reklama
P
paula24211
Gość
czesc Moje Kochaniutkie witam sie w kolejny upalny dzien idzie sie roztopic normalnie
przepraszam ze tak zadko zagladam
ale uwizcie mam w domu malego terroryste
bardzo ciezko mi wogole cokolwiek zrobic w domu wiec nie gnioewajcie sie prosze
coraz wiecej mamus juz rozpakowanych super
mam nadzieje ze czerwiec sie konczy i kazda bedzie tulic maluszka w czerwcu nie w lipcu
przepraszam ze tak zadko zagladam
ale uwizcie mam w domu malego terroryste
bardzo ciezko mi wogole cokolwiek zrobic w domu wiec nie gnioewajcie sie prosze
coraz wiecej mamus juz rozpakowanych super
mam nadzieje ze czerwiec sie konczy i kazda bedzie tulic maluszka w czerwcu nie w lipcu
kochana, bo w podpisze masz "nie spiesz się kochanie"...może córcia wzięła sobie to za bardzo do serduszka :-)
Bo nie mogę zmienić tego zakichanego suwacza. Ale muszę się na prawdę zaraz za niego poważnie wziąć!!
zdec jestes przeterminowana juz i co teraz?
Wizyta u lekarza 1.lipca(((((((
A co teraz: czekam ......tylko chyba już na cud!!!
To ja dwupaczek.......... (to stwierdzenie zaczyna być już nudne)
Tak jak podejrzewałam, te wczorajsze skurcze przeszły jak ręką odjął jak tylko położyłam się spać!!! Cała noc przespana.....Normalnie szok!!!!
Dziś rana mam ktg a potem na 16 gina...Obym usłyszała coś pozytywnego...czyli skurcze na ktg i rozwarcie u gina , bo jak nie to się chyba normalnie wk....wie, mimo że obiecałam sobie że nie będę się stresować i przejmować spóźnialstwem małej)
Dziewczyny nie pisałam wczoraj do AniCh83, bo tak jak mówię położyłam się do łóżka przez te skurczyki i tradycyjnie po 5 minutach zasnęłam....ale poczekam dziś tak do 8.00 i do niej napiszę...Mam nadzieję, że wszystko ok!!!
zdec, gryzka,kaj,natasza30,eagle - widzę, że Wy też się lenicie....:-):-):-)!!!!Naprawdę lipiec nas zastanie!!!! Brać się do roboty!!!!Ciekawe, która pierwsza z nas się rozsypie....
Ciekawe co u meg82 - pisała że po oxy coś się rozkręca i zamilkła....Może już ma swoje bambino!!!!???
gosiagro, klementinka - no to niezłe spacerki miałyście Kochane!!!!Ach te nasze pociechy ...Rządzą nami jak chcą!!!!:-):-):-):-)
gosiagro - Majeczka śliczna i jaka już duuuuziiia!!!!
cytrusik - no niezły przystojniak z Twojego Filipka!!!Może sobie go już "zaklepie" dla mojej Poli, skoro tworzą się już takie pary na forum!!!!
lena25 - gratuluję Jasia...Dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka!!!
No niestety bambino tak się zassał, że nawet skurcze mi przeszły w niedziele chyba na lipiec czeka :-) Dzisiaj kolejne ktg, a w środe test oksy
Klementinka
Fanka BB :)
kaj a zbadali Cie?
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym
nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym
nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu
zmienisz i mała zaraz do mamy wylezie :-)Bo nie mogę zmienić tego zakichanego suwacza. Ale muszę się na prawdę zaraz za niego poważnie wziąć!!
My o 12:30 na wizytę patronażową mykamy. Ciekawa jestem ile Mała przytyła i urosła
Wasze maluchy też stękają w nocy? moja potrafi tak przez godzinę nie wybudzać się tylko postękiwać przez sen :|
I jak często wasze maluchy ulewają?
Ale dzisiaj upał :/
Do nierozpakowanych - maluchy będą wiedziały kiedy wyjść. Przyśpieszanie oxy wcale nie jest takie dobre :/ u nas przez kroplówkę i szybki poród mała ma krwiaczka na główce, który fakt się wchłonie ale zawsze to jakaś nieprawidłowość. Więc chyba lepiej poczekać na naturalny kolej rzeczy, o ile nie zagraża to zdrowiu maleństwa.
Wasze maluchy też stękają w nocy? moja potrafi tak przez godzinę nie wybudzać się tylko postękiwać przez sen :|
I jak często wasze maluchy ulewają?
Ale dzisiaj upał :/
Do nierozpakowanych - maluchy będą wiedziały kiedy wyjść. Przyśpieszanie oxy wcale nie jest takie dobre :/ u nas przez kroplówkę i szybki poród mała ma krwiaczka na główce, który fakt się wchłonie ale zawsze to jakaś nieprawidłowość. Więc chyba lepiej poczekać na naturalny kolej rzeczy, o ile nie zagraża to zdrowiu maleństwa.
reklama
hej dziewczynki
zdec głowa do góry kochana.. dzieciaczki lubią tak z zaskoczenia :-) jejku a pamiętacie jak pierwsza z nas się 'przeterminowała', chyba wtedy żadnej nie przyszło do głowy, że też będzie mieć ten problem ;-)
agi78 z tym zaklepywaniem to jest niezłe hehe ;-) w szpitalu też leżałam, co prawda przez pół godziny ale jednak z dziewczyną, która już się martwiła, że tak mało facetów będzie z tego rocznika i biedna jej emilka ;-)
ale nie zaklepała mojego malucha, więc gdyby co nadal wolny ;-) tylko uwaga, mamusia jest surowa i dokładnie kandydatki przetestuje hihi ;-)
ahahah gdyby to tak działało jak sobie pomyślę ile to sprzątania było i męczenia i w ogóle a szyjka ani drgnęła ;-) nasze starania na nic ;-P dzieciary rządzą ^^
i tak, mój Szkrabik był bardziej żywiołowy przed porodem ;-) !
i to ktg nie działa, mówie Wam!! mi nic nie wykazało, a pół h później już wód nie miałam nie sugerować się tym złomem !
zdec głowa do góry kochana.. dzieciaczki lubią tak z zaskoczenia :-) jejku a pamiętacie jak pierwsza z nas się 'przeterminowała', chyba wtedy żadnej nie przyszło do głowy, że też będzie mieć ten problem ;-)
agi78 z tym zaklepywaniem to jest niezłe hehe ;-) w szpitalu też leżałam, co prawda przez pół godziny ale jednak z dziewczyną, która już się martwiła, że tak mało facetów będzie z tego rocznika i biedna jej emilka ;-)
ale nie zaklepała mojego malucha, więc gdyby co nadal wolny ;-) tylko uwaga, mamusia jest surowa i dokładnie kandydatki przetestuje hihi ;-)
Dwa dni mówisz...Dam radę!!!!!Przebiegnę dziś z 10km, wejde po schodach minimum na 11 piętro, pomyję wszystkie podłogi w domu (i to wacikiem do twarzy!!!!) i powinnam się wyrobić!!!
ahahah gdyby to tak działało jak sobie pomyślę ile to sprzątania było i męczenia i w ogóle a szyjka ani drgnęła ;-) nasze starania na nic ;-P dzieciary rządzą ^^
i tak, mój Szkrabik był bardziej żywiołowy przed porodem ;-) !
i to ktg nie działa, mówie Wam!! mi nic nie wykazało, a pół h później już wód nie miałam nie sugerować się tym złomem !
Ostatnia edycja: