reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc Moje Kochaniutkie witam sie w kolejny upalny dzien idzie sie roztopic normalnie:szok:
przepraszam ze tak zadko zagladam
ale uwizcie mam w domu malego terroryste:-D
bardzo ciezko mi wogole cokolwiek zrobic w domu wiec nie gnioewajcie sie prosze

coraz wiecej mamus juz rozpakowanych super
mam nadzieje ze czerwiec sie konczy i kazda bedzie tulic maluszka w czerwcu nie w lipcu:tak:

kochana, bo w podpisze masz "nie spiesz się kochanie"...może córcia wzięła sobie to za bardzo do serduszka :-)

Bo nie mogę zmienić tego zakichanego suwacza. Ale muszę się na prawdę zaraz za niego poważnie wziąć!!

zdec :szok::szok: jestes przeterminowana juz :baffled: i co teraz?

Wizyta u lekarza 1.lipca:((((((((
A co teraz: czekam ......tylko chyba już na cud!!!:wściekła/y:

To ja dwupaczek.......... (to stwierdzenie zaczyna być już nudne:-D)
Tak jak podejrzewałam, te wczorajsze skurcze przeszły jak ręką odjął jak tylko położyłam się spać!!! Cała noc przespana.....Normalnie szok!!!!
Dziś rana mam ktg a potem na 16 gina...Obym usłyszała coś pozytywnego...czyli skurcze na ktg i rozwarcie u gina , bo jak nie to się chyba normalnie wk....wie:wściekła/y:, mimo że obiecałam sobie że nie będę się stresować i przejmować spóźnialstwem małej)
Dziewczyny nie pisałam wczoraj do AniCh83, bo tak jak mówię położyłam się do łóżka przez te skurczyki i tradycyjnie po 5 minutach zasnęłam....ale poczekam dziś tak do 8.00 i do niej napiszę...Mam nadzieję, że wszystko ok!!!

zdec, gryzka,kaj,natasza30,eagle - widzę, że Wy też się lenicie....:-):-):-)!!!!Naprawdę lipiec nas zastanie!!!! Brać się do roboty!!!!Ciekawe, która pierwsza z nas się rozsypie....
Ciekawe co u meg82 - pisała że po oxy coś się rozkręca i zamilkła....Może już ma swoje bambino!!!!???
gosiagro, klementinka - no to niezłe spacerki miałyście Kochane!!!!Ach te nasze pociechy ...Rządzą nami jak chcą!!!!:-):-):-):-)
gosiagro - Majeczka śliczna i jaka już duuuuziiia!!!!
cytrusik - no niezły przystojniak z Twojego Filipka!!!Może sobie go już "zaklepie" dla mojej Poli, skoro tworzą się już takie pary na forum!!!!

lena25 - gratuluję Jasia...Dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka!!!

No niestety bambino tak się zassał, że nawet skurcze mi przeszły w niedziele :( chyba na lipiec czeka :-) Dzisiaj kolejne ktg, a w środe test oksy

kaj a zbadali Cie?
u mnie bylo podobnie, odeszly mi wody i pielegniarka dala mi jakis papierek, on sie nie zabarwil i stwierdzila ze to nie wody
za chwile wylecialo jeszcze wiecej i na badaniu pecherz pekniety i brak wod
kurcze, na pewno wkurza cie to ze ciagle jezdzisz na IP i wracasz z niczym

nam Jasiek w nocy dal koncert, darcie sie od 23 do 2:30
nie wiem co mu jest, wyglada to tak jakby byl bardzo spiacy a nie chcial zasnac
uspokaja sie tylko na rekach
teraz spi na cycu

My o 12:30 na wizytę patronażową mykamy. :) Ciekawa jestem ile Mała przytyła i urosła :D
Wasze maluchy też stękają w nocy? o_O moja potrafi tak przez godzinę nie wybudzać się tylko postękiwać przez sen :|
I jak często wasze maluchy ulewają?

Ale dzisiaj upał :/

Do nierozpakowanych ;) - maluchy będą wiedziały kiedy wyjść. Przyśpieszanie oxy wcale nie jest takie dobre :/ u nas przez kroplówkę i szybki poród mała ma krwiaczka na główce, który fakt się wchłonie ale zawsze to jakaś nieprawidłowość. Więc chyba lepiej poczekać na naturalny kolej rzeczy, o ile nie zagraża to zdrowiu maleństwa.

reklama
hej dziewczynki

zdec głowa do góry kochana.. dzieciaczki lubią tak z zaskoczenia :-) jejku a pamiętacie jak pierwsza z nas się 'przeterminowała', chyba wtedy żadnej nie przyszło do głowy, że też będzie mieć ten problem ;-)

agi78 z tym zaklepywaniem to jest niezłe hehe ;-) w szpitalu też leżałam, co prawda przez pół godziny ale jednak z dziewczyną, która już się martwiła, że tak mało facetów będzie z tego rocznika i biedna jej emilka ;-)
ale nie zaklepała mojego malucha, więc gdyby co nadal wolny ;-) tylko uwaga, mamusia jest surowa i dokładnie kandydatki przetestuje hihi ;-)

Dwa dni mówisz:-D...Dam radę!!!!!Przebiegnę dziś z 10km, wejde po schodach minimum na 11 piętro, pomyję wszystkie podłogi w domu (i to wacikiem do twarzy!!!!) i powinnam się wyrobić!!!

ahahah gdyby to tak działało :-D jak sobie pomyślę ile to sprzątania było i męczenia i w ogóle a szyjka ani drgnęła ;-) nasze starania na nic ;-P dzieciary rządzą ^^
i tak, mój Szkrabik był bardziej żywiołowy przed porodem ;-) !
i to ktg nie działa, mówie Wam!! mi nic nie wykazało, a pół h później już wód nie miałam :-D nie sugerować się tym złomem :p !

Ostatnia edycja:
Do góry