reklama
P
paula24211
Gość
Dobra nie ma co się obijać, idę szorować te podłogi
hi hi
P
paula24211
Gość
Kurde własnie ten mały dzinks od razu wyczuwa,ze w lozeczku sam lezy i marudzenie sie zaczyna,ale musze go nauczyc,bo tak mnie plecy bola ,od lezenia na boku, ze masakra chodze jak połamana
bo te maluchy to takie małe cwaniaczki hi hi
koriander
Fanka BB :)
niekoniecznie, Lili urodzila sie w dzien terminu i miala 52cm wiec rozmiar 56 jej sie troche majtal pod nogami :-)No właśnie to czekanie jest najgorsze, chociaż wiadomo że nawet te dwa tygodnie dłużej to nie robi różnicy.
Tylko wydaje mi się że dzieci mogą już nie wejść w rozm 56, o czym wczoraj oczywiście poinformowała mnie bratowa: a nie mówiłam żebyś nie kupowała takich małych
niekoniecznie, Lili urodzila sie w dzien terminu i miala 52cm wiec rozmiar 56 jej sie troche majtal pod nogami :-)
My nadal 56 nosimy , a 62 za duze jest.
P
paula24211
Gość
nasza rez nosi 56 :-)
kaj a zbadali Cie?
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym
nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu
Klementinka zbadali mnie i zrobili usg, tym plynem tez polewala. Na usg wyszlo ze wody w normie. No coz pozostaje mi czekac.
Boje sie ze cos przeocze i ze cos sie stanie.
A Małgosia niby duża- 59 cm, a też nosi rozmiar 56...
Dwupaczki- zaraz ciotka Kajdusia zrobi czary- mary i przepędzi Wasze pociechy z brzuszków No co to za lenie zamieszkują Wasze łona ;-)
A moja Małgoś daje się mamusi wyspać, w nocy karmię ją ok.11,1,3 i później budzi się o...9 Hahaha, zazdroście mi!!!!
Dwupaczki- zaraz ciotka Kajdusia zrobi czary- mary i przepędzi Wasze pociechy z brzuszków No co to za lenie zamieszkują Wasze łona ;-)
A moja Małgoś daje się mamusi wyspać, w nocy karmię ją ok.11,1,3 i później budzi się o...9 Hahaha, zazdroście mi!!!!
reklama