reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

neti gratulacje

a czy wiesz dlaczego mala przestala rosnac?
ja mialam podobnie, 2 ostatnie tygodnie maly nic nie urosl
cale szczescie urodzil sie o 3 tyg za wczesnie bo nie wiem jakby sie to skonczylo

reklama
neti gratki :-)

my wrocilismy od lekarza,mały wazy bagatela 3800g :szok:,ale go utylam :-),a nic nie jem takiego :szok: Ogolnie dzisiaj dal mi popalic, ciagle marudzi,niewiem chyba od czekolady- mogla zaszkodzic? :baffled:

Mogła. Czekolada nie jest wskazana przy karmieniu.

Tylko pytanie ile zjadlaś, bo jak kawałek to nie powinna ;-)

Jestem ciągle głodna!!! Hellllppppp!!! Zatykam sie waflami ryżowymi i sucharami ale i tak w kolko mysle o jedzeniu!!! Do tego jakos przestałam chudnąć! Nadal mam 7kg na plusie buuuuuuu

No Laseczki ja znowu szykuje sie na jutro na tescik oksy ciekawe czy tym razem maly zrobi mamie niespodzianke i bedzie chcial wyjsc z norki czy jeszcze sobie posiedzi ....???

Trzymam kciuki za dwupaczki i owocnej nocki zycze na porodówkach :)

hej
No czasu nie mam do was zaglądac.... :-( dni są piekne siedzimy na dworku a jak nie to cos tam zawsze sie robi i tak nie nadrobię tego co powypisywałyscie przez te 4 dni....:no:
Dzis byla u nas polozna srodowiskowa i z malym jest oki wszystko, walczymy z potówkami ale w taki gorąc to niewiadomo jak dziecko ubierac....:dry: jakos dajemy sobie rade....
Pozdrawiam was wsystkie rozpakowane i te jeszcze w dwupakach... (dozo jeszcze dziewczyn nie urodzilo?) trzymam za was kciuki!:-)

Witam wieczorną porą!
My dziś cały dzień spędziliśmy na działeczce:-)słoneczko świeciło mała sobie spała w wózeczku a starsza brykała w baseniku błogie lenistwo:-)
Co do chudnięcia mi już też coraz mniej schodzi a jeszcze ze 3kg zostało

reklama
Do góry