Kochana ja codziennie jem na kolację banana i u mnie nicZjedz marchewkę gotowaną powinien zrobić kupkęA w co ubieracie maleństwa na noc????
w body z dlugim rekawkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja codziennie jem na kolację banana i u mnie nicZjedz marchewkę gotowaną powinien zrobić kupkęA w co ubieracie maleństwa na noc????
CZy z ulicy czy nie 30 złDzięki dziewczyny za pamięć i zaciśnięte kciuki!
Ale niestety nie tym razem. Właściwie żadnej akcji, ale lekarka do mnie na izbie że lepiej by było gdybym się położyła w jakimś szpitalu we Wrocławiu na obserwację z racji na moją historię, bo oni nie mają mnie gdzie położyć.
Ładnie podziękowałam i wróciłam do domu, a właściwie do mamy
Czekam aż coś zacznie sie rozkręcać.... nie wiem czy się doczekam.
Lena pytanie do Ciebie: Ile kosztuje KTG w szpitalu jeżeli przychodzi się je zrobić z ulicy?
Kornelka przesz 1,5 dnia leżała w inkubatorze pod lampami, na fototerapii ale jakoś nam to nie pomogło.. Na całe szczęście już nie mamy kikuta.
czytałam Twoją opowieść z porodówki, oj to po prostu szpital na Bialanach w całej okazałości... Współczuję przeżyć,a czy ten lekarz, który tak szybko podjął decyzje o cięciu to był dr Zwie...ński ???
mamo mikolaja to nie jest powiedzianepowodzenia z ta hustawka bedziecie malego potem bujac na rekach tylko bedzie duzooo ciezszy
mi to wszyscy odradzali !!!! dlatego nie kupilam