reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kurde własnie ten mały dzinks od razu wyczuwa,ze w lozeczku sam lezy i marudzenie sie zaczyna,ale musze go nauczyc,bo tak mnie plecy bola ,od lezenia na boku, ze masakra chodze jak połamana :szok:

reklama
No właśnie to czekanie jest najgorsze, chociaż wiadomo że nawet te dwa tygodnie dłużej to nie robi różnicy.
Tylko wydaje mi się że dzieci mogą już nie wejść w rozm 56, o czym wczoraj oczywiście poinformowała mnie bratowa: a nie mówiłam żebyś nie kupowała takich małych:wściekła/y:
niekoniecznie, Lili urodzila sie w dzien terminu i miala 52cm wiec rozmiar 56 jej sie troche majtal pod nogami :-)

kaj a zbadali Cie?
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym

nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu

Klementinka zbadali mnie i zrobili usg, tym plynem tez polewala. Na usg wyszlo ze wody w normie. No coz pozostaje mi czekac.
Boje sie ze cos przeocze i ze cos sie stanie.

A Małgosia niby duża- 59 cm, a też nosi rozmiar 56...

Dwupaczki- zaraz ciotka Kajdusia zrobi czary- mary i przepędzi Wasze pociechy z brzuszków :-D No co to za lenie zamieszkują Wasze łona :nerd: ;-)

A moja Małgoś daje się mamusi wyspać, w nocy karmię ją ok.11,1,3 i później budzi się o...9 :szok::-D Hahaha, zazdroście mi!!!!

reklama
Do góry