się tak pocicie po porodzie? Ja wychodzę z wanny i jestem już spocona z powrotem :wściekła/y:
to ma chyba związek z naszymi hormonami po porodzie, a upały wcale sprawy nie ułatwiają. pocieszające, że po tych pierwszych tygodniach to mija:-)

Alez nam sie dzieciaczkoe ostatniegop czerwca urodzilo !! Meg Sykepleier gratulacje

Siaba pokazna Lilka gratuluje

Eagle zdjecie z siostyczyka boskie!!

Arica gratulacje !

Kasiulka hormony:)) ja po Olafie mialam wrazenie ze mam menopauze :-D fale ciepla, teraz jakos spokojniej

A u nas albo upaly daja w kosc albo moj aniolek zmienia sie w braciszka spiacego raz dziennie tylko w czasie jazdy na spacerze... noce nadal ok ale od 3 dni strasznie meczy sie z popoludniowym zasnieciem , oproznia obtdwie piersi, kupa za kupa i nie daje rady zasnac

Kasiulka- ja niestety tez sie tak poce ;/ Pytałam połoznej i powiedziala ze jeszcze organizm wydala wode którą gromadzil od 36tc. Podobno po 6 tyg minie. Po pierwszej ciązy jeszcze gorzej bylo ale przeszlo nawet nie wiem kiedy :)

reklama
Do góry