reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kurde własnie ten mały dzinks od razu wyczuwa,ze w lozeczku sam lezy i marudzenie sie zaczyna,ale musze go nauczyc,bo tak mnie plecy bola ,od lezenia na boku, ze masakra chodze jak połamana :szok:

reklama
No właśnie to czekanie jest najgorsze, chociaż wiadomo że nawet te dwa tygodnie dłużej to nie robi różnicy.
Tylko wydaje mi się że dzieci mogą już nie wejść w rozm 56, o czym wczoraj oczywiście poinformowała mnie bratowa: a nie mówiłam żebyś nie kupowała takich małych:wściekła/y:
niekoniecznie, Lili urodzila sie w dzien terminu i miala 52cm wiec rozmiar 56 jej sie troche majtal pod nogami :-)

kaj a zbadali Cie?
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym

nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu

Klementinka zbadali mnie i zrobili usg, tym plynem tez polewala. Na usg wyszlo ze wody w normie. No coz pozostaje mi czekac.
Boje sie ze cos przeocze i ze cos sie stanie.

A Małgosia niby duża- 59 cm, a też nosi rozmiar 56...

Dwupaczki- zaraz ciotka Kajdusia zrobi czary- mary i przepędzi Wasze pociechy z brzuszków :-D No co to za lenie zamieszkują Wasze łona :nerd: ;-)

A moja Małgoś daje się mamusi wyspać, w nocy karmię ją ok.11,1,3 i później budzi się o...9 :szok::-D Hahaha, zazdroście mi!!!!

reklama
Do góry