reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

meg82 jak tak patrzę na Twój suwaczek, to łapię jeszcze większą deprechę:wściekła/y::wściekła/y:

Zdec ja już na ten suwaczek nie patrzę bo chyba by mnie musieli w kaftan zawinąć i do wariatkowa zabrać.....mam teraz teorię,że mój maly chce zrobić prezent chrzestnej i urodzić sie 2 lipca jak ona:)

reklama
kochaniutkie nierozpakowane mam nadzieje ze maluszki w koncu zdecyduja sie wyjsc
cierpliwosci - wyjda kiedy beda gotowe nic na sile:
wiem to z wlasnego doswiadczenia mi nic nie pomoglo, probowalam nawet oleju rycynowgo i tylko po prosu super mnie przeczyscilo i nic to nie dalo mala i tak wyszla sobie rowno w terminie:-) czorcik jeden

wasze maluchy tez czasem sa marudne i nie chca spac? moja wlasnie teraz i wieczorem ma takue fazy ze 2-3 godz nie spi i marudzi tylko i patrzy sie i obserwuje a jak przysnie u mnbie na rekach i chce ja odlozyc to odrazu wielkie oczy i wszystko od nowa:-(

kochana u mnie jest tak samo:dry: teraz tez się kokosi:-D

no moja tez wydoiła ponad 100ml mleka , sucho ma a jest tak marudna:szok: nic nie moge zrobic o tej porze bo Lenka jak wstanie o 8-9 tak do 12 nie spi:-( az w konuc samiutenka pozostawiona w lozeczku zasypia
tak samo wieczorem chodzi spac rowno z zegarkiem w reku 22.30

meg82 jak tak patrzę na Twój suwaczek, to łapię jeszcze większą deprechę:wściekła/y::wściekła/y:

Zdec, spokojnie ;-)

Pomyśl sobie, że ja końcówkę ciąży spędziłam na patologii - tam dopiero wpadłam w deprechę. Normalnie ryczałam po kątach i żyć mi się nie chciało. Wysypiaj się póki możesz - ja już zapomniałam co to jest sen.

Przesyłam Wam na pocieszenie zdjęcie Hani

2im5lav.jpg

no moja tez wydoiła ponad 100ml mleka , sucho ma a jest tak marudna:szok: nic nie moge zrobic o tej porze bo Lenka jak wstanie o 8-9 tak do 12 nie spi:-( az w konuc samiutenka pozostawiona w lozeczku zasypia
tak samo wieczorem chodzi spac rowno z zegarkiem w reku 22.30
u mnie dokladnie tak samo wstaje o 7 karmie ja przysnie na cycku ale zaraz sie budzi i tak lezy i gada do siebie do 12 (czyli zaraz powinna spac :-))
A wieczorem kolka od 18 do 21 :-( od 3 dni.. podobno do 6 tyg sie nasila a potem juz z gorki az zupelnie przejdzie , mam nadzieje bo sie serce kraje jak na nia patrze taka naprezona stekajaca kluseczke :-(

A dzisiaj skonczylysmy 4 tygodnie :-D Ale zlecialo!

u mnie dokladnie tak samo wstaje o 7 karmie ja przysnie na cycku ale zaraz sie budzi i tak lezy i gada do siebie do 12 (czyli zaraz powinna spac :-))
A wieczorem kolka od 18 do 21 :-( od 3 dni.. podobno do 6 tyg sie nasila a potem juz z gorki az zupelnie przejdzie , mam nadzieje bo sie serce kraje jak na nia patrze taka naprezona stekajaca kluseczke :-(

A dzisiaj skonczylysmy 4 tygodnie :-D Ale zlecialo!

no moja prawie zasypia ciucka sobie smoczka:)
wspólczuje kolki mam nadzieje ze szybko minie bo to nic przyjemnego dla niej i dla Was tez:-(
ale szybciutko zleciało nasza mala jutro 3 tyg skonczy:)

zdec- Kasiulka ma racje spij ile wlezie bo ja tez niestety nie wiem co to sen:-(

edit:
zasneła:)

reklama
Witajcie!
Oj narzekaja nierozpakowane ale już teraz to naprawde lada chwila i wszystkie czerwcówki będą miały dzidzie:tak:
Co do ruchów przed porodem to moja się ruszała bardzo nawet jak juz pół główki było na zewnątrz to ona tak mocno kopała nogami w brzuch chyba chciała się odepchnąć:-D
hefi-moja ulewa bardzo często mimo że nosze ją żeby się odbiło robi to pare razy dziennie co jest dla mnie dziwne bo poprzednie dziewczyny wogóle nie ulewały:baffled:

Do góry