reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

neti gratulacje

a czy wiesz dlaczego mala przestala rosnac?
ja mialam podobnie, 2 ostatnie tygodnie maly nic nie urosl
cale szczescie urodzil sie o 3 tyg za wczesnie bo nie wiem jakby sie to skonczylo

reklama
neti gratki :-)

my wrocilismy od lekarza,mały wazy bagatela 3800g :szok:,ale go utylam :-),a nic nie jem takiego :szok: Ogolnie dzisiaj dal mi popalic, ciagle marudzi,niewiem chyba od czekolady- mogla zaszkodzic? :baffled:

Mogła. Czekolada nie jest wskazana przy karmieniu.

Tylko pytanie ile zjadlaś, bo jak kawałek to nie powinna ;-)

Jestem ciągle głodna!!! Hellllppppp!!! Zatykam sie waflami ryżowymi i sucharami ale i tak w kolko mysle o jedzeniu!!! Do tego jakos przestałam chudnąć! Nadal mam 7kg na plusie buuuuuuu

No Laseczki ja znowu szykuje sie na jutro na tescik oksy ciekawe czy tym razem maly zrobi mamie niespodzianke i bedzie chcial wyjsc z norki czy jeszcze sobie posiedzi ....???

Trzymam kciuki za dwupaczki i owocnej nocki zycze na porodówkach :)

hej
No czasu nie mam do was zaglądac.... :-( dni są piekne siedzimy na dworku a jak nie to cos tam zawsze sie robi i tak nie nadrobię tego co powypisywałyscie przez te 4 dni....:no:
Dzis byla u nas polozna srodowiskowa i z malym jest oki wszystko, walczymy z potówkami ale w taki gorąc to niewiadomo jak dziecko ubierac....:dry: jakos dajemy sobie rade....
Pozdrawiam was wsystkie rozpakowane i te jeszcze w dwupakach... (dozo jeszcze dziewczyn nie urodzilo?) trzymam za was kciuki!:-)

Witam wieczorną porą!
My dziś cały dzień spędziliśmy na działeczce:-)słoneczko świeciło mała sobie spała w wózeczku a starsza brykała w baseniku błogie lenistwo:-)
Co do chudnięcia mi już też coraz mniej schodzi a jeszcze ze 3kg zostało

reklama
Do góry