Dziewczyny czy przy wyjściu ze szpitala dostałyście jakąś fajną wyprawkę np. od Pampersa?
ja nie dostalam żadnej Ale ta porodówka jest młodziutka ( 3 miesiące), więc przypuszczam, że jeszcze nie zdążyli żadnych umów podpisać....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy przy wyjściu ze szpitala dostałyście jakąś fajną wyprawkę np. od Pampersa?
wyczytalam ze 4-5 tygodniowe dzieciaczki moga przechodzic pierwszy skok rozwojowy, dlatego moga byc marudne i miec problemy ze spaniem
mysle ze moj Jasiek ma to od 2 dni dlatego ryczy w nocy i na spacerach
A moja Małgoś daje się mamusi wyspać, w nocy karmię ją ok.11,1,3 i później budzi się o...9 Hahaha, zazdroście mi!!!!
DWA PUDEŁKA niebieskie i rozowe, w srodku po malej wodzie mineralnej, dwa pampersy,male op.husteczek pampers sensitiv , probki oliatium i probka plynu lovela - ogolnie wiecej ulotek niz to warte .Dziewczyny czy przy wyjściu ze szpitala dostałyście jakąś fajną wyprawkę np. od Pampersa?
zdec tyś mi nadzieją ;P chociaż ty pozostałaś to sobie ponarzekamy ...
Szczerze mówiąc...te ostatnie dwa dni pogniewałam się na forum czerwcówek. Tak mnie ogarniała zazdrość, że nie byłam nawet zdolna czytać postów.
Na szczęście to minęło.
Teraz czekam sobie, szkoda, że ani skurczy nie słychać..ani wód nie widać.
W środę idę na pierwszą konsultacje jako "przeterminowana".
Pociesza mnie fakt, że te obawy wynikają głównie ze zniecierpliwienia, bo przecież wiadomo termin porodu jest orientacyjny i dotyczy 2 tygodni na minus jak i plus...